Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 337.

• Σε Kenzo περασμα την xtrvbeta1 6.11.10 όλα σούπερ.Μπράβο μάγκες

• Παράθεση από gkalen: “@dfm Αν περάσει ένα τεταρτο κι ακόμα βλέπεις τελείες , σταμάτα το ... Κάτι δεν έγινε σωστά , δώσε πληροφορίες για τον τρόπο που έκανες εγκατάσταση. ” Καλημέρα κ από εμένα.Σε redmi Note 2 είχα xtrvbeta1 6.11.3 . Μόλις φλάσαρα από twrp την 6.11.10 και έχω κολλήσει κ εγώ στο λογότυπο MI και από κάτω android me 3 τελείες.Από twrp έκανα wipe cache και dalvik ART/Cache και μετά install την 6.11.10 . Περιμένω κ εγώ ήδη 20 λεπτά εως τώρα . Με την xtrv 6.11.3 που περάστηκε προχθές μ…

• Παράθεση από spyros4776: “Παράθεση από Obiwan: “Παράθεση από spyros4776: “Καλησπερα παιδια, αν απο GTV περασω XTRV πρεπει να κανω factory reset ή την περναω κανονικα μονο με wipe cache και dalvik? ” Factory θέλει οταν ειναι από Dev --> Stable ή το ανάποδο σε σχετικά πρόσφατη GTV ( >10.x.x)Dev--> Dev ή Stable --> Stable δεν θέλουν factory reset, πάλι σε σχετικά πρόσφατη GTV ( >10.x.x) ” Αρα απο GTV 6.11.3 σε XTRV 6.11.3 που θελω να περασω δε χρειαζετε factory reset!!Ευχαριστω!! ” Στην συγκεκριμεν…

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από chrispre913: “Και εγώ είχα πρόβληματα με την Beta και ξανά πέρασα την gtv ” τι προβλήματα είχες?FR έκανες; ” Εγω σε redmi note 2 περασα xtrv με fr,εκανα κ format data και wipes κτλ κ δουλευουν ολα ρολοι

• Σε redmi note 2 με καθαρη εγκατασταση ολα κομπλε.Ευχαριστουμε παιδια.Πολυ καλη δουλεια

• Ευχαριστώ πολύ παιδιά.Όλα κομπλέ Έβαλα antutu και όταν πατάω test μου λέει "please allow the permissions we need for test" ,πατάω οκ και γράφει "click permissions and enable needed permissions.Πήγα στα δικαιώματα κ στην εφαρμογή όσα έχει τα έχω ανοιχτά Edit: Έπρεπε να μπω σε όσες εφαρμογές ήθελαν δικαιώματα από antutu

• Ξεκλείδωσα το τηλ.Θα βάλω τελικά την beta1 xtrv Ακολουθώ αυτόν τον οδηγό? "Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά)" Φλασάρω twrp κτλ?

• Μόλις ανοίξει ελέγχω αν έχει κλειδωθεί ο bootloader και ξεκλειδώνω? Και μετά ποια μου προτείνετε να βάλω ωστε να μείνει σε αυτή μέχρι να βγει η xtrv?

• Παράθεση από geoanto555: “Βάλε αυτή που σου λέει ο Μανώλης-Μάκης -Μανωλάκης . Να είναι πιο ομαλή η μετάβαση σε marshmallow. ” Βάζω τώρα με miflash αυτήν που έγραψα εγώ πιο πάνω.Να αφήσω αυτή?Ή να περάσω πάλι μετά αυτή που είπε ο Μανώλης?

• Παράθεση από makis1024: “Ελληνικός οδηγός με σωστά βήματα στην περίπτωση που παραλάβουμε κινητό με ξεκλείδωτο Bootloader Με την fastboot Rom σε fastboot mode. XTRV new miui greek Definition ” Κατεβάζω αυτή Redmi Note 3 Qualcomm Latest China Developer Version Fastboot File kenzo_images_6.11.3_20161103.0000.00_6.0_cn_56e2e16398.tgz Την περνάω με miflash ,ελέγχω αν κλειδώθηκε ο bootloader και μετά ξεκλειδώνω.Σωστά?

