Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 163.
-
άρα μέχρι να κάνω αυτή την διαδικασία δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποια απ'τις ROM από εδώ;
-
Καλησπέρα ξανά.. Θέλω να ρωτήσω αν σε mi8 μπορώ να περάσω την stable άφοβα, καθώς διάβαζα πως η Xiaomi μπλοκάρει τις global ROM σε συσκευές αγορασμενες από Κίνα. Επίσης, δεν έχω ξεκλειδώσει τον bootloader της συσκευής μόνος μου, τον βρήκα ήδη ξεκλειδωτο απ το gearbest και τον κράτησα έτσι. Απλά είχα περάσει μια developer από εδώ. Ευχαριστώ!
-
Καλησπέρα!! Επειδή φοβάμαι μην τα κάνω σαλατα με το antiroll back.. Σε 6Χ, από 8.8.23 beta, μπορώ να πάω στην stable άφοβα; η θεωρείται downgrade και θα πρέπει να ελέγξω τα anti;
-
για mi 6X τίποτα ακόμα;
-
Παράθεση από amavroudis: “Η χρονοκαθυστέρηση ξεκινάει από την στιγμή που θα συνδέσεις το τηλέφωνο σου με το λογαριασμό σου. Το ότι σου το αύξησε δεν το καταλαβαίνω. Δες εδώ τη περίπτωση 4 Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) ” πρώτη φορά το σύνδεσα 2 Ιουνίου. κανονικά θα έπρεπε να μπορώ να ξεκλειδώσω τώρα, αλλά μου έδωσε άλλες 190 ώρες..
-
Παράθεση από chrisnik: “Η πρωτη φορα ειναι! Δες κ ενα βιντεο στο youtube κ οδηγιες εδω στο φορουμ με εικονες κ δεν ειναι τπτ... Αν θες παλι να περιμενεις την ελληνικη εννοειται... Αυτο εσυ το αποφασιζεις!! ” αν είναι να βγει σύντομα η ελληνική πιστεύω δεν υπάρχει λόγος να βάλω τη global και να αλλάζω ξανά μετά
-
Παράθεση από chrisnik: “Οποτε μπαινεις στην σελιδα της mi.com στο thread του redmi note5/pro κ βρισκεις το νημα που λεει global rom 9.5.13.εκει θα εχει να κατεβασεις fastboot rom κ θα κατεβασεις κ το τελευταιο mi flash. Την κατεβαζεις, την κανεις unzip στην επιφανεια εργασιας, ανοιγεις το mi flash tool την επιλεγεις, συνδεεις κινητο σε fastboot, πατας refresh να δεις αν διαβαζει το κινητο το mi flash, κατω δεξια επιλεγεις ΜΟΝΟ flash all κ μετα flash. Περιμενεις να φλασαρει κ να ανοιξει το κινητο…