Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 490.
-
Ναι πέρασε Έβαλα το stock recovery Έκανα wipe με αυτό και μετά άρχισε με την ελληνική ρομ που είχα φλασαρει
-
περασα το στοκ recovery εκανα wipe all και τωρα δειχνει να ξεκειναει με την ελληνικη ρομ που ειχα φλασαρει μπορω να βαλω τωρα το twrp? θα εχω προβλημα?
-
περασα το στοκ recovery εκανα wipe all και τωρα δειχνει να ξεκειναει με την ελληνικη ρομ που ειχα φλασαρει μπορω να βαλω τωρα το twrp? θα εχω προβλημα?
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από giorgos|Xiaomi: “Oxi εγω δεν εδωσα αυτη την εντολη: adb shell mkdir /data/media ” αντέγραψες την ρομ στον εσωτερικό χώρο;;; ” εγω ναι
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από giorgos|Xiaomi: “Oxi εγω δεν εδωσα αυτη την εντολη: adb shell mkdir /data/media ” αντέγραψες την ρομ στον εσωτερικό χώρο;;; ” εγω ναι
-
ενημερωνω σε λιγο
-
ενημερωνω σε λιγο
-
φλασαρα ομως απο το twrp την ελληνικη ρομ θα φτιαξει τωρα η πρεπει να περιμενω να κατεβει ολη η ρομνα την περασω με fastboot
-
φλασαρα ομως απο το twrp την ελληνικη ρομ θα φτιαξει τωρα η πρεπει να περιμενω να κατεβει ολη η ρομνα την περασω με fastboot
-
το στοκ ρεκοβερυ ειναι αυτο?
-
το στοκ ρεκοβερυ ειναι αυτο?
-
οποτε φλασαρω τοκ ρεκοβερυ κανω clear και μετα ξαναβαζω twrp και βαζω ρομ ε?
-
οποτε φλασαρω τοκ ρεκοβερυ κανω clear και μετα ξαναβαζω twrp και βαζω ρομ ε?
-
φλασαρειτην ρομ αλλα με βγαζει παντα στο twrp πωω μια ταλεπορειααααα!!!!1
-
φλασαρειτην ρομ αλλα με βγαζει παντα στο twrp πωω μια ταλεπορειααααα!!!!1
-
με καποιο τροπο την εβαλα στο κινητο νομιζω με otg εκανε εγκατασταση της ρομ αλλα ξεκιναει παλι σε twrp
-
με καποιο τροπο την εβαλα στο κινητο νομιζω με otg εκανε εγκατασταση της ρομ αλλα ξεκιναει παλι σε twrp
-
mi10t αναφερομαι συγνωμη
-
mi10t αναφερομαι συγνωμη
-
ti Μπορω να κανω περασα twrp αλλα δεν με αφηνει να περασω απο τον υπολογιστη την ρομ στο κινητο για να την φλασαρω