Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 337.
-
Σε RN2 περάστηκε με ΟΤΑ πάνω από την 8.3.1 χωρίς πρόβλημα κ προς το παρόν μου δουλεύει καλά χωρίς fr.Τις επόμενες μέρες θα την περάσω κ με fr όταν βρω χρόνο.Ευχαριστούμε παιδιά κ πάλι
-
Παράθεση από deltaman: “Πέρασε κάποιος την 8.3.1 τελικά σε Hermes; Όπως είπα και χθες αν και η διαδικασία εγκατάστασης ολοκληρώνεται κανονικά η ROM δεν εγκαθίσταται. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κ εγώ το ίδιο.Πέρασα κ την Arwma και την απλή xtrv κ ενώ γίνεται εγκατάσταση κανονικά ανοίγει το τηλ στην 8.2.8 που έχω ήδη πάνω
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
+1 ntinos7
-
+1 ntinos7
-
Σε RN2 περασμα της 8.1.25 χωρις fr ολα καλα.Ευχαριστουμε παιδια
-
Έφυγε η πρώτη +1 ως ntinos7
-
Η καινουρια 8.1.18 arwma μια χαρα σε RN2.Να ειστε καλα παιδια
-
Σε RN2 με ΟΤΑ ολα καλα.Ευχαριστουμε παιδια κ παλι!!!!
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Σε RN2 με ΟΤΑ ολα καλα.Ευχαριστουμε παιδια.Καλη χρονια σε ολους
-
RN2 με ΟΤΑ όλα καλά.Ευχαριστούμε πολύ παιδιά κ χρόνια πολλά σε όλους
-
Παράθεση από agmg: “Παράθεση από kinezakias: “Παράθεση από bandit650: “Εχω τη 7.12.7 και είμαι ευχαριστημένος από αυτή. Δε θέλω να παω στη επόμενη. Πώς απενεργοποιω τη ειδοποίηση για ύπαρξη αναβάθμισης; ” Και πολυ καλα κανεις.Μεινε εκει. ” Γιατί το λες αυτό; Έχει θέματα η 7.12.14; ” Εγώ δεν έχω κανένα θέμα με την 7.12.14 . Μου δουλεύει το ίδιο καλά με την 7.12.7 . Κατά την γνώμη μου αυτές οι 2 τελευταίες ROM είναι οι καλύτερες μέχρι τώρα σε miui 9 για το hermes
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Αν χρησιμοποιήσεις το twrp 3.x.x.x θα κάνει αποκρυπτογράφηση και δεν θα χρειαστεί format data. Προχωράς κανονικά με factory reset μέσα από twrp και μετά φλασάρεις την ελληνική ” τελικά σήμερα ξεκλείδωσα(έπρεπε να περιμένω 72 ώρες) το santoni.Πέρασα το twrp 3.2.1.0 με εντολές από cmd,μπούταρε κανονικά στο twrp αλλά τελικά ήθελε format data.Έκανα format data ,κάνω reboot recovery αμέσως και κόλλησε στο mi logo.Κλείνω κινητό,ξαναφλασάρω το ίδιο twrp,μπουτάρει κανονι…
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
ntinos_g7 - - Recoveries
ΜήνυμαΣε hermes και mido το twrp 3.2 ολα καλα.Ευχαριστουμε geoanto555
-
Σε ευχαριστω πολυ.Κ οταν ξεκλειδωσω,περναω twrp ,κανω factory reset κ βαζω την ελληνικη stable; Η χρειαζεται να κανω κ format data;
-
την ειχα την προηγουμενη εβδομαδα,τωρα εχω την 7.12.14 .Την 7.12.7 την θεωρω παρα πολυ καλη χωρις κολληματα κτλ.Ημουν ευχαριστημενος.Τωρα απο μπαταρια γενικα το κινητο μας δεν ειναι κ το καλυτερο σε θεμα αυτονομιας αλλα να σου πω την αληθεια δεν παρατηρησα περισσοτερη η λιγοτερη καταναλωση κ απο προηγουμενη ρομ κ απο την τελευταια που εχω τωρα.Πχ αν παιξω παιχνιδι οποια κ να εχω βαλει πεφτει πολυ γρηγορα
-
καλησπερα παιδια .Εχω το redmi 4x (santoni λογικα) κ θελω να περασω την ελληνικη stable miui 9. Εχω κανει αιτηση για ξεκλειδωμα bootloader κ περιμενω.Ο bootloader ειναι κλειδωμενος.Βαζω φωτο απο about phone κ φωτο απο τον ελεγχο bootloader. Ξεκλειδωνω με την ρομ που εχω ,κανω factory reset κ περναω την ελληνικη; Η πρεπει να περασω καποια αλλη,να ξεκλειδωσω και μετα να περασω την ελληνικη;