Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 220.

• @daras έχεις κάνει αίτηση για unlock ; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από maddoctor: “Βγήκε mi fit 2.1.5 ” Στο κινέζικο απ' ότι βλέπω, στο google play κάνει καιρό να έρθει;

• Παράθεση από maddoctor: “Το πρόβλημα αυτό υπήρχε με την MIUI 8 νομίζω ” Τώρα που ανέφερες credits, βλέπω στην περιγραφή της εφαρμογής το εξής: Skip the lock screens and use your Mi Band to unlock your Bluetooth devices (only available on Android 5.0 or Mi 3, Mi 4 and Redmi Note 4G) EDIT: Λοιπόν, ανακάλυψα πως αν πας από Ρυθμίσεις (της συσκευής) -> Κλείδωμα οθόνης & κωδικός πρόσβασης -> Ξεκλείδωμα από Bluetooth συσκευή, επιλέγεις το Mi Band σου κι όλα δουλεύουν ρολόι

• @Bodai σ' ευχαριστώ για την ενημέρωση Ξέχασα να αναφέρω πως το δεύτερο Mi5 είναι φίλου μου, όπου πήρε κι αυτός το ok για unlock οπότε θα γίνει από το δικό του λογαριασμό

• Παράθεση από Perarg: “Έτσι κι αλλιώς τώρα βρίσκομαι με ένα Mi5 με την τελευταία Developer κι ένα Mi5 με την τελευταία Stable. Περιμένει ο καθένας την έγκρισή του και θα σας ενημερώσω για να μας λυθούν οι απορίες (σε όσους έχουμε δηλαδή!) ” Έτσι για την ενημέρωση... Πέμπτη βράδυ έκανα την αίτηση, Κυριακή πρωί βρήκα μήνυμα στο κινητό μου από Xiaomi. Ξεκλείδωσα κανονικά το κινητό (αυτό που είχα μέσα τη Developer) και πέρασα την ελληνική dev miui 8 (6.6.30). Για την ώρα όλα καλά... Αύριο θα δοκιμάσω…

• Καλησπέρα, καταρχήν @maddoctor θερμά συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά στη μετάφραση Μόλις που εγκατέστησα την έκδοση 2.1.4 από το playstore που βέβαια εμφανίζει [i]Μετάφραση: Maddoctor[/i] Ήθελα από την εμπειρία σας να μου επιβεβαιώσετε ή να με προβληματίσετε... Έχω περάσει στο Mi5 την τελευταία ελληνική dev rom, 6.6.30 με MIUI 8. Έχω συνδέσει και το M1S που έχω πάρει κι όλα δείχνουν οκ! Το πρόβλημα είναι όταν πηγαίνω Ρυθμίσεις -> Ξεκλείδωμα Οθόνης -> Ρύθμιση ξεκλειδώματος της οθόνης, μου …

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• @michael το υποψιάστηκα μετά τις τόσες "πόρτες" που έφαγα για να περάσω άλλη rom... Έτσι κι αλλιώς τώρα βρίσκομαι με ένα Mi5 με την τελευταία Developer κι ένα Mi5 με την τελευταία Stable. Περιμένει ο καθένας την έγκρισή του και θα σας ενημερώσω για να μας λυθούν οι απορίες (σε όσους έχουμε δηλαδή!)

• Παράθεση από lallasgr: “Έχει βγει και μία MiFlash Beta που είναι η τελευταία έκδοση και ίσως δουλεύει σωστά σε Mi5 που είναι αρκετά καινούριο ” Έκανα επεξεργασία το post μου καθώς απαντούσες @lallasgr !! Αν δε σας κούρασα, απαντάω παρακάτω... ----Λύση για τα πριν από 7.3.χ---- Κατεβάζετε από εδώ το ανανεωμένο αλλά σε Beta μορφή MiFlash. Και flashαρετε με αυτό. [Updated ]Xiaomi Flashing Tool Miflash(Beta Version) Released! Download It Here en.miui.com/thread-281979-1-1.html (Source: Xiaomi MIUI O…

• @lallasgr και τα δύο κινητά έχουν official εκδόσεις. Απλά το ένα έχει έκδοση μεταγενέστερη της 7.3.x και το άλλο έχει 7.2.χ Παράθεση από lallasgr: “βρήκα έναν ακόμη τρόπο για να βάλεις το Mi5 σε edl mode κατεβάζοντας το αρχειάκι που έχει ο παρακάτω οδηγός ” Το αρχείο δεν είναι πια διαθέσιμο και δεν το βρίσκω και κάπου αλλού... Και πάμε στα ωραία που διαβάζω και μεταφράζω από εδώ προς γνώση και συμμόρφωση! 1. Το EDL είναι μπλοκαρισμένο από την έκδοση Stable V7.3.2.0.MAACNDD 2. Η λειτουργία Fastbo…

• Ακολουθώ ευλαβικά λέμε τα βήματα! Αν δεν ολοκληρωθεί σωστά κάποιο βήμα, δεν πάμε παρακάτω... Παράθεση από lallasgr: “Οι τελευταίοι Drivers που πρέπει να κατεβάσεις είναι οι adb universal drivers από εδώ για να αναγνωρίζεται σίγουρα το κινητό και το τρέχεις ως διαχειριστής (run as administrator) ” Με τους συγκεκριμένους drivers το Mi5 δεν καταλάβαινε τίποτα... Έδινα adb devices κι η λίστα των συσκευών ήταν άδεια... Με τη βοήθεια του κοινού λοιπόν ( @morph ) και συγκεκριμένα με αυτό το post πέρασα…

• Παράθεση από GR_Macedon: “Δοκιμασε να κάνεις το ίδιο αλλά το τηλέφωνο να είναι σε fastboot mode. ” Δοκίμασα κι εμφανίζει "Try connect in normal mode first then switch"... έξυπνος ο βλάχος Ξεκινάω διαδικασία για China Dev με τον "κλασσικό" επικίνδυνο τρόπο!