• Καλημέρα .Παρέλαβα κ εγώ το redmi note 3 pro. 1)Από πίσω το τηλ έχει τον αριθμό 2015112 οπότε έχω το kenzo 2)Έκανα τσεκάρισμα για bootloader και είναι ξεκλείδωτος(φωτό) 3)ROM έχει μέσα MIUI Global 8.0 / Stable 8.0.1.0.0(LHOMIDG) (φωτό) Τι οδηγό να ακολουθήσω? Θέλω να βάλω την GTV ή dev ή stable όποια μου προτείνετε.Το τηλ θα μείνει με αυτή που θα βάλω και όταν βγει η τελική xtrv θα περάσω αυτήν μετά(δεν είναι για εμένα το τηλ κ δεν θα κάνω αναβαθμίσεις κάθε εβδομάδα) Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Παράθεση από nflo: “Παράθεση από ntinos_g7: “αλησπερα κ απο εμενα.Σημερα παρηγγειλα redmi note 3 pro κ το περιμενω.Εβαλα επιλογη να ερθει με official rom.Μπορω φανταζομαι να κανω αιτηση ξεκλειδωματος τωρα;Να ειμαι ετοιμος οταν ερθει;Η πρεπει να εχω το κινητο; Και οταν παραλαβω φλασαρω καποια rom κ ξεκλειδωνω;Η ξεκλειδωνω κ φλασαρω μετα;Ευχαριστω ” Μπορείς να κάνεις από τώρα αίτηση για ξεκλέιδωμα με το Mi account σου εδώ: Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) Για να ξεκλειδ…

• Καλησπερα κ απο εμενα.Σημερα παρηγγειλα redmi note 3 pro κ το περιμενω.Εβαλα επιλογη να ερθει με official rom.Μπορω φανταζομαι να κανω αιτηση ξεκλειδωματος τωρα;Να ειμαι ετοιμος οταν ερθει;Η πρεπει να εχω το κινητο; Και οταν παραλαβω φλασαρω καποια rom κ ξεκλειδωνω;Η ξεκλειδωνω κ φλασαρω μετα;Ευχαριστω

• Επειδή το sp flash tool είναι λίγο περίεργο κάποιες φορές μπορεί να δει το κινητό κ να φλασάρει κανονικά χωρίς πάτημα κάποιο κουμπί.Άλλες φορές θέλει το vol- . Η εμπειρία μου είναι από lenovo s820 πριν 3 χρόνια .Κάποια μου τα φλάσαρε κανονικά και κάποια τα έβλεπε μόνο με πάτημα του vol - .Τελος πάντων δεν χάνει κάτι κάποιος.Φλασάρει κανονικά και αν δεν δει το κινητό και δεν ξεκινάει δοκιμάζει και με vol - .

• Και σε εμένα το ίδιο σφάλμα σε redmi note 2.Μόλις τώρα δοκίμασα

• Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone

• Παιδια μου διαμαρτυρονται πολλοι οταν μιλαω στο τηλ οτι δεν με ακουνε.Εχει κανεις αντιστοιχο προβλημα;Οι εντασεις σε ηχους του τηλ ειναι ολες φουλ.

• Παράθεση από giorgosmc: “το κινητό έχει γινει τούβλο με.την 6.1.29 σε redmi note 2, κρασαρουν όλα κολανε όλα και αργουνε ολα, και με 10 λεπτά ανοιχτή οθόνη ή μπαταρία έχει πέσει 20%!! και έχω μολης 2-3 εφαρμογές μέσα, ούτε τηλ μπορώ να παρω ” ξαναπέρνα την μήπως δεν έκατσε καλά.Εγώ με 6.1.29 από την ημέρα που βγήκε δουλεύουν όλα άψογα

• Παράθεση από elpa02: “Μπααααα τιποτα. τρεχω το flash_all.bat και σε 0.003sec κανει reboot. Οταν ανοιξει εχει μεινει στην ιδια ROΜ. Αρα δεν εγινε τιποτα! Σωστα? Τι κανω λαθος? ” Προχθές είχα κ εγώ το ίδιο πρόβλημα.Μόλις εκτελούσα την εντολή flash_all.bat μου έκανε επανεκκίνηση το τηλ στην ίδια ROM.Έβαλα τους drivers από εδώ Windows 10: Οδηγός Εγκατάστασης Drivers και μετά δοκίμασα ξανά τον οδηγό μέσω cmd(dos) και μου δούλεψε κανονικά.Δοκίμασε κ αυτό

• Απλά για πληροφορία τώρα που θέλω.Τι μπορεί να ευθύνεται που πλέον δεν μπορώ να κάνω δουλειά με το miflash?Στα 2-3 πρώτα τηλ που το είχα κάνει δούλεψαν.Σε άλλα 2-3 από εκεί κ μετά δεν μου λειτουργεί το miflash.Είμαι με win 10 64 bit,ssd δίσκος είναι ο c:\(έχει αυτό καμία σημασία)? Το τηλ μπαίνει σε fastboot,συνδέω φυσικά σε usb 2 θύρα.Δοκίμασα κ άλλαξα κ θύρα usb κ άλλο καλώδιο αλλά δεν το αναγνωρίζει.Ούτε ο οδηγός με το cmd.Ούτε ο οδηγός με αυτόματη εγκατάσταση twrp