Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 461-480 από 490.
-
το μι4 θα παρει lollipop?
-
Παιδιά πήρα το κινητό και είχε 6.2.0 Και έβαλα την δικιά μας εδώ την ελληνική Είναι οι ίδιες ;
-
brick xiaomi redrise
Μήνυμαδειχνει να εχει επανελθει!!
-
brick xiaomi redrise
Μήνυμαοταν το βαζω χωρις μπαταρια εχω για μια στιγμη
-
brick xiaomi redrise
Μήνυματωρα ειμαι στο να μην αναβει καν!! μαλλον ιδια με το παιδι εδω Πρόβλημα με Εγκατάσταση νέας ROM στο Redmi 1S
-
brick xiaomi redrise
Μήνυματι κανω τωρα? υπαρχει επιστροφη? WP_20150712_001.jpg Dropbox - WP_20150712_001.jpg
-
Καλημέρα !!
ΜήνυμαΟι ειδοποιήσεις σε viber messenger κλπ δεν έρχονται. Αν βάλω stable Ρομ θα έρχονται;
-
Καλημέρα !!
ΜήνυμαΑπο τις ρυθμίσεις όμως έχουν αφερεθει εκεί που είναι η μπαταρία γραμματοσειρά κλπ
-
Καλημέρα !!
ΜήνυμαΒλέπω η Ρομ η δικιά μας εδώ έχει αφερεσει τις εικόνες δίπλα απί την κάθε επαφη και κάποια εικονίδια απί το μενού ρυθμίσεων. Έγινε για να κερδίσει σε ταχύτητα η Ρομ; Που μπορω να δω τις διάφορες απο την ευρωπαϊκή Ρομ;
-
Οδηγός Ολικής Αντικατάστασης Υλικολογισμικού (Full Wipe το κινητό & ADB Sideload μέσω Recovery)
Μήνυμαεμενα που το κινητο εχει cwm recovery τι διαδικασια ακολουθω να το επεναφερω τελειως? και το ρεψοωερυ θελω να επαναφερω!!
-
Καλημέρα !!
Μήνυματην rom που δουλευω σε πιο system Πρεπει να ειναι? εχω χασει την μπάλα!! περασα αυτο το recovery [ 02/14/2015 ] [ RECOVERY | Mi 3W/4W ] CWM 6.0.5.1 with TDB - Xiaomi Mi 4 - Xiaomi MIUI Official Forum και τωρα δεν εχει recovery!!
-
Καλημέρα !!
ΜήνυμαΜπορω με κάποιο τροπ να κατάργηση το dual system ;
-
Καλημέρα !!
ΜήνυμαΜπορει κάποιος να δώσει οδηγειες; Έχω βάλει την Ρομ την ελληνική με Κάθαρη εγκαταστάση. Δεν μου βγάζει φωτο στις επαφες. Δεν μου περνάει λογαριασμό mi. Κανει fc. Που μπορω να βρω την ευρωπαϊκή ρομ;
-
Καλημέρα !!
ΜήνυμαΔεν το βάζω . Κάνω καθαρη εγκατάσταση της Ρομ των παιδιών και μένω εκεί !!!
-
Καλημέρα !!
ΜήνυμαΜου έχει καρφωθει να βάλω στο mi recovery και δεν μπορω με τιποτα Υπαρχει κανενας οδηγός ;
-
Καλημέρα !!
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Πρώτα κάνεις wipe data/factory reset από το Recovery και αμέσως μετά χωρίς να βγεις καθόλου από το Recovery, κάνεις το flash της ROM...” το εκανα αλλα παλι το CWM RECOVERY V6.0.5 .1 (R11) BY furniel βγαζει!!
-
Καλημέρα !!
Μήνυμααυτη η ρομ ομως δεν εχει ελληνικα!! οποτε βαζω αμεσως και την δικια μας ε?
-
Καλημέρα !!
Μήνυμαφλασαρω μεσα απο cwm recovery την επισημη ρομ και μετα κανω clear all?