Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 163.
-
Παράθεση από chrisnik: “Παράθεση από fatsas7: “Προσπαθω να το κατεβάσω κατευθείαν από το κινητό.πηγαινοντας στις ρυθμίσεις ,σχετικά με το τηλέφωνο,ενημερώσει λογισμικου.η πρεπει να την κατεβάσω από κάπου αλλού και να την περάσω εγώ;;;;;;;;;; ” MIUI 9 Global Stable V9.5.13.0.OEIMIFA for Redmi Note 5 Global Released! - Redmi Note 5/Pro - Xiaomi MIUI Official ForumΚατεβασε απο εδω κ περνα την στο κινητο....Μετα μεσω updater κανεις την αναβαθμιση Εκει που λεει recovery.... ” Εγώ που έχω την official…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαεγώ απλά πρέπει να περιμένω 352 ώρες;
-
Παράθεση από klgrpls: “Παράθεση από sardelisp: “Παράθεση από klgrpls: “Καλησπέρα, γίνεται να προσπεράσω το: couldn't unlock after 360 hours of trying to unlock the device που μου βγάζει όταν προσπάθησα να ξεκλειδώσω; ” ακολουθησε αυτον τον οδηγο..Solution - Unlocking Bootloader for Redmi No… | Xiaomi Redmi Note 5 Pro ” Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. ” περιμένουμε νέα :Ρ
-
Παράθεση από geoanto555: “Καλημέρα.. Είμαστε έτοιμη με τον νέο twrp για το whyred. Να ευχαριστήσω τον @George Kaggelaris για τις δοκιμές και την βοήθεια του γενικότερα. Μπορείτε να το δοκιμάσετε(οταν με το καλό έχουμε και xtrv rom) Link στην υπογραφή μου... ” τέλεια!! θα δοκιμάσω να ξεκλειδώσω σήμερα, να είμαι έτοιμος και για τη rom
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από grechal: “Παιδιά να περιμένουμε stable 9.5.10.0 για το Redmi Note 4 (mido); ” Ναι...Νέες Stable θα έχετε αρκετές μέχρι την Κυριακή. ” για MI 6x?
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Καλώς τα δέχτηκες. Μπορείς να ανεβάσεις εδώ ένα screenshot να δούμε τη ROM; Ανέβασε και μια φωτό από το πίσω μέρος της συσκευασίας με κρυμμένα τα IMEI αν μπορείς. @kodorevi8ulis Θα προστεθεί στη λίστα σύντομα. Θα το δει ο @MIUI_ART. ” Ευχαριστώ!! δεν έχω δυστυχώς την συσκευασία.
-
Σε mi 6 (SAGIT) με 9.5.3 stable, δεν γίνεται να περάσω την 9.5.6 χωρίς να αλλάξω recovery? γιατί θέλω να αποφύγω το format data, έχω πάνω από 50GB αρχεία στο κινητό..
-
TWRP για Whyred
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Και ρομ θα βγει βρε... ” άντε αντε
-
TWRP για Whyred
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Με το που πιάσω συσκευή στα χέρια μου πες ότι έγινε... ” και rom θελουμε