Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 163.

• όλα καλά με την ενημέρωση, αλλά δεν μου ερχονται ειδοποιήσεις στο WhatsApp .. Καμία ιδέα; για mi 5x (tiffany)

• mi 5x hotspot πρόβλημα

teddukos94 - - Mi-5X (Tiffany)

Μήνυμα

XTRV-7.11.30

• mi 5x hotspot πρόβλημα

Μήνυμα

Χαίρεται. έχω το mi 5x (tiffany) και δεν μπορώ να κάνω hotspot. Δοκίμασα έναν οδηγό που βρήκα στο forum αλλα δυστυχώς τίποτα... Καμια άλλη λύση; Ευχαριστώ

• Root note 4

teddukos94 - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Αν πέρασες XTRV σου κάνει copy το supersu.zip στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο της συσκευής αν θυμάμαι καλά, οπότε μπορείς να το φλασάρεις απευθείας από εκεί και θα είναι και η τελευταία έκδοση. ” αυτό έκανα αλλά δεν άνοιγε το κινητό με τίποτα...

• Root note 4

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Κατά το φλασάρισμα του supersu σου έβγαλε τίποτα σφάλματα ? Ποια ROM δοκίμασες να κάνεις root ? ” όχι κανένα σφάλμα.. δοκίμασα να κάνω την XTRV-7.11.23. τελικα μπηκα στο recovery και περασα ξανα τη ρομ και ανοιξε κανονικα, ομως δεν εχω root. να δοκιμασω να κανω ξανα; *σε mi 5x, όχι στο note 4

• Root note 4

Μήνυμα

Παράθεση από BanditGR: “Συνοπτικά, για να αποκτήσεις root access θα πρέπει καταρχήν να ξεκλειδώσεις τον bootloader, να φλασάρεις custom recovery (TWRP) και μέσω αυτού να φλασάρεις ένα SU binary, συμβατό με τη ROM σου. Ξεκινάς από εδώ: Έλεγχος κλειδώματος Bootloader (πήγαινε κατευθείαν στις οδηγίες για MTK επεξεργαστή) συνεχίζεις εδώ: Αίτηση για ξεκλείδωμα του Bootloader Αφού σου έρθει το SMS για το ξεκλείδωμα συνεχίζεις στο Διαδικασία ξεκλειδώματος Bootloader. Καταρχήν διαβάζοντας τον οδηγό θα δ…

• RE:

teddukos94 - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από demakhs: “Ωχχχχχ...οι τρελοί Κινέζοι φαίνεται πως διπλασίασαν τον χρόνο αναμονής κ ακόμα παραπάνω...72+72=144+17=161!! Εμ, άμα πουλάνε ένα εκατομμύριο συσκευές τον... μηνα στην Ινδία, που να αντέξουν οι σερβερς τους...στους 4μηνες θα τον πάνε τον χρόνο αναμονής ξεκλειδώματος!!! ;(” ναι αλλά εγώ ήδη περίμενα 72 και μετά μου βγήκαν 161 ξανά ... Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Σήμερα σίγουρα θα στρώσει , κάποιο λάθος ήταν των servers , όπως παλιά είχε αναφερθεί 24ώρες όταν έγινε η πρώτη προσπάθεια για ξεκλείδωμα μετά σταδιακά προσαρμόστηκε στις 72 ώρες . Μήτσο άσε τις πλακίτσες πρωί πρωί , το παιδί έχει αγχωθεί.” ακόμα τίποτα...8addc5876dc106c4ee4527ddc0bb58f3.jpg Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από derveni: “Ηρεμία Καρντάση κάποιο λάθος στην ιστοσελίδα δεν είναι αυτές οι ώρες μην ανησυχείς.” σίγουρα; γιατί ήδη περίμενα 72 ώρες.. και μετά μου έβγαλε 161 ακόμα Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• γιατί 161 ώρες;; βοήθεια κάποιος... 414b558e2e980f3ddd02ef3f76ae86ee.jpg Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από teddukos94: “και τα δύο κινητά με φουλ φωτεινότητα.. 4338badec919c07a6f12bf153d6fe5c8.jpg Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Λειτουργία ανάγνωσης; ?(” όχι ουτε αυτό... Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από fog: “Δοκίμασες με κλειστά τα data να ανοίξεις πρώτα το hotspot και μετά τα data;” ναι και τίποτα.. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk =============== Νοε 13th 2017, 5:54pm =============== καμια αλλη ιδέα κανείς;

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από teddukos94: “επίσης προσπάθησα να εγκαταστήσω το superSu.zip από recovery και τώρα το κινητό δεν ανοίγει με τίποτα.. Βοήθεια!! ” Τσέκαρες μήπως κλείδωσε ο bootloader ???” ναι τελικά το έλυσα αυτό..το μόνο πρόβλημα που έχω είναι με το hotspot.. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• MI 5X

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από amavroudis: “οσον αφορα τα χρωματα απο ιδιο μοντελο κινητου διαφορετικου χρωματος με πιανεις αδιαβαστο και εκπληκτο! δεν παιζει... ” Ναι παίζει κανονικά. Αν το ένα έχει Cool χρώματα και το αλλο Warm.. ” και τα δυο ειναι ακριβως το ιδιο ρυθμισμενα.. απο τις ρυθμισεις οθονης =============== Νοε 11th 2017, 3:08pm =============== επίσης προσπάθησα να εγκαταστήσω το superSu.zip από recovery και τώρα το κινητό δεν ανοίγει με τίποτα.. Βοήθεια!!

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “για δοκιμασε αυτο: Πρόβλημα "Hotspot" σε xiaomi redmi note 4x (snapdragon) [SOLVED] οσον αφορα τα χρωματα απο ιδιο μοντελο κινητου διαφορετικου χρωματος με πιανεις αδιαβαστο και εκπληκτο! δεν παιζει...” και τα δύο κινητά με φουλ φωτεινότητα.. 4338badec919c07a6f12bf153d6fe5c8.jpg Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• MI 5X

Μήνυμα

με έσωσες, ευχαριστώ! επίσης..ξέρουμε μήπως γιατι δεν μπορω να κανω hotspot? =============== Νοε 11th 2017, 1:47pm =============== επίσης θέλω να ρωτήσω εαν ξέρει κανείς, στην μαύρη συσκευη που έχω έχει διαφορετικά χρώματα η οθόνη της απ'την χρυσή συσκευή του φίλου μου. Γιατι τέτοια διαφορά;

• MI 5X

Μήνυμα

παιδιά λίγο βοήθεια.. προσπαθώ να ξεκλειδώσω bootloader στο κινητο ενος φιλου και μου βγαζει αυτο.. τι συμβαινει ;5fe973fb270b122b556be825690f3e60.jpg Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ntafycrazywool: “ξέρει κανείς πως μπορώ να έχω ορθογραφικό έλεγχο και στις δυο γλώσσες ελληνικά αγγλικά στο πληκτρολόγιο ??? ευχαριστώ” βάλε αγγλικά uk Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makisfz: “θα περιμενεις την επομενη ρομ να το βαλουν” οκ ευχαριστώ!! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk