Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-337 από 337.

• Τελικά τα κατάφερα με την βοήθεια του φίλου Opanos τον οποίο κ ευχαριστώ.Το έκανα με την λύση "καθαρή εγκατάσταση χωρίς χρήση pc".Με OTG καλώδιο κτλ.Με το miflash και τον οδηγό μέσω cmd δεν τα κατάφερα.Λογικά δεν θα έκανα κάτι καλά.Όλα καλά λοιπόν.Πέρασα την ελληνική

• Παράθεση από Opanos: “Όταν δεν "θέλει" να flashαρει το MiFlash βάσει του οδηγού του caeser"Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash (καθαρή εγκατάσταση)" Καλημέρα και σε εσένα ” Καλημέρα και από εμένα.κάνω κ εγώ την διαδικασία αυτή αλλά το μόνο που κάνει το τηλ είναι reboot και μπαίνει στην ROM που έχει ήδη το τηλ.Απλά επαννεκίνηση δηλαδή

• Παράθεση από coba: “Παράθεση από coba: “Ευχαριστώ για την τόσο γρηγορη απάντηση! το XIAOMI REDMI NOTE 2. Το εχω αγορασει απο εξωτερικο εδω και 3 μηνες περιπου. Αλλα δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει το κινητο για την ωρα, μιας και το προβλημα φαινεται να εστιαζεται στα windows που δεν μου ανοιγουν το interface του MiFlash.. ” Σε υπολογιστη με windows 7 δεν εχω κανενα θεμα. Συνεχιζω απο εκει, και αν αντιμετωπισω θεμα, θα αναρησω ξανα! (Απλά έχετέ το στα υποψιν για το MiFlash και Windows 10 incompatib…

• Παράθεση από pechr: “ ΚΑθώς πατάς το flash all φεύγει η διευθυνση και πρέπει απο το browse να ξαναβρεις τον φακελο ” Επειδή όπως έγραψα κ εγώ πριν 2-3 μέρες έχω το ίδιο πρόβλημα.Στην φάση που έχεις βάλει την φωτό απλά ξαναβρίσκουμε την rom με το browse και πατάμε flash?και έτσι ξεκινάει?

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από ntinos_g7: “Σε ευχαριστώ για την απάντηση καταρχίν.Κ εγώ αυτό φαντάστηκα.Οτι μπορείς να το κάνεις οποιαδήποτε στιγμή θέλεις.Αλλά στο error που μου βγάζει?Πως θα το ξεπεράσω? ” Χρησιμοποίησε μια παλιότερη (αλλά ΣΩΣΤΗ!!!) fastboot και κάνε την αποσυμπίεση κατευθείαν στο C:/... (όταν κάνεις τη δουλειά σου, μετά μπορείς να σβήσεις το φάκελο για να "καθαρίσεις" το PC σου, αν θέλεις). Επίσης ξανατσεκάρισε το καλώδιο σου και τη θύρα USB (να είναι USB 2 και όχι USB 3) …

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από ntinos_g7: “καλησπέρα παιδιά.Επανέρχομαι σε θέμα που έχω με το miflash και το είχα γράψει ξανά πριν λίγες μέρες.Έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση με miflash και μετά πέρασα την ελληνική rom.Επειδή είχα και εγώ το πρόβλημα με το mi cloud ,μέχρι να βρω την λύση και να γυρίσω την γλώσσα στα Αγγλικά, προσπάθησα ξανά με miflash να του περάσω ξανά την fastboot ROM με αποτέλεσμα να παίρνω error "dissmaching image and devive error" . Το τηλ τώρα είναι κομπλέ αλλά σε περίπτω…

• καλησπέρα παιδιά.Επανέρχομαι σε θέμα που έχω με το miflash και το είχα γράψει ξανά πριν λίγες μέρες.Έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση με miflash και μετά πέρασα την ελληνική rom.Επειδή είχα και εγώ το πρόβλημα με το mi cloud ,μέχρι να βρω την λύση και να γυρίσω την γλώσσα στα Αγγλικά, προσπάθησα ξανά με miflash να του περάσω ξανά την fastboot ROM με αποτέλεσμα να παίρνω error "dissmaching image and devive error" . Το τηλ τώρα είναι κομπλέ αλλά σε περίπτωση που κάποια στιγμή γίνει κάτι και πρέπει να τ…

