Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 220.

• 1. Να κάνεις αίτηση ναι. 2. Να δεις μήπως είναι ήδη ξεκλείδωτος ο bootloader με τον οδηγό που σου 'στειλα.

• Αγορασμένη από GearBest η συσκευή; Επειδή αυτή που έχεις δε νομίζω να είναι official... έλεγξες αν ο bootloader είναι ξεκλείδωτος;;; Δες εδώ

• Λοιπόν φίλε @c2byalex, σύμφωνα με το πρώτο post, μιας κι έχεις κλειδωμένο bootloader ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να βάλεις global dev. Άρα, γυρίζεις στο #1 post και μελετάς καλά καλά τον οδηγό. Εν τέλει αυτό που αντιλαμβάνομαι εγώ είναι πως μπορείς να βάλεις μόνο China Dev (δε στην προτείνω...) ή (αυτό είναι το καλύτερο) να περιμένεις να βγει η Miu 8 Stable. Διαφορετικά μένεις ως έχεις με τη Global Stable Miui 7 αν δεν κάνω λάθος...

• Δε με ζάλισες βρε, απλά έγινα κουβάρι με τις εκδόσεις... Προφανώς για το δικό μας ακόμα δεν έχει βγει η Global Stable (ήμουν σχεδόν σίγουρος πως κάπου το πέτυχε το μάτι μου, αλλά μάλλον θα μπερδεύομαι με την ελληνική rom !) Αυτό το δεύτερο που σου έστειλα είναι Dev κι όχι Stable. Αλλά δε θα μπορείς να ξεκλειδώσεις μετά. Αν έχεις σκοπό μη την περνάς. Αν όχι, είναι μια χαρά.

• @'c2byalex' Είπαμε Global Stable Miui8 ... Κατεβάζεις τη recovery εκδοχή. Good Luck! en.miui.com/thread-333403-1-1.html

• Global Stable θα βάλεις όχι chinese. Για να μη γίνει καμιά χαζομάρα, δοκίμασε πρώτα να μπεις σε recovery και δες πως μπαίνεις κανονικά. Δες Flashing Guide: Recovery Update

• Αν θέλεις αύριο μεθαύριο να περάσεις την Ελληνική για να βρεις την υγειά σου (με αγγλικό interface αν θέλεις... δε θα τα χαλάσουμε εκεί) θα πρέπει να περάσεις MONO την China Dev. Παρ' όλα αυτά και σου μιλάω εκ πείρας, το κινητό δε θα το ευχαριστηθείς ούτε στο 5% με τις κινέζικες εκδόσεις... Κάνε την αίτηση για unlock, ώστε να μπορέσεις να περάσεις την ελληνική (GTV). Αν πάλι δε θέλεις να "μπλέξεις" με ξεκλειδώματα, υπάρχει και η λύση της Stable Miui8 που βγήκε πριν λίγες ημέρες επίσημα. Δεν περι…

• Μισό λεπτάκι... θέλεις να περάσεις την Global Dev ή τη China Dev ?

• Ότι μπορείς... μπορείς. Και να ξεκλειδώσεις μπορείς με αυτή Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτό που τυχαία πρόσεξα είναι πως έχουν διορθωθεί και τα κενά ασφαλείας που είχαν αναφερθεί πριν λίγο καιρό. 949fbc498f3cf2cae6dd60760a1bc280.jpg

• Xiaomi Mi5 Καταγραφη Τιμων

Perarg - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από flowin_through: “Φίλε άλλο τι κανεις στα κρυφά όταν πας να φτιάξεις έναν υπολογιστή που δε θα σε δει κανένας και άλλο ένα μαγαζί που στέλνει μια παραγγελία και δεν ξέρει ποιος, πού και τι θα σου κάνει αυτός μετά. Τώρα αν πας και του κλείσεις το μάτι δεν ξερω... ” Ακριβώς αυτό λέω κι εγώ. Όταν κάνεις μια "επίσημη" κίνηση να πουλάς τηλέφωνα, αν δεν το κάνεις με το νόμιμο τρόπο, δηλαδή με τιμολόγιο από Κίνα που συνεπάγεται εκτελωνισμός κι απόδοση ΦΠΑ ώστε να είσαι καθ' όλα νόμιμος για …

Perarg - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από Stinger: “Παράθεση από Perarg: “ ” Θα αστειεύεσαι βέβαια! ΦΠΑ και εκτελωνιστικά; Εδώ τα Ελληνικά μαγαζιά δεν αποδίδουν λες να το κάνει αυτός; Δεν γίνομαι κακός, ξέρω πάρα πολύ καλά γιατί πράγμα μιλάω. Sent from my SM-G935F using Tapatalk ” Θα το πλατιάσω τώρα και χαλάω το thread, αλλά θες να πεις πως αν αγοράσεις από τα ελληνικά μαγαζιά δε θα σου κόψουν απόδειξη για το κινητό; Είναι τόσο αδιάφοροι που δε φοβούνται κανένα τυγχόν έλεγχο;

