Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 337.
-
Παράθεση από proskopos: “εμενα σε redmi note 2 συνεχεια bootloop με arwma εχω κανει 10 φορες wipe cache-dalvick και τιποτα πως κοιταμε εαν κλειδωσει ο bootloader? ” Εγώ χθες πέρασα σε RN2 όλα καλά.Τώρα που προσπαθώ να περάσω σε άλλο RN2 έχω bootloop ήδη 3 φορές.Τώρα κάνω εγκατάσταση για 4 φορά. Bootloader αν δεν κάνω λάθος στο RN2 δεν κλειδώνει
-
Καλημέρα παιδιά.Πέρασα χθες βράδυ με ΟΤΑ σε RN2 την 7.9.14 AROMA.Όλα καλά.Το μόνο που θέλω να αναφέρω είναι οτι όταν ξεκινάει το AROMA Installer επιλέγω προσαρμοσμένη εγκατάσταση ,προχωράω στην εγκατάσταση κ όταν ξεκιναει μου γράφει failed to write from system to system(κάτι τέτοιο αν θυμάμαι καλά) κ μου κόβει την εγκατάσταση κ με πάει πάλι στο μενού.Μετά επιλέγω ξανά προσαρμοσμένη κτλ ,πατάω εγκατάσταση κ προχωράει κανονικά.Αυτό μου το έκανε κ στην 7.9.7 την οποία είχα περάσει με factory reset.…
-
Παράθεση από Antonis: “Παράθεση από MIUI_ART: “Αν η ROM που έχετε στην συσκευή σας είναι παλαιότερη από την 7.6.25 Version, θα πρέπει να προχωρήσετε σε Factory Reset πριν από την εγκατάσταση της νέας MIUI 9 ROM. ” Οταν λεμε 7.6.25 εννοουμε XTRV version? διοτι εγώ εχω MIUI 8.3 στην XTRV 7.3.9. χρειάζεται factory reset? ” Αν θέλεις δοκίμασε να την βάλεις έτσι .Αν σου δημιουργεί προβλήματα ,κάνε factory reset κ ξαναπέρνα την.Η δική μου γνώμη είναι να κάνεις factory reset να είσαι σίγουρος
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από soiler: “Καλημερα παιδιά!! Συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνετε!!Σε kenzo κανένα από τα δυο link δεν δουλεύει ” Μόλις τώρα κατέβασα.Δουλεύουν και τα 2 link(AROMA + XTRV)
-
Παράθεση από SkourosAnastasios: “Μία ερώτηση να κάνω για την rom που θα βαλώ αύριο στο hermes. Τι θα κάνουμε wipe? Θα χρειαστεί και factory reset? Είμαι στη version 7.6.8 ” Θα κρατησεις φωτο για σιγουρα,θα κανεις factory reset απο twrp και θα κανεις εγκατασταση της νεας rom
-
Σε RN4 X (Mido) πέρασμα μόλις της 7.9.7 AROMA όλα καλά προς το παρόν.Ευχαριστούμε πολύ παιδιά .Πολύ καλή δουλειά
-
Παράθεση από 8@nos: “Ακολούθησε τον οδηγό και αφού κλειδώσει θα κάνεις αίτηση πάλι Ο οδηγός λέει για official developer οπότε κοιτάς εδώ και επιλέγεις αυτή: Redmi Note 4 Qualcomm Latest Global Developer Version Fastboot File Download ” Την πέρασα.Ο bootloader είναι ξεκλείδωτος ακόμα.Τώρα ποιον οδηγό ακολουθώ?Φαντάζομαι πρέπει να βάλω twrp κ μετά την ελληνική dev .Βάζω φωτό
-
Παράθεση από 8@nos: “Άρα φίλε μου αφού δεν είχες πειράξει τίποτα εσύ το κινητό ήταν ξεκλείδωτο... Μπορείς να συνεχίσεις λογικά σε φλασάρισμα rom. ” Παράθεση από 8@nos: “Άρα φίλε μου αφού δεν είχες πειράξει τίποτα εσύ το κινητό ήταν ξεκλείδωτο... Μπορείς να συνεχίσεις λογικά σε φλασάρισμα rom. Αν και καλό είναι να έχεις ένα επίσημο ξεκλείδωμα από το δικό σου mi account. ” όχι δεν πείραξα κάτι .Βάζω κ φωτό από bootloader από τον οδηγό που μου έδωσες να πάω εκεί που λέει για να περάσω με mi flash μ…
-
Παράθεση από 8@nos: “Κάνε ένα restart το router και ξαναπροσπάθησε ” Το έκανα,συμπλήρωσα πάλι τα στοιχεία ,μου έστειλε πάλι κωδικό κ όταν τον έβαλα κ πάτησα next μου έβγαλε πάλι το μύνημα αυτό. Άσχετα με την αίτηση ,σε προγούμενο post έβαλα screenshot από about phone και μόλις έλεγξα bootloader και είναι ξεκλείδωτος =============== Ιουλ 29th 2017, 11:55pm =============== Παράθεση από 8@nos: “Κάνε ένα restart το router και ξαναπροσπάθησε Επίσης μπορεί να σου φανεί αυτός ο οδηγός πιο εύκολος ” Αυτ…
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Κάνεις πρώτα αίτηση και εδώ είμαστε! Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER] ” Μπήκα να κάνω την αίτηση και στο τέλος που μου ήρθε μύνημα για να βάλω τον κωδικό,τον έβαλα ,πάτησα επόμενο κ δεν έκανε τίποτα.Δεν μου έβγαλε την τελευταία εικόνα επιβεβαίωσης.Το πάτησα άλλες 2 φορές κ τώρα μου πετάει μύνημα οτι έχει γίνει υπέρβαση προσπαθειών από την IP.Πότε θα με ξανααφήσει να κάνω αίτηση?
-
Παράθεση από lefesta: “Έκανα όλους τούς πιθανούς συνδιασμους για εγκατάσταση στους launcher όπως και στην rom, clean install σε τελική έκανα σε όλες τις προσπάθειες αλλά τίποτα δεν αλλάζε οπότε 7.5.11 και πάλι προς το παρόν Επίσης στο τέλος έβγαζε σφάλμα εγκατάστασης στο twrp, έχω κράτησει την αναφορά ΣΤΟ RN2 για να την στείλω Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Από το aroma πρέπει να επιλέξεις να κάνεις προσαρμοσμένη εγκατάσταση και να επιλέξεις το default miui launcher.Μόν…