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από ntinos_g7: “παίρνω συνέχεια αυτό το error από το miflash.Ξέρει κάποιος τι μπορεί να φταίει?Μήπως επειδή υπάρχει πλέον το twrp? ” Γιατί συνέχεια? Μια φορά την 1η έπρεπε να χρησιμοποιήσεις το MiFlash!! ” Το τηλ τώρα είναι εντάξει.Έχω πάνω την τελευταία dev.Αλλά γιατί έχω το error στο miflash?Εννοώ στην περίπτωση που χρειαστεί να ξαναχρησιμοποιήσω το miflash?Πιο πολύ ενημερωτικά να ξέρω τι μπορεί να φταίει

• Παράθεση από ntinos_g7: “Παράθεση από ntinos_g7: “καλησπέρα και από εμένα.Έκανα καθαρή εγκατάσταση με το miflash κ πέρασα μέσω twrp την τελευταία dev.Κάνει reboot κ με βγάζει στην οθόνη για να σετάρω το τηλ.Όταν φτάνει στο σημείο που λέει σύνδεση στο mi account πατάω παράλειψη και μου βγάζει οτι η εφαρμογή mi cloud έχει σταματήσει.Και δεν μπορώ να προχωρήσω από εκεί για να βγω στην αρχική οθόνη.Έχω κάνει κάτι λάθος? edit: Το έφτιαξα τελικά.Άλλαξα την γλώσσα στο αρχικό μενού στα αγγλικά και προχώ…

• Παράθεση από ntinos_g7: “καλησπέρα και από εμένα.Έκανα καθαρή εγκατάσταση με το miflash κ πέρασα μέσω twrp την τελευταία dev.Κάνει reboot κ με βγάζει στην οθόνη για να σετάρω το τηλ.Όταν φτάνει στο σημείο που λέει σύνδεση στο mi account πατάω παράλειψη και μου βγάζει οτι η εφαρμογή mi cloud έχει σταματήσει.Και δεν μπορώ να προχωρήσω από εκεί για να βγω στην αρχική οθόνη.Έχω κάνει κάτι λάθος? edit: Το έφτιαξα τελικά.Άλλαξα την γλώσσα στο αρχικό μενού στα αγγλικά και προχώρησε.Άλλο τώρα.Μέχρι να τ…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ntinos_g7: “Μέχρι να το βρω πήγα να ξαναβάλω την fastboot rom με το miflash και μου βγάζει σφάλμα "missmatch image and device error" . Αυτό που οφείλεται? ” Τυχαίο μάλλον...Παράθεση από mixamart: “υπαρχει καποιος τροπος να βαλουμε double tap στο κινητο; ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! ” Και να υπήρχε δε θα στο συνιστούσα γιατί θα έχανες πολλά σε ότι αφορά την αυτονομία της συσκευής. ” Το προσπάθησα 2 φορές ,έκανα κ επαννεκίνηση το pc κ πήρα το ίδιο error πάλι…

• καλησπέρα και από εμένα.Έκανα καθαρή εγκατάσταση με το miflash κ πέρασα μέσω twrp την τελευταία dev.Κάνει reboot κ με βγάζει στην οθόνη για να σετάρω το τηλ.Όταν φτάνει στο σημείο που λέει σύνδεση στο mi account πατάω παράλειψη και μου βγάζει οτι η εφαρμογή mi cloud έχει σταματήσει.Και δεν μπορώ να προχωρήσω από εκεί για να βγω στην αρχική οθόνη.Έχω κάνει κάτι λάθος? edit: Το έφτιαξα τελικά.Άλλαξα την γλώσσα στο αρχικό μενού στα αγγλικά και προχώρησε.Άλλο τώρα.Μέχρι να το βρω πήγα να ξαναβάλω τη…

• οκ.Όλα κομπλέ.Άνοιξε.Σας ευχαριστώ πολύ

• Την έβγαλα και περιμένω να ανοίξει.Τι εννοείς έκανα mount?Πως το έκανα αυτό?χαχα.Μπήκα twrp ,έκανα factory reset,wipe data,cache και dalvik και μετά έκανα install την rom

• Reboot δεν κάνει από το twrp?τελείωσε υποτίθεται κ πάτησα reboot αλλά έχει κολλήσει νομίζω.Να βγάλω μπαταρία?Ή να περιμένω

• Μπήκα όλα κομπλέ.Έβαλα την fastboot v7.Τώρα μέσω twrp κάνω τα wipes και βάζω την ελληνική σωστά?Καλώς σας βρήκα

• Καλησπέρα.Δεν μπορώ να μπω σε fastboot mode με power + volume down.Με βγάζει στο recovery . Με power + volume up πάλι στο recovery με βγάζει.Πως μπαίνω σε fastboot? Edit : Μπήκα.Τελείωσε το φλασάρισμα.Περιμένω να ανοίξει