Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 337.
-
Κ εγώ έκανα 3 κύκλους έτσι χθες και άλλη μία φορά το έκανα μόλις τώρα.Μετά τους χθεσινούς 3 κύκλους έβλεπα την γραμμή στην μέση πολύ αχνή μόνο στο φόρτωμα του twrp.Μόλις τώρα που έκανα άλλον έναν κύκλο ,με το που σύνδεσα την μπαταρία κ μπήκα twrp έχω την εντύπωση οτι εξαφανίστηκε τελείως.Δεν βλέπω τίποτα .Περνάω την 7.10.19 τώρα κ το αφήνω.Νομίζω οτι επανήλθε πλήρως.Στα μάτια μου τουλάχιστον
-
Εγω το εκανα 2 φορες.flash-reboot-αποσυνδεση μπαταριας.Το θεμα της οθονης σε λιγα σημεια(πχ αρχικη οθονη που φορτωνει το twrp) το βλεπω εγω ελαχιστα.Ειναι μηδαμινο.Οπως ειπε ενας φιλος σε παραπανω post αν καποιος δεν το ξερει δεν θα το καταλαβει.Μια χαρα ειναι πλεον το τηλ μου.Συνεχιζουμε με την αυριανη καινουρια αναβαθμιση
-
καλησπέρα.Σε επικοινωνία με geoanto555.Αφού ανοίξαμε χθες το τηλ κ περάσαμε με miflash την fastboot,πέρασα μετά την 7.10.19 .Πριν λίγο μπήκαμε twrp,κάναμε wipe data,cache,dalvic,system ,reboot recovery ,format data και ξαναπεράσαμε την 7.10.19.Μπούταρε κ άνοιξε το τηλ με αισθητή διαφορά στο θέμα της οθόνης σε σχέση με χθες.Βάζω κ 2 φωτό από χθες κ από σήμερα με την ίδια ταπετσαρία στο τηλ. Η πρώτη φωτό είναι η χθεσινή
-
Παράθεση από geoanto555: “Συνδεσε το σε pc και πάτα παρατεταμενα το power και το vol - μέχρι να δεις ότι μπαίνει σε bootloader mode (αν μπει) ” Δεν μπαινει.κανει δονηση κ ξαναβγαζει αυτη την οθονη.Το τηλ ομως φαινεται σαν να ειναι ανοιχτο.Οταν παταω μια φορα το power κλεινει η οθονη.Κ αν κανω double tap στην οθονη ξανα δειχνει αυτο
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Καλησπερα παιδια.Μου ηρθε mail για fix rom 7.10.27 .Την κατεβασα,την περασα και στο reboot το κινητο εχει χωριστει η οθονη μιση ασπρη μιση μαυρη κ δεν κανει τιποτα.Δεν κλεινει τελειως με κρατημενο power button,δεν μπαινει twrp ,δεν μπαινει fastboot.Οτι κ να πατας βγαζει μιση ασπρη μιση μαυρη οθονη.Στο mido ολα αυτα
-
Παράθεση από mparaxir: “Εγω που εβαλα το patch arvma ota για το mido παλι σταματάει το κατέβασμα δεν ολοκληρώνεται. Εκτος αμα κανει την ζημια οταν κλεινει ο οθόνη σταματάει αυτόματα να κατεβάζει. Τεσπα δεν πειράζει θα περιμένω το vip email ” Όταν κλείνει η οθόνη ναι το σταματάει κ βγάζει σφάλμα.Από ρυθμίσεις επέλεξε να μην κλείνει η οθόνη κ θα στο κατεβάσει κανονικά =============== Οκτ 27th 2017, 7:44pm =============== Σε RN2 πέρασα το μεσημέρι το patch για ΟΤΑ ,μου ήρθε κ αναβάθμιση κ περάστικε…
-
Σε RN2 και σε Mido αναβάθμιση με ΟΤΑ και στα 2 όλα καλά.Στο RN2 μόνο υπάρχει το μύνημα λάθους στον σαρωτή.Ευχαριστούμε παιδιά κ πάλι Στο Mido μου έβγαλε μύνημα οτι διακόπηκε το κατέβασμα από ΟΤΑ την πρώτη φορά αλλά είχε κλείσει η οθόνη 2-3 φορές κατά το κατέβασμα.Ξαναπροσπάθησα ,δεν άφησα την οθόνη να κλείσει κ κατέβηκε κανονικά κ περάστηκε χωρίς πρόβλημα
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από gkalen: “@kostakislarisa Αυτό είναι το πρόβλημα μου λοιπόν , ενώ όλοι λέγατε ότι είναι ανάποδα , ανοίγω τη κάμερα στο mido και δουλεύει ρολόι μπρος-πισω .. WTF ?? Φαντάσου επίσης ότι δεν έχω αλλάξει το build.prop και δουλεύει τζαμι ... Δε ξέρω τι να πω , θα εξεταστεί το πρόβλημα και θα ενημερώσουμε πάλι ” Και σε εμένα σε mido δουλεύουν όλα κομπλέ.Κ η κάμερα μπρος-πίσω κανονικά
-
RN2 και mido ολα καλα με την 7.10.12 με ΟΤΑ κ στα 2.Στο RN2 μονο αναφορα σφαλματος σε calculator.Ευχαριστουμε πολυ παιδια
-
η fix rom για RN2 ειναι κομπλε.ευχαριστουμε παιδια
-
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “τελικα το λαθος στην RN2 7.9.21 ειναι οτι --- δεν την παιρνει σωστα--- αν πας να την βαλεις δευτερη φορα, αν γινετε κοιταχτε το απλα να ξερουμε για ποιο λογο γινετε αυτο...αυτο που εντοπισα ειναι οτι δεν κανει καθολου wipe cache/dalvik δεν βγαζει την μπαρα την ασπρη καθολου... και ετσι δεν εγκαθιστατε σωστα η ROM εβαλα 7.9.7 και ολλα οκ... ” Μια απορια εχω.Στο ενα μου τηλ εχω τα προβληματα οπως οι περισσοτεροι απο εδω(RN2).Στο δικο μου τηλ δεν εχω κανενα προβλημα.Ου…
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από ntinos_g7: “Παράθεση από makis1024: “Ο κάτω οδηγός fastboot rom με το twrp του φόρουμ και mi flash , αλλαγή TWRP σε 3.1.x.x και flash της xtrv. ” Ειχα κανει στο τηλ καθαρη με miflash και fastboot ,μετα ειχα βαλει την 7.9.16 κ μετα την 7.9.21( η οποια κρασαρε τις εφαρμογες) κ γυρισα στην 7.9.16 . Να γινει παλι καθαρη;Η να περιμενουμε την επομενη;Σε αλλο RN2 που εχω η 7.9.21 εχει μπει κ δουλευει κανονικα ” η 7.9.16 μπηκε κανονοκα ? να την βαλω και γω ? ” …