Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 163.
-
Καλησπέρα, καλή χρονιά!! Θέλω να ρωτήσω εάν από arΩma σε κανονική θέλω factory reset ή μπορώ να την περάσω από πάνω; Ευχαριστώ
-
Παράθεση από BanditGR: “Απλό factory reset μέσω TWRP και περιμένεις να ανοίξει. Δεν χρειάζεται να ξαναπεράσεις τη ROM. Θα πρέπει να το ξαναστήσεις δυστυχώς όταν ανοίξει με το καλό. ” τελεια...... ευχαριστώ!!
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από teddukos94: “Εαν περάσω την Global θα ειμαι οκ; ” Πως θα το κάνεις αυτό ακριβώς ? Δεν θα βγαίνει η XTRV σε global source πλέον αλλά σε CN/eu. Αν εννοείς να περάσεις επίσημη global μέσω TWRP δεν το συνιστώ με την καμία. ” αρα κανω factory reset και περναω πάλι 8.11.29;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Θα πρέπει να κάνεις Factory Reset και να κάνεις πάλι Flash, καθώς η ROM που είχες ήταν παλιά με Global Source, ενώ οι νέες είναι με CN/Xiaomi.eu Source. ” Εαν περάσω την Global θα ειμαι οκ;
-
Παράθεση από amavroudis: “Τι είχες και πώς την πέρασες; ” είχα την 8.8.16 και πηγα στην 8.11.29 . την περασα με την εφαρμογη αναβάθμιση... Μπορώ να περάσω την Global με factory reset?
-
είχα την 8.8.16 και πηγα στην 8.11.29
-
Καλησπέρα. Μόλις έκανα ενημέρωση το mi 6 και με το που ανοιξε, μου κρασάρουν όλες οι εφαρμογές. Καμία βοήθεια; Ευχαριστώ!!!
-
Παράθεση από amavroudis: “Μάλλον εκεί είναι το θέμα σου. Καλό θα ήταν να δοκιμάσεις root με magisk μια και το magisk κρύβεται. Περιμενε καθοδήγηση, μια και δεν το έχω... ” το δοκίμασα αλλά τίποτα .. πως μπορώ να αφαιρέσω το root γενικά;
-
ναι, μάλλον έχω ρουταρει..γιατί θυμάμαι έλεγε εγκατάσταση SuperSU
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από teddukos94: “Την απλή προσπαθούσα αλλά επειδή δεν έμπαινε με τίποτα, έβαλα την ARΩMA και όλα καλα .. Δυστυχως δεν κράτησα κάποιο σκριν σοτ! ” ;;; Δεν έπαιρνε η xtrv και πήρε την aroma;;; ” ναι κι όμως!! βέβαια έχω πρόβλημα με εφαρμογές από τράπεζες και κάτι παιχνίδια, αλλά δεν ξέρω γιατί.. δεν τα ανοίγει, καμία ιδέα;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από teddukos94: “προσπαθώ να την περάσω σε 6Χ αλλά στην αρχή της εγκατάστασης στο twrp μου βγάζει error 6... καμια ιδεα; ” Αν βάζεις την ARΩMA, δοκίμασε την απλή XTRV.Αν σου είναι εύκολο να μας δώσεις τα Log από το TWRP Recovery για να κάνουμε Fix. ” Την απλή προσπαθούσα αλλά επειδή δεν έμπαινε με τίποτα, έβαλα την ARΩMA και όλα καλα .. Δυστυχως δεν κράτησα κάποιο σκριν σοτ!
-
προσπαθώ να την περάσω σε 6Χ αλλά στην αρχή της εγκατάστασης στο twrp μου βγάζει error 6... καμια ιδεα;
-
xiaomi mi 6x
Μήνυμαγια stable ξέρουμε τίποτα;
-
Παράθεση από TheoV: “ρε παιδια ο μονος γκαντεμης ειμαι? μονο σε μενα δεν δουλευει ?493 ωρες κ σημερα ” και γω μια απ'τα ίδια...
-
Παράθεση από alvin1983: “@Cynaegeirus για κοίτα αυτό που προτείνει ο @trifos μήπως πέσει και άλλο ο χρόνος. Γενική Συζήτηση για το Mi 8 - Dipper ” Το δοκίμασα και γω σήμερα αλλά έμεινε 720 ώρες...
-
Παράθεση από amavroudis: “Παράθεση από teddukos94: “Αν είμαι με κάποια stable όμως, θα έχω πρόβλημα; ” Δεν έχει σημασία τι έχεις.Κάνε αυτά που σου προτείνει ο Μανώλης @makis1024. ” αυτά θα τα κάνω εννοείται.. εννοώ για μετά, εάν θα έχω πρόβλημα πάλι..
-
Παράθεση από makis1024: “Ναι κλείδωμα , ξεκλείδωμα με China fastboot rom. Κίνδυνος θα υπάρχει για κλείδωμα όσο θα είσαι με global rom ή custom rom , αλλά απλά ξεκλειδώνεις εφόσον έχεις ξεκλειδώσει μια φορά νόμιμα... ” Αν είμαι με κάποια stable όμως, θα έχω πρόβλημα;
-
Χαιρεται!! Έχω ένα ΜΙ8 από τον Αύγουστο αγορασμένο με ξεκλείδωτο bootloader από τo gearbest. Δεν είχα πάρει χαμπάρι όμως τίποτα από όλα αυτά όποτε απλά πέρασα twrp και μια developer rom που βρήκα εδώ στο φόρουμ. Τώρα, για να πάω στη stable miui10, θα πρέπει να ακολουθήσω τις οδηγίες από το πόστ εδώ και να το κλείδωσω και ξεκλείδωσω ξανά με τον λογαριασμό μου; Η μπορώ να την περάσω όπως είμαι; Επίσης, εάν ακολουθήσω τη διαδικασία αυτή, θα υπάρχει ακόμη ο κίνδυνος για brick της συσκευής μου μετά; …
-
αν κάνω την διαδικασία όμως θα πρέπει να περιμένω 15 μέρες, σωστά; μετά δεν θα έχω κίνδυνο;