Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 220.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostis68: “Τελικά δεν κρατήθηκα στον πειρασμό. Κατάφερα και επανεγκατέστησα την 7.3.30 και πράγματι μου συγχρόνισε ιστορικό και μηνύματα.” Ευχαριστώ που αναφέρεις ρε φίλε. Αυτό σημαίνει ρε παιδιά πως δεν είναι πρόβλημα των servers!! Μήπως να το βλέπατε λίγο πιο ζεστά το θέμα; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostis68: “Καλησπέρα, Έχω το redmi note 3 SE (kate). Μετά την εγκατάσταση του 7.4.6 δεν μου εκανε sync ιστορικό και SMS (δεν ανέφερε πρόβλημα αναγνώρισης SIM). Επίσης, έχω nova launcher. Πολλές φορές έδινε stop και με γύρναγe στο ΜΙ launcher. Επιστροφή στο 7.3.30!!!! (εκτός εάν κάποιος μπορεί να βοηθήσει)...” Φίλε μου αν γυρίσεις στην προηγούμενη κάνε ένα κόπο να γράψεις αν σου συγχρόνισε ιστορικό κλήσεων και μηνύματα. Έτσι για να μου φύγει η απορία... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησι…
-
@maikmaik χα! Έχεις δίκιο. Πηγαίνει μέχρι το Π και μετά πάει στο Υ που νομίζω πως το μπερδευτεί με το αγγλικό... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maikmaik: “Να προσθέσω ότι στις επαφές διαβάζει με το ρολάρισμα μέχρι το Υ” Παράξενο... Σε μένα Mi5, Gemini, πηγαίνει κανονικά μέχρι τέλους. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από skepasti21: “Είναι τελικά θέμα των σερβερς ,και αν είναι γιατί δεν υπάρχει σε όλους αυτό το πρόβλημα?” Το ευτύχημα είναι πως δεν είναι μεμονωμένο το πρόβλημα. Επομένως κάποιος κάπου κάποτε ίσως και να ασχοληθεί και να λυθεί το θέμα... Και δική μου απορία πάντως είναι πως γίνεται να έχουν πρόβλημα οι servers και να έχουν κάποιοι μόνο πρόβλημα. Ίσως έχουν κάποιοι servers θέμα κι είμαστε οι "τυχεροί" που τα δεδομένα μας βρίσκονται σε αυτούς... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας T…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από manol80: “Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα... κάνω αντίγραφο από το κινητό :D” Έτσι κατάλαβα. Ότι ΔΕΝ έχεις το ίδιο πρόβλημα με μας... Κι έχεις kenzo. Οπότε άλλη Rom από τη δική μας Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@manol80 και @chrisnik έχετε κι εσείς Mi5; (είμαι από το tapatalk app και δε βλέπω details) Να αρχίσουμε να περιορίζουμε λίγο το πρόβλημα, γιατί τα άλλα δυο παιδιά που αναφέρουν το ίδιο είναι κι αυτά στο ίδιο τηλέφωνο Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και να σκεφτείτε πως στο i.xiaomi.com βλέπω κανονικά τα μηνύματα μου... Αλλά φυσικά δεν έχουν κατέβει ποτέ στο τηλέφωνο... Μου θέλει και προσφορές η Xiaomi, να αγοράσουμε κι επιπλέον χώρο... c70fbca536c05077575c23fcfafb42bd.jpgc38c540074d1d86eb05b93cc3ff107d6.jpg
-
Εγώ να ξαναρωτήσω μήπως κι είμαι πιο τυχερός σήμερα... Έχει παρατηρήσει άλλος πρόβλημα με το συγχρονισμό μηνυμάτων και ιστορικού κλήσεων; Είναι εντέλει πρόβλημα των server της Xiaomi, φταίει η Rom, φταίει η κακιά στιγμή, φταίει ο έρωτας; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από zisistil: “Το ερεύνησες; ” Αν εννοείς Google και en.miui.com forum ναι έκανα αναζήτηση με αποτελέσματα όμως παλιά. Έφταναν μέχρι το 2016 και μιλούσαν για Miui 7
-
Παράθεση από zisistil: “Κατεβαίνουν μην ανησυχείς! Εμένα κατέβηκαν αμέσως πάντως. ” Αυτό με ανησυχεί όμως φίλε μου. Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνω clean install κι επαναφορά. Δε θυμάμαι σε καμία προηγούμενη φορά να είχα καθυστέρηση. Γι' αυτό ρώτησα μήπως είναι κάποιος "bug" or something...
