Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 220.
-
ecc5607b010f6a549543af1217260f6e.jpg Τι λέτε ρε παιδιά! Πώς να παρακολουθήσει κανείς τη ροή έτσι; χαχαχα
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kyrgeo1978: “Δες τα ποστ πιο πάνω. ” :p Χαχαχαχα :p
-
RE:
Perarg - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από themakos66: “Παράθεση από Perarg: “είμαι με Vodafone κι ενώ το Samsung αναγράφει 4G, το δικό μου αρνείται ” με vodafone και θεσσαλονίκη από περιοχή λεωφόρο στρατού και προς ανατολικά μόνο 3g και 2g ,μάλιστα στο αεροδρόμιο ενώ παλιότερα έβλεπα 4g τώρα 3g !!!!!!!!!!!!!!!!!!!” Νέοι Επιβάτες (Μπαξές για τους μυημένους) όπως βλέπετε 4G με Vodafone. fce67d4dbcceeed63cc1099c571f2443.jpg
-
Mi5 και σήμα 4G+ (;)
Perarg - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΈλα μου ντε!
-
Mi5 και σήμα 4G+ (;)
Perarg - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΉ wind χρησιμοποιεί αρκετά την μπάντα των 800 όπου τα κινητά μας δεν την υποστηρίζουν. Οπότε και θα έχεις απλό 3G. Αυτή η μπάντα χρησιμοποιείται από όλους τους παρόχους σε περιοχές απομακρυσμένες από αστικά κέντρα. (Όσο χαμηλότερη συχνότητα τόσο κερδίζεις σε απόσταση αλλά χάνεις σε ένταση). Έτσι για παράδειγμα κι εγώ σε περιοχή 30χλμ έξω από Θεσσαλονίκη, είμαι με Vodafone κι ενώ το Samsung αναγράφει 4G, το δικό μου αρνείται. Βέβαια δεν άντεξα και μέτρησα ταχύτητες και ήταν και στα δύο ίδιες. Επο…
-
Να φορτίσεις Νομίζω θα σου τα σβήσει ΑΝ τσεκάρεις και το System. Αλλά ας το επιβεβαιώσει και κανένας ακόμη... (Μέχρι να φορτίσεις πάνω από 65%) Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Sam: “Πολύ σωστός ο Παναγιώτης,σκεφτόμουν και γώ για ένα pebble κάποια στιγμή για αλλαγή μετά απο moto360 που έχω αρκετό καιρό!!!Αυτονομία,αδιάβροχα και τέλος αρκετά μεγάλη υποστήριξη,νομίζω αυτά είναι τα σημαντικότερα που αξίζει η μετάβαση σε ένα άλλου είδους smartwatch! ” Με το moto360 ευχαριστημένος;
-
(Να αυτά τα άσχετα που λέγαμε λίγες σελίδες πιο πριν...) (Το έχω γράψει και σε ένα ήδη υπάρχον thread, αλλά εδώ θεωρώ πως θα πετύχω περισσότερους Vodafonistas με την ίδια rom με τη δική μου ) Εσείς οι Vodafonistas με rom gkalen, όχι stable, κατά προτίμηση Mi5, έχετε 4G κανονικά; Γιατί το δικό μου λέει μέχρι Η+ όταν δίπλα του ένα Samsung S4 γράφει κανονικά 4G;
-
RE:
Perarg - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από c2byalex: “χαζη ερωτηση πως βγανει η δονηση απο main buttons?” Ρυθμίσεις - Ήχος & Δόνηση - Δόνηση κατά το άγγιγμα Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να το ξανά ανοίξω το θέμα και να πω τα εξής: Έβαλα την καρτούλα της Vodafone, έστειλα και μήνυμα στο 1285 4G ΝΑΙ, πήρα και sms επιβεβαίωσης και καλοσωρίσματος στο δίκτυο 4G της Vodafone. Αμ δε! Maximum να μου γράφει H+. Διάβασα το παραπάνω πρόβλημα του φίλου και σκέφτηκα μήπως φταίει κι η δική μου γραμμή... Δίπλα μου όμως έστεκε ένα Samsung S4 της συζύγου... πως κάνω "έτσι" και βλέπω 4G. Κι αυτή με Vodafone. Έ όχι λέω! Βγάζω τη sim και τη βάζω στο Samsung. 4G κανονικά!! Άρα... δε φταίει η γραμμή…
-
Καλώς τον. Ξεκινάω από το τέλος για να σου απαντήσω πως με τίποτα δε θεωρούνται SPAM οι απορίες κι οι ερωτήσεις. Κλείσε το τηλέφωνο και μετά κράτα πατημένο το Power μαζί με το Volume+, έτσι μπαίνει σε recovery. Εκεί ανάλογα τι σου δείχνει θα καταλάβεις/ουμε τι έχεις... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νέο Mi-5 με προβληματάκια
Perarg - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΣτο λογαριασμό Mi account που φαντάζομαι ήδη έχεις λόγω του Mi3, είχες αιτηθεί για unlock; Αν ναι (κι έχουν περάσει) 30 ημέρες από το τελευταίο σου unlock, τότε ξεκλειδώνεις χωρίς να αιτηθείς κάτι εκ νέου Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Το ερώτημα λοιπόν είναι ... Εσείς τι νομίζετε , θα είναι καλύτερα να έχουμε εδώ και να μιλάμε εδώ για όλες τις ρομ ( dev και Stable ) ή να φτιαξω άλλο τοπικ αποκλειστικά για τις Stable ????? lol” Εγώ πάλι ξέρεις τι θα πρότεινα που είμαι fun της οργάνωσης; Καινούργια κατηγορία στο forum κι μέσα threads για κάθε συσκευή. Μόνο έτσι θα μπορούμε να μη χανόμαστε και να μη διαβάζουμε με τις ώρες "άσχετα" πράγματα. Έχουμε ξεπεράσει αισίως τις 3000 posts και οδεύουμε με ρυθμούς chee…
-
@Tasos12koufales Κι εγώ με Mi5 και Cyta κινητή (άκουσον άκουσον!!) είμαι μία χαρά! Όπως και στις προηγούμενες, καμπάναααα @baiosss Ναι, έτσι βγάζει, αλλά τα κενά ασφαλείας διορθώθηκαν Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official rom για το Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο Bootloader
Perarg - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@michael Χαχαχα, δεν εννοούσα δεν μπαίνει γενικώς... Εννοούσα πως δε μπαίνει με software τρόπο όπως σε προηγούμενα μονδέλα της εταιριας Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official rom για το Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο Bootloader
Perarg - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμα@michael Για την ενημέρωση, το Mi5 δε μπαίνει σε EDL mode Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Perarg - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΔε ζητούσα ένα τσουβάλι λίρες... Δώσανε πριν λίγο τη Stable Global για Mi5, en.miui.com/thread-333403-1-1.html