Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 196.
-
Παράθεση από nickkon: “σορυ δεν το είδα νωρίτερα, στο log in σου βγάζει error; Και τι error είναι αυτό; ” απλα οταν βαζω username και pass δεν μου ανοίγει .
-
Παράθεση από nickkon: “ανοίγεις σε οποιο browser χρησιμοποιείς το "new private window" ή κάπως ετσι (αυτό ειναι στον firefox σορυ δεν εχω ελληνικά) Μπαίνεις στο en.miui.com/unlock και πατάς unlock θα σε βγάλει σε κινεζικα αλλά έχει english επιλογή κάτω κάτω. Συνδέσου και δες τι σου βγάζει. Αν σε πάει κατευθειαν για να κατεβάσεις το unlock tool εχεις πάρει έγκριση. Αλλιως περιμένεις. Private mode βάζω για να μη θυμάται ο browser την απάντηση που πηρα και μου σερβίρει την ίδια ” μπαίνω σε "παράθυρ…
-
Παράθεση από nickkon: “στον @derveni περίπου 30 ωρες. Εγώ έκλεισα 2 24ωρα χωρις να επανενεργοποιηθεί. Αυριο θα ρωτήσω τι γινεται μήπως και παρέπεσε Παράθεση από derveni: “μια δοκιμή αν είσαι έτοιμος ” Στο site μπαινω σε private mode για να μη μπλέξω με κ cookies ” τι εννοείς με το "private mode" και πως γίνεται?
-
πριν λίγες ώρες πήρα την κόκκινη σφραγίδα στο post μου. Συνήθως πόσο παίρνει για νε επιτρέψουν το ξεκλείδωμα στο en.miui/unlock?
-
Παράθεση από pechr: “μην σε νοιάζει αυτό.. προχώρα με τον οδηγό... το mi pc suite το βαζουμε μονο για να μπουν οι drivers μεσα.. προχώρα με το mi-flash το φλασαρισμ ” μα δεν κάνει ο υπολογιστής εγκατάσταση το miflash... μου βγάζει αυτο: Please follow these steps to access internal storage: • Launch 'Settings' application • Switch to 'COMPLETE SETTINGS' page • Enter 'Storage' item • Select 'USB computer connection' from menu • Check 'Media device(MTP)' option After driver finish installation, ope…
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από kinezos69: “δεν μπορώ να βγάλω ακρη που βρίσκεται. Το κινητό πρέπει να είναι συνδεδεμένο όταν γίνεται η εγκατάσταση? ” τι έχεις κάνει έως τωρα;το κινητό σε τι κατάσταση βρισκεται; εκανες restart το pc αφοτου εγκατέστησες τα προγράμματα; ” το κινητό μου έχει έρθει με την 8.ο.1.0 stable. Τσέκαρα τον bootloader και έιναι ξεκλείδωτος. Εγκατέστησα στο πισι(win10) το mipcsuite. Θέλω να περάσω την official για να μπορώ να περάσω την ελληνική rom. Δεν μου κανει εγκατάστ…
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από kinezos69: “στο βημα 1 γραφει snapdragon ενω το δικό μου εχει MTK. Τι να κάνω? ” ισχύει και για MTKοι ΜΤΚ έχουν 2 τρόπους κλειστή συσκευή με spflash tools ή σε fastboot mode η συσκευή με mi-flash ή adb shell με εντολές fastboot flash μπλα μπλα μπλα συνεχίζεις κανονικά... @lallasgr δες το chat σου... ” δεν μου κάνει εγκατάσταση το miflash. Μου βγάζει να τσεκάρω κάπου το "media device (MTP) option" Που είναι αυτό?
-
Παράθεση από lallasgr: “Παράθεση από kinezos69: “μου ήρθε το κινητό με την 8.0.7 stable. Έλεγξα τον bootloader είναι ξεκλείδωτος. Ποια dev(λινκ?) πρέπει να βάλω και με ποιό τρόπο να την περάσω ώστε μετά να φορτώσω την ελληνική dev? ” Βήμα 1: Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) omega_images_6.12.8_20161208.0000.00_6.0_cn_27badb84ea.tgz Επιλέγεις να περάσεις μία dev rom είτε την Global είτε την China για να μπορέσεις περάσεις αμέσως μετά στο βήμα 2 χωρίς να χρειασ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από derveni: “Παράθεση από kinezos69: “Και σε μένα ενώ εχω κάνει αίτηση ξεκλειδώματος εδώ και 15 μέρες δεν μου έχει έρθει sms. Τι να κάνω? ” Αν έχεις wind μπορεί να μην έρθει ποτέ, κάνε μια δοκιμή και μπες να δεις αν σε αφήνει να ξεκλειδώσεις.” Cosmote έχω. Το κινητό δεν το έχω παραλάβει ακόμη. Να ξανακάνω αίτηση?
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΚαι σε μένα ενώ εχω κάνει αίτηση ξεκλειδώματος εδώ και 15 μέρες δεν μου έχει έρθει sms. Τι να κάνω?
-
Πέρασα την καινούρια ρομ αλλά το πρόβλημα με τη μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας παραμένει. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρέπει πάλι να κάνω factory reset ή την βάζω από πάνω? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έβαλα την ρομ εδώ και μερικές μέρες και έχω την τραγικοτερη μπαταρία από ποτέ σε σχέση με τις 7-8 gtv και την μια stable 8.0.1.0 που έχω δοκιμάσει. 2-2,5 ώρες sot με το ζόρι. Τι να κάνω? Να την ξαναπερασω από πάνω ή να περιμένω καινούργια έκδοση? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk