Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 337.
-
Παράθεση από XiaomiNewbie: “Αγαπητοί φίλοι , για το Redmi Note 2 πόση αναμονή ; Απλά παίζει να είμαι ο μοναδικός που την ελέγχει κάθε εβδομάδα.. ” Φυσικά κ δεν είσαι ο μόνος.Μόνο την προηγούμενη εβδομάδα δεν βγήκε λόγω προβλημάτων.Σήμερα-αύριο λογικά θα έχουμε
-
Παράθεση από nikos800: “Με το hermes τι έγινε; Το εγκατέλειψε η xiaomi; ” Όχι φυσικά.Αναβλήθηκε η ROM λόγω προβλημάτων.Το γράφουν τα παιδιά στο πρώτο post
-
Σε RN2 περαστηκε η 6.12.29 χωρις προβλημα κ δουλευει αψογα μεχρι στιγμης.Καλες γιορτες σε ολους παιδια
-
Περασμα 6.12.29 σε RN2 χωρις κανενα προβλημα.Ολα δουλευουν αψογα.Ευχαριστουμε κ παλι κ καλες γιορτες σε ολους
-
Σε RN2 περαστηκε χωρις προβλημα.Ολα καλα.Μολις μπουταρε πρωτη φορα δεν μου εκανε ενεργοποιηση το wifi , εκανα reboot κ ολα καλα.Καλες γιορτες σε ολους κ ευχαριστουμε για ακομα μια φορα
-
Σε RN2 όλα καλά μέχρι στιγμής.Ευχαριστούμε κ πάλι παιδιά
-
Παράθεση από nikdan: “Σε red mi note 2 οταν ανοιγω ενα video σε οποιαδηποτε εφαρμογή κρασαρει και κλεινει η εφαρμογη ” Ξανακατεβασε την rom κ κανε εγκατασταση ξανα
-
Παράθεση από iakovos syrigos: “την ξανακατεβασα έχεις δίκιο το πρόβλημα επιλύθηκε.ευχαριστω πολύ =============== Δεκ 12th 2016, 4:18pm =============== καλησπερα παιδιά επειδή είμαι λίγο άσχετος με της ενημέρωσης έχω το χιaomi redmi note 2kai έχω περάσει την τελευταία xtrv 6-12-8 εάν κάνω κάθε βδομάδα ενημέρωση θα χάσω κάποια από τα έγραφα μου πχ επαφές μύνημα τα φωτο.; ευχαριστώ ” Αν θελεις να κανεις καθε εβδομαδα τις ενημερωσεις θα μπαινεις twrp,θα κανεις wipe-advanced wipe μονο dalvik art/cach…
-
Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από kostakislarisa: “Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Obiwan: “Μήπως λοιπόν θα πρέπει να διαλέξετε την πιο πρόσφατη με τα λιγότερα θέματα release, να κολλήσετε σε αυτήν, εφαρμόζοντας όλες τις βελτιώσεις που μπορείτε να κάνετε (που είστε και πολύ καλοί σε αυτό) και ανακοινώστε οτι θα βγαίνουν release κάθε 3 μήνες, ΟΤΙ και να κάνει η Xiaomi σε αυτό τι διάστημα? ” Αυτό λέγεται stable...και κάποιοι χρήστες από εμάς έχουμε μονο stable στα κινητά μας Και αναβαθμίζουμε …
-
Παράθεση από nickana: “Εννοώ ότι αν για παράδειγμα πατήσω το γράμμα Κ αντί να μου βγάλει τις επαφές από Κ με πηγαίνει στο τέλος των επαφών όπου έχω κάποιες γραμμένες στα αγγλικά ” Εγώ που το δοκίμασα μόλις μου τις βγάζει κανονικά.Και με ελληνικό πληκτρολόγιο το ίδιο σου κάνει?
-
Παράθεση από iakovos syrigos: “καλησπερα σε όλους μπορεί να με βοηθήσει κάποιος .έβαλα την καινούργια ενημέρωση xtrv6-12-8 σε xiaomi redmi note 2prime και δεν μπορώ να δω κανένα βίντεο μου μου βγάζει αναφορά παταω και αναφορά και τίποτα .πως μπορώ να το φτιαξω; ευχαριστώ ” Πότε κατέβασες την ROM.Αν την κατέβασες την παρασκευή είχε όντως πρόβλημα.Ξανακατέβασέ την τώρα κ πέρνα την ξανά.Έχει λυθεί αυτό το πρόβλημα
-
Παράθεση από nickana: “Στις επαφές στο redmi note2 σε όλες τις τελευταίες αναβαθμίσεις δε λειτουργεί το ευρετήριο. Για να βρεις μία επαφή πρέπει να κάνεις αναζήτηση. Διορθώνεται; ” Δεν στις βγάζει αλφαβητικά εννοείς?Εμένα μου τις βγάζει κανονικά.Και αν θέλω κάνω κ αναζήτηση
-
Παράθεση από kostas km: “Εγώ παντως σε Redmi Note2 ξανά πέρασα GTV γιατί με τις XTRV μου έκανε ολα οσα ανέφεραν οι φίλοι 1. Δηλαδή από τη galerie να μην ανεβαίνουν αρχεία . 2. Να μη δουλεύει το search 3. Προβλημα με τα video 4. Στην απενεργοποιηση δεν έβγαινε το μήνυμα πότε θα ξανα ανοιξει το κινητό . Μη βάλετε όμως GTV απο XTRV χωρίς factory reset γιατί το κινητό θα μπει στο πνεύμα των Χριστουγέννων.... Αναβοσβήνει μονη της η οθονη δε δέχεται εντολές κτλ. Να σημειώσω οτι δεν προσπαθώ να ακυρώσω…
-
Ολα καλα με την διορθωμενη rom σε RN2.Ενταξει τα βιντεο και στην εφαρμογη και στο fb.Λυθηκε κ το θεμα με την ληψη video σε HD και FullHD.Αψογοι παιδια οπως παντα
-
Παράθεση από chrispre913: “Παράθεση από gkalen: “@chrispre913 Προστέθηκε Clearmotion στη ρομ του Hermes , φαίνεται ότι κάτι δε πάει καλά ή θέλει κάτι άλλο , κάποια ρύθμιση , καθαρισμό δεδομένων .. Anyway θα βγει άλλη ρομ σήμερα , αλλά κανε μία δοκιμή.. ” Καλημέρα δοκίμασα ότι ήξερα παραμένουν τα ίδια πρόβληματα με τα βίντεο. Δεν βλέπω κάτι άλλο Xiaomi redmi note 2 XTRV ” Κ εγώ έκανα καθαρισμό δεδομένων σε fb κτλ.Έκανα ξανά wipe dalvik & cache και παραμένει.
-
Σε RN2 εγκατασταση ολα καλα.Η εφαρμογη αναζητηση μετα απο καθαρισμο δεδομενων δουλευει κανονικα. Κρασαρει το fb στα βιντεο(δεν παιζουν) και κρασαρει κ η εφαρμογη βιντεο.Ευχαριστουμε παιδια για αλλη μια φορα
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από ntinos_g7: “Σε 2 RN2(δικό μου και της γυναίκας) πέρασα προχθές την 6.12.1 . Στο δικό μου κρασάρει η εφαρμογή αναζήτησης ” Κανε μια φορά ακόμα Wipe Cache & Dalvik/ART Cache απο το TWRP ” Μόλις έκανα παλι wipe και κρασάρει πάλι .Καλά όχι οτι με ενδιαφέρει κιόλας.Δεν χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη εφαρμογή.Απλά έτσι να έχουμε να λέμε.Η ROM είναι τέλεια.Μπράβο ξανά παιδιά
-
Σε 2 RN2(δικό μου και της γυναίκας) πέρασα προχθές την 6.12.1 . Στο δικό μου κρασάρει η εφαρμογή αναζήτησης ενώ στης γυναίκας που δοκίμασα μόλις τώρα δουλεύει κανονικά