• Παράθεση από lallasgr: “@Perarg μάλλον βρήκα και σίγουρη απάντηση στο ερώτημά σου: ” @lallasgr δεν έχω λόγια! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Επομένως θα ακολουθήσω τον οδηγό για να βάλω τη σχιστομάτικη dev rom... Cross your fingers 100.gif

• Παράθεση από lallasgr: “Πηγαίντε και οι δύο με τον παρακάτω οδηγό για να περάσετε την official dev rom και να είστε έτοιμοι για ξεκλείδωμα ” Ok sir @lallasgr. Μία μικρή διευκρίνιση. Επειδή ο οδηγός μιλάει για China Dev Rom, θα μπορούσα να δοκιμάσω τη Global Dev ή υπάρχει φόβος τουβλισμού;;

• Καλησπέρα και πάλι Ακολουθώντας τον οδηγό, πέρασα μέσα στο τηλέφωνο τη Gloabal Developer ROM (από τα επίσημα...). Πήγα στο Update Tool, επέλεξα τη ROM και πάτησα update. Το μήνυμα που παίρνω είναι "Can't verify update". Δεν έχω πάρει ακόμη το OK από τη Xiaomi για το unlock, αλλά μιας και παω να περάσω επίσημη έκδοση, δε θα έπρεπε να τη δεχτεί χωρίς πρόβλημα; Αυτή τη στιγμή φοράει την MIUI 7.2.7.0 Stable και μου προτείνει μόνο την 7.5.4.0 Stable. Τι να φταίει; Μήπως στο Mi5 αλλάζει το πράγμα; Ο φ…

• Παράθεση από lallasgr: “Στην αρχή θα εμφανιστεί μόνο η Stable και περιμένοντας λίγα δευτερόλεπτα θα δούμε να εμφανίζεται και η Beta έκδοση όπως φαίνεται στην φωτογραφία. ” Δεν ξέρω γιατί αλλά σε μένα δεν εμφανίζει επιλογή για τη Beta(dev) παρά μόνο για την Stable και μάλιστα την Κινέζικη. Προφανώς γιατί φοράει την κινέζικη stable ? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15762/

• Καλησπέρα κι από 'μένα Μόλις το πρωί παρέλαβα το Mi5 αλλά δε φαντάστηκα ότι η διαδικασία του ξεκλειδώματος θα περιείχε επιπλέον αναμονή εκτός από αυτή μέχρι να έρθει το κινητό... so, έκανα κι εγώ την αίτησή μου πριν από κάποια ώρα και περιμένω.... Όσο περιμένω όμως και για να μην κάθεται το κινητό μιας κι η κινέζικη version που ήρθε μου κάθεται κάπως, έλεγα να δοκίμαζα με τον παραπάνω οδηγό να κατεβάσω την Global Developer και να αρχίζω να το δουλεύω έτσι για τις επόμενες ημέρες μέχρι να έρθει ο…

• Μεγάλη ιστορία... (θα την πω εν συντομία) Το κινητό όταν έφτασε είχε πρόβλημα με το wifi (ή/και με το bluetooth). Όταν ήταν ανοιχτά, πάγωνε. Αποφάσισα να πειραματιστώ μαζί του, flashάροντας εκ νέου τη rom. Ζήτησα από την κατασκευάστρια εταιρία να μου στείλει τη ROM, όπως κι έκανε, αλλά αρκετά αργοπορημένα. Στο διάστημα μέχρι να μου στείλουν τα αρχεία της ROM, μιας κι ανυπομονησία μου βάρεσε κόκκινο, ξεκίνησα τα πειράματα με άλλες ROM (Τελικά τα MTK chipsets είναι unbrickable). Έτσι κατέληξα να δ…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Ποιό καλό "παιδάκι" θα μας βοηθήσει στην μετάφραση, για να το περάσουμε στους δικούς μας οδηγούς ?” Ευχαριστώ πολύ. Επειδή σκοπεύω να το προσπαθήσω, υπόσχομαι να το μεταφράσω κι όλας για να βοηθήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Απλά λόγω του ελάχιστου διαθέσιμου χρόνου, δε μπορώ να το υποσχεθώ άμεσα

• Γεια και χαρά στην παρέα, αν κι είναι το πρώτο μου post εδώ, θα μπω κατ' ευθείαν στα δύσκολα. Έχω ένα Tianhe H920+ το οποίο φοράει MTK6589, Android 4.2 και το κινητό έχει τραβήξει τα πάνδινα όσο αναφορά δοκιμές που επιχειρώ, βάζοντας διάφορα roms. (Βέβαια, η ανάγκη για να αλλάξω rom, προήλθε από κάποιο πρόβλημα που φαινόταν να έχει το wifi. Πράγματι μετά από flashing φαίνεται να έχει διορθωθεί.) Μιας κι έχω μια rom (εννοώ όλα τα αρχεία της) που δουλεύει, υπάρχει κάποιος οδηγός που μπορώ να ακολο…