Perarg - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από Stinger: “340?? Χαχ... Σας το φέρνω εγώ με 300 αν θέλετε! Καλός ο κινεζουλης στη Θεσσαλονίκη αλλά γλυκάθηκε και θέλει να κονομάει μεροκάματο με μια συσκευή... Sent from my SM-G935F using Tapatalk ” Γίνεσαι κακός και δεν πρέπει Ούτε που έχω σχέση με τον ...κινεζούλη που λες, αλλά σκέψου πως στην τιμή που αγοράζει έχει να βάλει ΦΠΑ 24%, εκτελωνιστικά και φυσικά ένα κάποιο κέρδος. Μη συγκρίνουμε μια τιμή ενός κινεζομάγαζου στην κίνα ή χονκγ κονγκ ή ... ή ... κι ενός μαγαζιού στην Ευρώπ…

• @gkalen Μιας κι η μόνη διαφορά μας με το κινητό της φίλης μου ήταν πως σε αυτής έγινε Clean Install ενώ σε μένα dirty Install, θα θεωρήσω εκεί την πηγή του προβλήματος. Σκέφτομαι αύριο ή όποτε μας δώσεις καινούργια rom να κάνω Clean Install... Ευχαριστώ-ουμε για όλα :))

• Παιδιά θα ήθελα να επισημάνω δύο θεματάκια ίσως και άσχετα με τις ρομς του φίλτατου gkalen. 1) Έχω παρατηρήσει πως αν ανοίξω την ανοιχτή ακρόαση, όταν λαμβάνω ή κάνω κλήση, ο ήχος είναι αρκετά χαμηλός. Έψαξα το dolby atmos αλλά δεν το βρήκα στην τελευταία rom, ίσως να έχασα κάτι και να την έχετε αφαιρέσει. Ίσως πάλι να μην παίζει κανένα ρόλο το dolby atmos στην ανοιχτή ακρόαση... 2) Στο calculator υπάρχει το κουμπί του ποσοστού (%). Παρ' όλα αυτά δουλεύει εντελώς μαθηματικά κι οχι πρακτικά. Συγκ…

• Επιβεβαιώνω την παρατήρηση του @Tasos12koufales σχετικά με το Mi5. Εδώ και 5 περίπου εκδόσεις πίσω ακολουθώ πιστά τις roms του @gkalen, κάνω την ίδια χρήση και θα έλεγα πως η τελευταία τρώει πιο γρήγορα την μπαταρία από την καλύτερη ως τώρα 6.7.28 αν δεν κάνω λάθος. Συμφωνώ όμως πως η κουβέντα για τη μπαταρία έχει αρχίσει να κουράζει μιας κι είναι αρκετά υποκειμενικό θέμα. Παρ' όλα αυτά η σύγκριση που κάνω έχει να κάνει με την ίδια συσκευή και ακριβώς την ίδια χρήση γι αυτό και μπαίνω στη διαδικ…

• RE:

Perarg - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από Bazilepap: “Συμφωνώ ακολουθώ τους οδηγούς αλλά αυτοί δε συμπιπτουν με τη δικιά μου περίπτωση. Οπότε αφού κάνω αίτηση και μου στείλουν το κωδικό και τέλος πάντων ενεργοποιήσω το mi5 συνεχίζω τη διαδικασία της εγκατάστασης του twrp και έπειτα της ελληνικής ρομ Στάλθηκε από το ONE A2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στέλνεις την αίτηση, περιμένεις 2-4 ημέρες maximum, και προχωράς στο ξεκλείδωμα του bootloader της συσκευής. Μετά, όπως τα λες.

• RE:

Perarg - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από karasarinis: “@maddoctor εμένα πάντως με την τελευταία του @gkalen δεν λειτουργεί το ξεκλειδωμα από την εφαρμογή...Δεν βρισκει τη συσκευή ενώ είναι συνδεδεμένη με την εφαρμογή για τα υπόλοιπα στατιστικά...Εσένα κάνει unlock κανονικά; @3ftw ειναι συνδεδεμένο μέσω bluetooth; Σου εμφανίζει ότι έχει συνδεθεί; Αν ναι κάντο αγνοηση και κάντο pairing πρώτα με την εφαρμογή απευθείας..” Εμένα σε Mi5 με την 6.8.18 του gkalen, δουλεύει κανονικότητα

• RE:

Perarg - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από saillok: “Παράθεση από geoanto555: “Αν δεν έχεις ρομ μέσα και δεν εμφανίζει το κινητό σου στον υπολογιστή, δες πως το βλέπει στην διαχείριση συσκευών. ” συνεχιζω κανονικα την εγκατασταση τωρα μου βαζει την ελληνικη ρομ ελπιζω να μην εχω καμια αναποδια.παιζει καποιο ρολο που το βαζω με sideload?” Όχι, μία χαρά είσαι