-
Παράθεση από zisistil: “Θα κατεβούν αυτόματα από το MIcloud σου σταδιακά. ” Μέχρι Κυριακή του Πάσχα ή να τα περιμένω μετά;
-
Παιδιά καλησπέρα, έκανα factory reset και καθαρή εγκατάσταση της 7.4.6 σε Mi5. Όλα good. Έκανα κι επαναφορά από εφεδρικό αντίγραφο στο Mi Cloud που είχε πάρει χτες βράδυ. Επέστρεψαν όλες οι εφαρμογές, οι οθόνες μου κι οι ρυθμίσεις. Δε συγχρόνισε όμως ιστορικό κλήσεων και μηνύματα. Κάθε φορά που πηγαίνω και πατάω να κάνει συγχρονισμό μου λέει "απέτυχε". Γνωρίζει κάποιος γιατί;
-
Παράθεση από geozn8: “Τελικά σε gemini - mi5 παίζει σωστά δουλεύουνε στα μηνύματα οι 160 χαράκτηρες η ξανά τα ίδια?? Άλλο θέμα έχει?? Μήπως θέλει πρώτα από το twrp ένα factory reset για να κάτσει ποιο σωστά?? ” Όχι δεν παίζουν τα μηνύματα με 160 χαρακτήρες. Περιμένουμε κάποια ενημέρωση
-
Καλησπέρα, σε Mi5 (Gemini) χάθηκε πάλι η ρύθμιση για τους 160 χαρακτήρες. Περνάμε το fix της προηγούμενης ή περιμένουμε; Κατά τα άλλα δεν έχω εντοπίσει κάτι άλλο, όλα καλά.
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Perarg: “Με τα μυνήματα είστε όλοι εντάξει με τους 160 χαρακτήρες; εδώ διάβασα πως άλλος γράφει 160 και με μικρά... Εγώ πάλι ούτε κεφαλαία ούτε μικρά φυσικά. ” Κατέβασε το fix από εδώ. ” Ευχαριστώ @dnomikos, να επιβεβαιώσω πως δουλεύει σωστά σε gemini, πεζά και κεφαλαία γράμματα checked, είναι οκ. Καθώς διάβαζα παραπάνω για προβλήματα που έχουν εμφανιστεί σε άλλα παιδιά, πρόσεξα το πρόβλημα με το GPS κι είπα να κάνω κι εγώ μια δοκιμή. Μπαίνοντας στο Google Ma…
-
Με τα μυνήματα είστε όλοι εντάξει με τους 160 χαρακτήρες; εδώ διάβασα πως άλλος γράφει 160 και με μικρά... Εγώ πάλι ούτε κεφαλαία ούτε μικρά φυσικά.
-
Καλησπέρα, 1. Σε Mi5 πέρασα την 7.2.24 και παρατήρησα πως είτε κεφαλαία είτε μικρά τα sms πηγαίνουν μέχρι 60 χαρακτήρες... Μετά σου βγάζει 2ο μήνυμα κ.ο.κ. 2. Επίσης όντως και σε μένα (το διάβασα προηγουμένως) σχετικά με τη sim (vodafone) λέει κάτι not found αλλά και στο δίκτυο συνδέεται και δεδομένα έχω (3G γιατί στην περιοχή μου το 4G παίζει με την μπάντα που ο κινέζος έχει μαλώσει...). Λέτε αυτά τα δύο να συνδέονται και γι' αυτό να έχω πρόβλημα με τους χαρακτήρες στα sms ;
-
RE:
Μήνυμα@Bodai, @geoanto555, @themakos66, @NasDriver, @bzanios, @mixaliscy, @vrs5 Σας ευχαριστούμε πολύ Κι εσείς να 'στε καλά κι ό,τι επιθυμείτε