Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 220.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Stavrostsik: “Ξέρετε αν γίνεται να κάνεις search ένα τραγούδι στο app της μουσικής?” Αν κατεβάσεις με το δάχτυλο από το πάνω μέρος της οθόνης προς τα κάτω, εμφανίζει επάνω ένα πεδίο αναζήτησης. Εκεί μπορείς να αναζητήσεις και τραγούδια. Σε καλύπτει;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Tasos12koufales: “@gkalen ενσωνατωθηκε το three finger screenshot στο mi5?” Τσουκου
-
RE: RE:
Perarg - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΠαράθεση από Trinity Circle: “Παράθεση από ronin13: “Δεν έχω θέμα να περάσω εγώ τη ROM, για αξιόπιστα οικονομικά κινεζομαγαζα ψάχνω. Ευχαριστώ πάντως!” Όπως επιθυμείς καλό μου. Αν θες μπορείς να δεις παντως και το eshop που έχει φέρει μερικά. Προσπαθούμε πάντα να στηριξουμε την ελληνική οικονομία . Φιλιά Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Να στήριζε και το eshop την ελληνική οικονομία καλά θα ήταν... Αλλά θα βγω εκτός θέματος και δεν το θέλω...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από gkalen: “ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΤΟ ΡΟΟΤ ΚΑΙ ΤΟ SUPERSU 1. Απενεργοποιηστε τις αυτόματες ενημερώσεις εφαρμογών από τις ρυθμίσεις του playstore. ” Από ότι ξέρω το supersu παρόλο που έχεις ανοικτές τις αυτόματες ενημερώσεις δεν ενημερώνεται αυτόματα χωρίς να σε ρωτήσει. Το ξέρω γιατί εγώ τις έχω ενεργοποιημένες τις αυτόματες ενημερώσεις του google play και στο xiaomi και σε αλλα gadgets με android. Το supersu σε όλα ποτέ δεν έκανε αυτόματη αναβάθμιση.” Πάντως ποτέ δε μου …
-
@gkalen Επιβεβαιώνω πως αυτό που αναφέρεις για το SuperSU δουλεύει Συγκεκριμένα, στη δική μου περίπτωση, δεν υπήρχε κανένα από τα αρχεία που ανέφερες οπότε και δε χρειάστηκε να σβήσω τίποτα. Νωρίτερα βέβαια είχα καθαρίσει cache, είχα απεγκαταστήσει την εφαρμογή κι είχα περάσει τη rom από πάνω μήπως κ γίνει έτσι η δουλειά. Μιας κ δεν έγινε κάτι κ αρχεία δεν υπήρχαν για σβήσιμο, πέρασα το zip που δίνεις πιο πάνω μόνο για το SuperSU και δουλεύει like a charm Επειδή χτες δε θυμάμαι αν πέρασα τελικά …
-
@gkalen "Βρώμα η δουλειά" όπως έλεγε και μια ιστορική ατάκα... Επειδή καπάκι μετά το δικό μου mi5 την πέρασα και σε μία φίλη, εκεί πρόσεξα πως όταν άρχισε να ξεδιπλώνει τα αρχεία της η rom, σε κάποια φάση ανέφερε πως εγκαθιστά το SuperSU μπλα μπλα μπλα κι όλα καλά. Στο δικό μου όμως, πριν βγάλει τέτοια μηνύματα, κάνει reboot και bootαρει... Μάλλον γιατρέ μου δεν το γλιτώνω το Clean Install..; Κι άντε πες να κάνω Clean Install, τις εφαρμογές πώς να τις πάρω backup με το Titanium μιας και θέλει ro…
-
Παράθεση από gkalen: “@Perarg Πήγαινε ρυθμίσεις/εφαρμογες/ληφθησες .. και πες μου αν έχεις εκεί μέσα το superuser .. Θ'ανοιξεις το playstore , πας στις ρυθμίσεις και πρωτη επιλογή είναι οι αυτόματες ενημερώσεις , κλειστες ... ” Ναι το έχω 2.76 έκδοση
-
@gkalen Και πώς τα κάνω αυτά; Από που κάνω απεγκατάσταση ενημερώσεων; Κι από πού κλείνω τις αναβαθμίσεις στο playstore; Sorry για τις απανωτές ερωτήσεις αλλά δεν τα 'χω ξανακάνει...
-
Παράθεση από Toregth: “Καλησπέρα ΣΟΣ πρέπει να έκανα χοντράδα... Ξεκίνησα τη διαδικασία να κάνω update ( είχα να κάνω από τα Χριστουγεννα είχα την xiaomi-miui-hellas-5.1_libra_GTV-5.12.24) και κατέβασα την τελευταία Rom xiaomi-miui-hellas-5.0.2_ferrari_V8_GTV-6.8.11 , την αντέγραψα στο κινητό αλλά όχι στο φάκελο downloaded_rom πλά μέσα στον εσωτερικό χώρο. Επέλεξα τη ROM από τη αναβάθμιση, ξεκίνησε η διαδικασία και τώρα ξαφνικά έκλεισε το κινητό και δεν ανοίγει . Τι κάνω??? (Mi4i) ΣΟΣ. Υπάχει τρ…
-
Παράθεση από Trinity Circle: “To έκανα απο τις δεκα το πρωι προσπαθώ. ” Δοκίμασες να αλλάξεις... πόλη!; Αστειάκι... Υπομονή τότε
-
Πλέον τις καινούργιες (αρχής γενομένης από την 6.8.18) τις περνάμε χωρίς να χρειάζεται το CleanFix ή όπως το λέμε ή περνάμε αυτό της προηγούμενης; Α.. και μιας και το θυμήθηκα. Στην 6.7.28 είχα SuperSU, βάζοντας από πάνω την 6.8.11/12 ναι μεν υπάρχει το εικονίδιο του SuperSU αλλά SU δεν είμαι (βγάζει μήνυμα There is no SU binary installed, and SuperSU cannot install it. There is a problem! κτλ.) Τώρα περιμένω να κατέβει η .18. Φαντάζομαι πως θα παραμείνει το θέμα με το SuperSU. Μπορώ από κάπου ν…
-
Παράθεση από Trinity Circle: “Καλησπέρα σε όλους αποφάσισα να ξαναβάλω developer μιας και απογοητεύτικα απο τις stable. Αυτό που θέλω να ρωτησώ είναι οταν προσπαθώ να κατεβάσω την ρομ αργεί πολύ έχει ήδη περάσει μια ώρα και είναι ακομη στα 300 mb. Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Ευχαριστώ. ” Δοκίμασε να αλλάξεις server...
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από galeanatur: “Κανείς με gemini που στο άκυρο να ξυπνάει το mi remote και να εμφανίζει notification ότι ψάχνει για gps ?(με κλειστό gps) Όχι τίποτα άλλο, δε φεύγει κιόλας από τις ειδοποιήσεις αν το τραβήξω δεξιά Μετά την δεύτερη φορά που μου το έκανε πάγωσα την εφαρμογή Sent from my MI 5 using Tapatalk” Μπα... Στο δικό μου gemini με την τελευταία του gkalen, δεν το παρουσιάζει αυτό
-
Mi5 και σήμα 4G+ (;)
Perarg - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά, υπάρχει κάποιος κάτοχος Mi5 που επάνω αριστερά να έχει δει 4G+, κυρίως από Cosmote; Γνωρίζει κανείς αν πιάνουν οι συσκευές μας αλλά απλώς δεν αναγράφεται ή δεν πιάνουμε καθόλου το plus(+) ;;
-
@mirotis Μήπως πέρασες την ευρωπαϊκή rom να δούμε τι γίνεται με το Mi Band και τα υπόλοιπα θεματάκια;
-
RE:
Μήνυμα@gkalen Επειδή δε βλέπω ανταπόκριση από πουθενά, λες μήπως από το error log που βγάζει να καταλάβουμε ποιο πακέτο μπορεί να λείπει; Μιλάω για το πρόβλημα με το band
-
Συγγνώμη που επαναλαμβάνομαι... Υπάρχει κανένας με Mi Band απλά να επιβεβαιώσει ότι το τηλέφωνο ξεκλειδώνει με αυτό;
-
Λοιπόν από ότι διαβάζω και στο Xiaomi.eu είναι κάπως επίσημο το γεγονός πως στην 6.8.11/12 για Mi5 (Gemini) δεν έχουν συμπεριληφθεί τα καινούργια χαρακτηριστικά που όλοι οι υπόλοιποι αναφέρουν. (Screenshot με 3 δάχτυλα, ήχοι, Security App, Music App και δεν ξέρω αν έχει κι άλλα...). Φαντάζομαι σε κάποια επόμενη έκδοση θα τα "απολαύσουμε" κι εμείς @gkalen Για το θέμα του Mi Band ρώτησα και στο αντίστοιχο thread του GTV και βλέπουμε... EDIT: @gkalen Επειδή δε βλέπω ανταπόκριση από πουθενά, λες μήπ…
-
Καλησπέρα κι από μένα και Χρόνια Πολλά. Διάβασα σε προηγούμενο post ότι τα καινούργια καλούδια, όπως το 3 finger screenshot, εμείς με Mi5 και gemini θα τα δούμε από επόμενη έκδοση... Ήθελα όμως να ρωτήσω αν κάποιο παιδάκι έχει Mi Band και του δουλεύει κανονικά το ξεκλείδωμα του κινητού; Έχω την custom rom του gkalen αλλά μιας και πατάει επάνω στην "official" GTV, θα ήθελα κάποιος να μου επιβεβαιώσει αν είναι όλα οκ με το ξεκλείδωμα κινητού με το Mi Band; Σε μένα κρασάρει όταν από πηγαίνεις να το…
-
@gkalen Ευχαριστώ για την απάντηση. Όσο αναφορά το Mi Band, είναι δοκιμασμένο σε 2 τηλέφωνα Mi5, το ένα φίλου με Clean Install κι ένα το δικό μου που την έβαλα από πάνω. Όπως λες βέβαια ας περιμένουμε να μας επιβεβαιώσει και κάποιος ακόμα, ίσως κι εκτός Gemini θα ήταν καλά. Σχετικά με το 3 finger screenshot πρέπει να κάνω κάτι επιπλέον; γιατί έτσι απλά δεν παίζει...