Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 196.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “Θα φλασαρεις το τελευταίο twrp: TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI για τη συσκευή σου μέσα απ' το twrp που ήδη έχεις, back, reboot to recovery, factory reset, back, reboot to recovery, format data (κουμπάκι μέσα στα wipes), back, reboot to recovery, αντιγράφεις την τελευταία xtrv της κοινότητας απ' το pc στο κινητό ή αν έχεις sd card, την έχεις αντιγράψει προηγουμένως εκεί κ τη σβουντουρας στο τέλος κ αυτήν!” Ερωτήσεις : Κάνοντας format data θα σβήσουν τα πάντα στο κινητό? Υ…
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Στα πόσα ''τρέχει''; Η CPU; Αν είναι στα 2.1Ghz έχεις x20. Αν είναι στα 2.3 ή 2.5 έχεις x25. Εναλλακτικά τρέξε μια εφαρμογή όπως το DevCheck. :)” 2,11 γράφει, οπότε λογικά είναι Χ20. Υπάρχει περίπτωση να βγει κάποιο mod ώστε να βελτιωθεί η κατανάλωση? Η ρομ γενικά είναι πολύ καλή, smooth, γρήγορη. Μόνο η μπαταρία με προβληματίζει. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από tassosmer: “Παράθεση από kinezos69: “Στη δεύτερη που έδωσε ο gkalen μου κρασαρει η εφαρμογή του winbank της Πειραιώς. Μπορεί να τσεκάρει κάποιος που την έχει? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κάνει επανεκκίνηση η εφαρμογή συνέχεια! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και σε μένα το ίδιο. Άραγε είναι θέμα ρομ ή της εφαρμογής? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μου βγάζει μεγάλο ποσοστό κατανάλωσης στην "αδράνεια κινητού". Πως μπορώ να το διορθώσω αυτό? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από lefesta: “Καλημέρα μετά από 18 μήνες και με χρήση του θανάτου η οθόνη του είναι άψογη μόνο mediatek να μην είχε ώστε να έπαιρνε τις αναβαθμίσεις του Android.... Πχ. Στο mi 4c που έχω στην γυναίκα μου έχω περάσει την Oreo 8.1 και πάει σφαίρα.... Τώρα θα δοκιμάσω σε ένα redmi note 2 την marsmelow Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στο mi4c από που πέρασες την Oreo, διότι με ενδιαφέρει? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πως να περάσω το TWRP?
ΜήνυμαΓια την ιστορία (όσο εσείς μαλωνατε) έκανα factory reset, ξανά πέρασα την ρομ και άνοιξε. Προς το παρόν δείχνει να δουλεύει σωστά. Ευχαριστώ για την βοήθειά!!! Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Καλό είναι αν βάζετε ROM για πρώτη φορά από Global Source να κάνετε ένα Factory Reset πριν από το Flash της ROM. Από τις οδηγίες εγκατάστασης, το έκανες; Για πιο κινητό μιλάμε;” Έβαλα την fastboot ROM, μετά ξεκλειδωσα bootloader, πέρασα το TWRP που προτείνετε, έβαλα την ρομ μέσα και την φλασαρα. Τώρα έχει κολλήσει. Ξαναμπηκα στο TWRP, φλασαρα πάλι, αλλά τα ίδια. Όταν τελειώνει το φλασαρισμα, προτού γράψει done βγάζει μια γραμμή με κόκκινα γράμματα. Μπορώ με κάποιο τρόπο…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Ακολούθησες τις οδηγίες; [XTRV-8.4.26 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 29/4 17:17)” Το θέμα είναι ότι κόλλησε στο λογότυπο xtrv με το σήμα Android και τις τελίτσες να τρέχον από κάτω αλλά δεν ανοίγει. Τι μπορώ να κάνω τώρα? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πως να περάσω το TWRP?
ΜήνυμαΈκανα εγκατάσταση την xtrv 8.4.26 αλλά έχει κολλήσει στο λογότυπο xtrv εδώ και μισή ώρα. Είναι φυσιολογικό? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πως να περάσω το TWRP?
ΜήνυμαΤελικά ήταν η κατάληξη. img που έλειπε. Μπήκε, όλα καλά. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πως να περάσω το TWRP?
ΜήνυμαΔοκίμασα τον δεύτερο τρόπο αλλά μου βγάζει error. Αντέγραψα ακριβώς το όνομα του TWRP όπως είναι στο αρχείο, αλλά δεν φαίνεται η κατάληξη. img. Μήπως πρέπει να το γράψω εγώ? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πως να περάσω το TWRP?
ΜήνυμαΈχω βάλει στο κινητό την fastboot ROM, ξεκλειδωσα τον bootloader και θέλω να περάσω TWRP ώστε να βάλω την ελληνική ρομ. Τι πρέπει να κάνω? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΈχω πάρει μία έγκριση ξεκλειδωματος bootloader για τον λογαριασμό μου στις 27/12/2017 και δεν την έχω χρησιμοποιήσει. Ισχύει σήμερα? Πως το ελέγχω αυτό? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk