Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 220.
-
XTRV ARΩMA σκάλωμα
ΜήνυμαΠαράθεση από Godos: “Και σε εμένα δεν εκανε εγκατασταση dolby , magisk κτλπ και εκανα fix τον bootloader και ολα λειτουργούν αψογα τωρα. ” Τι πέρασες δηλαδή; Κάποια modified έκδοση του TWRP (γιατί στο video δίνει μόνο για Redmi 4) και το custom magisk που δίνει στο video;
-
Παιδιά μερικές ερωτησούλες Mi Mix 2 (chiron). Αυτή τη στιγμή φοράω Developer 8.10.25. 1. Για να πάω σε Stable θέλει Factory Reset; 2. Αυτό θεωρείται Downgrade οπότε να το αποφύγω; 3. Τη συγκεκριμένη beta που φοράω, μπόρεσα να την εγκαταστήσω μόνο με XTRV κι όχι με ARΩMA. Το ίδιο συμβαίνει και με τη Stable;
-
XTRV ARΩMA σκάλωμα
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Perarg: “Στην XTRV δεν είχε μέσα SU... πρέπει να το εγκαταστήσω ξεχωριστά μόνο του; ” Θα πρέπει να έχει βάλει το zip ήδη η ROM μέσα στον εσωτερικό χώρο της συσκευής σου. ” Δεν το βρίσκω, ούτε στο /storage, ούτε στο /sdcard EDIT: Άνοιξα το zip της rom, πήρα το supersu.zip και το έριξα manually. Βέβαια παρατήρησα ότι λείπουν κι άλλα όπως π.χ. το dolby.zip κι ανησυχώ μήπως γενικά κάτι δεν πήγε καλά...
-
XTRV ARΩMA σκάλωμα
ΜήνυμαΣτην XTRV δεν είχε μέσα SU... πρέπει να το εγκαταστήσω ξεχωριστά μόνο του;
-
XTRV ARΩMA σκάλωμα
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Πέρασε xtrv, όχι aroma. Έχει θέμα με το android 8 ο aroma installer. ” Όλα καλά Ευχαριστώ πολύ!
-
XTRV ARΩMA σκάλωμα
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας, δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό thread, απλά επειδή σχετίζεται με το Mi Mix 2 γι' αυτό ρωτάω εδώ. Έχω κάνει unlock το bootloader, πέρασα το TWRP 3.2.1-3 και έκανα install την τελευταία ARΩMA 8.10.25_v10. Η εγκατάσταση ολοκληρώνεται κανονικά, κάνει boot η συσκευή και κολλάει στην οθόνη που λέει XTRV ARΩMA και κάτω Hellenic Community με τρεις βουλίτσες που πηγαίνουν πέρα-δώθε. Μπήκα ξανά στο recovery κι έκανα Install και πάλι τα ίδια. Καμιά ιδέα;
-
Παράθεση από NasDriver: “Ποια official rom είχες ? Λογικά, αφού η 8.10.25 είναι η τελευταία, έχει επίσης τουλάχιστον ARB 1 ” 9.1.χ μετά το unlock μου έκανε factory reset και δεν το σεταρα, το έχω στην αρχική welcome to miui 9. Παράθεση από George Kaggelaris: “Η rom που θα βάλεις θα πρέπει να έχει την ίδια ή μεγαλύτερη τιμή ARB από την ήδη υπάρχουσα. Με δεδομένο ότι οι xtrv δεν φλασάρουν το firmware, το πιθανότερο είναι ότι το ARB level θα παραμείνει ως έχει. Άρα προχωράς κανονικά. ” Επειδή ο οδη…
-
Παιδιά καλησπέρα, μια βοήθεια γιατί μπουρδουκλώθηκα... Έχω ένα Mi Mix 2 το οποίο μόλις ξεκλείδωσα (το bootloader). Κατέβασα την τελευταία aroma rom στο pc μου (xiaomi-miui-hellas-arΩma-MIMix2_8.10.25_v10-8.0.zip) αλλά δεν ξεκίνησα κάτι πριν ρωτήσω :). Έλεγξα την τιμή anti κι είναι 1. Άρα έχει ενεργοποιημένο το antirollback αν έχω καταλάβει σωστά. Ποια είναι τα επόμενα βήματα για να περάσω την ελληνική rom;
-
Καλημέρα σας, έχω ένα μιιιικρο προβληματαααακι... (Δεν είμαι 100% σίγουρος πως ποστάρω στο σωστό thread). Πέρασα που λέτε την 8.8.2 σε Mi5 με clean install. Δε φαίνεται κανένα πρόβλημα. Επέλεξα να κάνω επαναφορά από αντίγραφο Mi cloud ώστε να μου επαναφέρει τις εφαρμογές που είχα στην αρχική οθόνη. 1ον) Για πρώτη φορά, το έχω ξανακάνει ουκ ολίγες φορές, αργεί χαρακτηριστικά... 2ον) Αυτό είναι και το ουσιαστικό πρόβλημα, φαίνεται μόλις ολοκληρωθεί η λήψη μιας εφαρμογής να την διαγράφει!!!!! Κι αυ…
-
Παράθεση από amavroudis: “Κράτησε backup μέσα στο twrp και πέρασε την. Ποια φοράς τώρα; Αν δεν κάτσει καλά γυρίζεις... ” MIUI 9, 8.5.10
-
Παράθεση από amavroudis: “Δεν την έχω περάσει την τελευταία δυστυχώς. Έχω το chiron για βασική συσκευή και το gemini είναι Αθήνα στο συρτάρι... Αλλά η miui 10 κερνάει... Πολύ καλή για να είναι αληθινή.. ” Σκεφτόμουν να βάλω την τελευταία ή την προηγούμενη ως προς την μπαταρία
-
@amavroudis μιας που βλέπω ότι έχεις (και) το Mi5, με την τελευταία ευχαριστημένος; Μπαταρία;
-
@MIUI_ART θα μπορούσες να μου στείλεις κι εμένα το τελευταίο mail με τη rom για Gemini ;
-
Καλησπέρα σας Παιδιά με Gemini (Mi5) όλα καλά; Υπάρχει κάποιο link για όσους είναι VIP ώστε να κατεβάσουμε τα αρχεία πιο γρήγορα; (Ενεργοποίησα τη συνδρομή αφού είχε σταλεί το mail στους vip)
-
Καλησπέρα στην παρέα. Λόγω υπερβολικά φορτωμένου προγράμματος άφησα το "sport" xiaomi εδώ και καιρό. Από κει που το έκανα μια αναβάθμιση σχεδόν κάθε Παρασκευή, πλέον έχει μείνει πολύ πίσω... Στέλνω και σχετική photo... Επειδή έχω χάσει εξελίξεις, τι μου προτείνετε; Θα μπορούσα να κάνω ένα factory reset και να βάλω επίσημη rom, που αν δεν κάνω λάθος (μπορεί και να κάνω!) έχει πλέον ευρωπαϊκή υποστήριξη και σε γλώσσες και σε μπάντες και σε αυτόματα updates κτλ.;91b7c76dd20c222e983bcd1c47724eee.jpg
-
Ο διαγωνισμός στην κατάλληλη στιγμή... Ό,τι πρέπει για δωράκι
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από koukis: “λοιπον εκαθα καθαρή εγκατάσταση της ρομ, full wipes κτλ.και μαντεψτε ο συγχρονισμός όπως και όλα τα άλλα δουλεύουν άψογα! Το κινητό φυσάει! Mi4c ευχαριστώ πολύ!” Κι εγώ από καθαρή προέρχομαι και δε δούλεψε ο συγχρονισμός... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk