Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 337.
-
Στο δικό μου RN2 όπως κ σε αρκετούς άλλους κρασάρει η εφαρμογή της αναζήτησης.Μόλις τώρα δοκίμασα στης γυναίκας το RN2 και εκεί δεν κρασάρει.Δουλεύει κανονικά.Έχω κ στα 2 τηλ την 6.12.1
-
Σε RN2 περαστικε χωρις προβλημα η 6.12.1 .Λυθηκε κ το προβλημα με το messenger.Δ οκιμασα μολις κ στελνω κανονικα φωτο.Ευχαριστουμε παιδια
-
Παράθεση από ntinos_g7: “Παράθεση από stefanos1985: “επιβεβαιωνω οτι εχει και αυτη προβλημα με τις φωτογραφιες του messenger μονο με της φωτογραφιες screenshoot στελνεις κανονικα (καποιο προβλημα με το μεγεθος αρχειου ισως?) ” Εγώ με RN2 στέλνω κανονικά φωτό από messenger.Είμαι με την 6.11.24 ” Ειχα γραψει οτι στελνω κανονικα φωτο απο messenger χωρις προβλημα.Κ οντως το Σαββατο που περασα την 6.11.24 εστειλα για δοκιμη κ πηγαν κανονικα.Τωρα μολις που χρειαστηκε να στειλω δεν μπορω.Μου γραφει οτι…
-
Παράθεση από chrispre913: “@ntinos_g7 εγώ δεν μπορώ να στείλω Xiaomi redmi note 2 XTRV ” Την πρωτη xtrv την ειχες περασει με καθαρη εγκατασταση;Η πανω απο την gtv; Εγω ειχα κανει καθαρη εγκατασταση οταν εβαλα την πρωτη xtrv κ δεν ειχα ποτε προβλημα με το messenger σε καμια xtrv. Πας να στειλεις φωτο κ τι κανει δηλαδη;Σου βγαζει καποια μυνημα;Καποιο λαθος;Η απλα δεν την στελνει;
-
Παράθεση από stefanos1985: “επιβεβαιωνω οτι εχει και αυτη προβλημα με τις φωτογραφιες του messenger μονο με της φωτογραφιες screenshoot στελνεις κανονικα (καποιο προβλημα με το μεγεθος αρχειου ισως?) ” Εγώ με RN2 στέλνω κανονικά φωτό από messenger.Είμαι με την 6.11.24
-
Παράθεση από kbougiouklis: “Παράθεση από ntinos_g7: “Καλησπερα .Εχουν σταλει mail σε vip για την 6.11.24; Η οχι ακομα; ” Μόλις μου ήρθε στο μειλ. Είναι η διορθωμένη? ” Εμενα δεν μου εχει ερθει ακομα τιποτα.Τι εννοεις διορθωμενη;Ειχες παρει κ αλλο mail ποιο πριν;
-
Καλησπερα .Εχουν σταλει mail σε vip για την 6.11.24; Η οχι ακομα;
-
Παράθεση από gkalen: “@gatos814 και @ktsiaras Εννοειτε ότι δε μπαίνει σε fastboot με την επιλογή του powermenu ?? Δοκιμαστε να είναι συνδεδεμένο με το usb όταν επιλεξετε το fastboot .. Αν δε δούλεψει ούτε έτσι , θα αφαιρεθεί αυτή η επιλογή στο επόμενο update. ” Σε redmi Note 2 από power menu δεν έμπαινε κ σε εμένα σε fastboot.Με power + volume - έμπαινε κανονικά.Μόλις τώρα ενεργοποίησα το "Λειτουργία Fastboot" από τις ρυθμίσεις κ πλέον μπαίνει κ από το Power Menu.Είμαι με xtrv 6.11.10
-
Παράθεση από bandit650: “ξερουμε ποτε θα βγει η ρομ για το note 2 ;; ” Μαγειρεύεται ξανά.ήθελε λίγο ακόμα αλατάκι από τους μάγειρες.Θα ειδοποιηθούμε
-
Παράθεση από Giorgos Panopoulos: “Έχω μείνει στην 6.11.3 .έχει βγει και επόμενη;δεν μου βγάζει κάτι για update. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Θα την κατεβάσεις μόνος σου από την 1 σελίδα του νήματος και θα την περάσεις μέσω twrp.Δεν θα σου βγάλει την αναβάθμιση μόνο του
-
Παράθεση από gkalen: “@sitelem2 Δε βλέπω κάτι στο λινκ που έβαλες .. Δε λέει κάπου ότι ο bootloader στο RN2 είναι κλειδωμένος .. ” Στην δεξιά στήλη που λέει αν χρειάζεται unlock ο bootloader λέει ΝΑΙ.Λογικά έχει γραφτεί καταλάθος.
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από NasDriver: “γύρισα στην προηγούμενη. ” Θα άνοιγε μετά απο κανα 30λεπτο.... ” Ειναι εντάξει δηλαδή για redmi note 2?να την ξαναπεράσω και να περιμένω να ανοίξει?Εγώ το έκοψα στα 30 ακριβώς
-
Σε Redmi Note 2 πριν από λίγο γύρισα σε xtrvbeta1 6.11.3 αφού δεν άνοιγε το τηλ με την 6.11.10 . Από twrp ήθελα να περάσω την 6.11.3 στην sd.Επέλεξα mount (συνδεδεμένο το τηλ με usb) και μετά επέλεξα usb storage αλλά τικαριζόταν το κουτάκι.Δεν λειτουργεί αυτό?Ή έκανα κάτι λάθος? Τελικά πέρασα την 6.11.3 μέσω adb sideload