Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 337.
-
Πέρασμα της 7.12.14 σε RN2 με ΟΤΑ όλα καλά.Μου κάνει κάποια μικρά κολληματάκια όταν υπάρχουν ανοιχτές αρκετές εφαρμογές αλλά μπορεί να είναι επειδή μόλις μπήκε η ROM.θα κάνω κ επαννεκίνηση ,θα το δουλέψω λίγο να δούμε.Ευχαριστούμε παιδιά κ πάλι edit : Μετά από 2-3 επανεκκινήσεις νομίζω πως έστρωσε.Μια χαρά πάει προς το παρόν
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Ολα καλα σε RN2 .Ευχαριστουμε παιδια
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
RN2 εβαλα το fix ,εκανα παλι καθαρισμο δεδομενων κ ειναι κομπλε
-
Σε RN2 περάστηκε χωρίς πρόβλημα.Θα την δουλέψω μερικές ώρες να δούμε πως πάει κ από κολλήματα που έκαναν οι προηγούμενες. Προς το παρόν δουλεύει καλά χωρίς κολλήματα. Το μόνο που παρατήρησα είναι οτι κρασάρει η εφαρμογή ανβάθμιση.Έκανα διαγραφή δεδομένων από ρυθμίσεις κτλ αλλά κ πάλι κρασάρει.Μικρό το κακό αν συνεχίσει το τηλ να δουλεύει όπως κ τώρα.Μια χαρά πάει.Ευχαριστούμε παιδιά
-
Μετα απο περιπου 6-7 ωρες χρησης της 7.11.23 σε RN2 η κατασταση με τα λαγκαρισματα ειναι πολυ καλυτερη απο την 7.11.16 .Οχι ομως οπως ηταν η 7.11.9 που σε εμενα δουλευε πολυ καλα
-
Περάστηκε η 7.11.23 σε RN2 χωρίς πρόβλημα.Προς το παρόν δεν έχω τα λαγκαρίσματα που είχα στην 7.11.16.Ευχαριστούμε πολύ παιδιά κ πάλι
-
Παράθεση από gkalen: “Οι χρήστες με RedmiNote2 που έχουν κολλήματα , έχουν επαναφέρει κάτι από το cloud μήπως ?? Χρησιμοποιείτε μήπως xposed ?? ” Εγώ στην 7.11.9 δεν είχα κολλήματα.Τώρα με την 7.11.16 έχω.Δεν έχω xposed,δεν έχω επαναφέρει τίποτα από cloud.Βασικά θα γυρίσω στην 7.11.9 και θα περιμένω την επόμενη
-
-
Και σε RN2 μεσω ΟΤΑ ολα καλα η 7.11.16 .Ευχαριστουμε παιδια
-
Σε RN2 με την προηγούμενη ρομ και με την τωρινή όταν έχω κάποια εφαρμογή ανοιχτή κ μου έρχεται μύνημα στο viber παίρνω μύνημα "η εφαρμογή android services " έχει σταματήσει.Ίσως να είναι θέμα του viber γιατί δεν μου το κάνει πουθενά αλλού Έκανα τώρα καθαρισμό cache και δεδομένων viber να δω αν φτιάξει
-
Σε RN2 όλα κομπλέ.Ευχαριστούμε παιδιά
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ntinos_g7: “Και σε mido xtrv 7.11.2 όλα κομπλέ.Χωρίς κανένα πρόβλημα.Επειδή με τρώει θα περάσω καπάκι την AROMA ” χαχαχαχαχαχαχα Δεν έχει πρόβλημα βρε... ” χαχα.Το ξέρω.Είπα να περάσω την xtrv.Τώρα βάζω aroma.Να είστε καλά παιδιά όλοι σας =============== Νοε 3rd 2017, 7:52pm =============== Όλα κομπλέ και η AROMA σε mido.Μόλις άνοιξε.
-
Παράθεση από taskor74: “Αντε κάνα Mido... Ποιος θα'ναι ο πρωτοςΌπως και να έχει ευχαριστούμε τα παιδιά!!! ” Τώρα μόλις πέρασα σε mido xtrv 7.11.2 και μπουτάρει . Όλα κομπλέ .Άνοιξε όλα καλά
-
Σε RN2 πέρασμα με ΟΤΑ την 7.11.2 AROMA όλα κομπλέ.Ευχαριστούμε παιδιά
-
Παράθεση από ktsak: “Παράθεση από geoanto555: “Σε κάποια κινητά , ισως και στο mido χωρίς το system δεν θα Μπουτάρει σε twrp απευθείας μετά το reboot recovery. Αν το δεις αυτό μπες με τα κουμπιά. ” Και αν δεν κανεις reboot αμέσως μετά το wipe, αλλα προχωρήσεις απευθείας σε flash ? Χωρίς reboot .... ” Εγώ έκανα αυτό που είπε ο Δημήτρης(και το είχαμε κάνει κ προχθές με τον geoanto555),δηλ wipe-advanced wipe -cache,data,dalvic,system,μετά format data ,μετά από αυτό επιλέγω reboot recovery με κρατημ…