Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 337.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από whoknowsss: “επέλεξα την Google αλλά δεν βλέπω καμία διαφορά.Η κάμερα παραμένει η γνωστή αγαπημένη της Miui.Ξέρουμε κάτι γι αυτό? ” Δεν είναι έτοιμα ακόμη στο Aroma Script τα Wipes των Cache & Data και η Google Camera.Στην επόμενη Version θα αντικαταστήσουμε τον Nexus Launcher ως επιλογή με τον Nova Launcher. Παράθεση από drillerkiller: “Καλημέρα παιδιά. Υπάρχει κάποιο νέο;;; ” Δοκίμασε να κάνεις Flash την κανονική XTRV ROM που υπάρχει στην πρώτη σελίδα και ό…
-
Παράθεση από kinezakias: “Γεια χαρα σας. Ετοιμαζομαι να περασω την Aroma στο RN2 μου. 1.Σε φάση recovery προχωραμε απ'ευθειας σε isntall,χωρις να προηγηθει wipe dalvik ,cache,σωστα; 2.Αν κατι δεν παει καλα με την Aroma,πως επιστρεφουμε στην απλη Dev; ” Από recovery επιλέγεις απευθείας σε install.Εγώ μόλις τελειώσει η εγκατάσταση κάνω κ ένα wipe cache & dalvik.Αν κ νομίζω οτι το κάνει μόνο του. Αν κάτι δεν πάει καλά με την aroma(που όλα καλά θα πάνε),απλά μετά πάλι από recovery κάνεις install την…
-
Εγκατάσταση σε άλλο RN2 της aroma μόλις τώρα .Επέλεξα προεπιλεγμένη εγκατάσταση ,ανοίγει το τηλ και κρασάρει το pixel launcher.Δεν σε αφήνει να μπεις στην επιφάνεια εργασίας.Έκανα reboot σε recovery ,ξαναπέρασα με προσαρμοσμένη εγκατάσταση,επέλεξα default miui launcher ,ανοίγει το τηλ και όλα λειτουργούν καλά.Απλά σε αυτή την περίπτωση ανακατεύονται τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να γίνει όταν κάνουμε προεπιλεγμένη εγκατάσταση ,που δεν πειράζονται τα εικονίδια , να…
-
Παράθεση από fatsionas: “εβαλα και εγω την 7.5.25 σε redmi note 3 pro αλλα εχω ενα προβλημα με τον launcher μπηκε ενα pixel και οχι ο miui που ειχα απο την αρχη και τα εκανε λιγα περιεργα ολα.πως μπορω να τον βαλω παλι τον miui????ligh bohueia ” Σε RN2 όταν πέρασα την aroma επέλεξα προεπιλεγμένη εγκατάσταση και είχα το ίδιο με το pixel launcher.Μετά την ξαναπέρασα με προσαρμοσμένη εγκατάσταση κ όταν άνοιξε εκεί μου έβγαλε το Mi Home.Δοκίμασε να πας ρυθμίσεις - Εφαρμογές - Περισσότερα - και εκεί …
-
Παράθεση από iakovos syrigos: “Καλησπέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω για να κατεβάσω την άρομα διάλεξα τον 2server που λέει Ευρώπη όλοι η καθρέπτες είναι το ίδιο;εντυπώσεις από κανέναν σε redmi note 2 ;ευχαριστούμε γιααυτα που μας προσφέρεται κάθε βδομάδα.και να χω λευτα να πάρω άλλο κινητό με της ενημέρωσης που κάνω δεν το σκέφτομαι καν.γιατι το κινητό πετάει. ” Εγώ την έβαλα την aroma σε RN2 και μέχρι στιγμής δουλεύει καλά
-
Σε RN2 προσπάθησα να περάσω τώρα την aroma 7.5.25.Είχα περάσει χθες την ίδια xtrv με επιτυχία.Τώρα με το aroma αφού τελείωσε η εγκατάσταση ,έκανα wipe dalvik @ cache , πάτησα reboot και στο twrp μου έβγαλε "update process ended with signal : 11 , Error installing zip file .... Έκανα reboot και από εκεί κ περιμένω τώρα να ανοίξει το τηλ.Εχω το σήμα MI με την μπάρα από κάτω. edit : Άνοιξε το τηλ όλα καλά .Στο error το συγκεκριμένο φαντάζομαι δεν δίνουμε σημασία εφόσον πέρασε την ROM
-
Σε RN2 πέρασμα της 7.5.25 όλα καλά.Δουλέυουν όλα όπως κ πριν
-
Εγκατασταση της 7.5.11 σε RN2 ολα καλα.Στις 2 προηγουμενες rom ειχα για root το magisk.Ειχα λαγκαρισματα σε μερικες εφαρμογες(Browser,messenger,facebook).Τωρα που εγκατεστησα την σημερινη εβαλα το supersu για δοκιμη.Προς το παρον εδω κ κανενα μισαωρο που εβαλα την rom μου δουλευει καλα.Ευχαριστουμε παιδια κ παλι
-
Πέρασμα της 7.5.4 σε RN2 όλα καλά προς το παρόν.Ευχαριστούμε παιδιά
-
Καλη επιτυχια σε ολους!!
-
Παράθεση από ktsiaras: “@ntinos_g7 δυστυχώς για μένα και για την άριστη δουλειά που κάνει το team εδώ ξαναγύρισα πίσω και όλα πάρα πολύ καλά Τι να πω ??!!! ” Στην αρχή που την έβαλα δεν μου έκανε κ την άφησα.Μετά ξεκίνησε τα κόλπα πάλι.Γύρισα κ εγώ στην 7.4.13
-
Παράθεση από ktsiaras: “καλησπέρα σε RN2 πέρασα την νέα rom λίγο καλύτερα ναι αλλά άψογα με τίποτα Στον chrome π.χ. περιμένω σαν το παλιό μου Sony να ανοίξει και να ανταποκριθεί Και παρατηρώ υψηλές θερμοκρασίες 55+c Ενώ αυτό δεν το είχα στις προηγούμενες rom ” Θερμοκρασία δεν έχω δει αλλά με εφαρμογές δεν έχω κάποιο πρόβλημα.Σε εμένα τουλάχιστον δουλεύουν όπως πριν όλα
-
Μόλις πέρασα σε RN2 την fix rom και δουλεύει άψογα.Ευχαριστούμε παιδιά
-
Σε RN2 όλα τέλεια.Ευχαριστούμε παιδιά κ πάλι κ χρόνια πολλά σε όλους
-
Εγκατάσταση της 7.4.6 σε RN2 όλα καλά .Δεν έχω παρατηρήσει κάτι προς το παρόν.Ευχαριστούμε παιδιά
-
Πέρασμα σε RN2 με factory reset όλα κομπλέ.Ευχαριστούμε παιδιά κ πάλι