Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 163.

• Καλησπέρα.. σε λίγο καιρό θα πάω Κίνα και σκέφτομαι να αγοράσω το oneplus 5 από εκει, το βρήκε μια γνωστή μου κινέζα στα 340€ την έκδοση των 128 γκιγκα.. το μόνο που με προβληματιζει είναι η rom που θα έχει το τηλέφωνο, εάν είναι αυτή της oneplus..και εάν δεν είναι, αν θα μπορώ να περάσω κανονικά το oxygen.. υπάρχει κάποιος που να ξέρει; ευχαριστώ Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• τώρα το oneplus 3 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.. το θέμα μου είναι το gearbest, φοβάμαι μην πέσω σε κάνα τελωνείο..

• παιδιά σκέφτομαι να παρω oneplus 5 από gearbest.. καμια γνωμη ή συμβουλη; ευχαριστωω

• Συγχαρητήρια παιδια

• τέλεια!! Ευχαριστούμε πολύ!! θα το δοκιμάσω σήμερα

• Xiaomi Mi6

teddukos94 - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Παράθεση από yiannisT: “Ναι όλα δείχνουν πως αυτό το θέμα με τις 72 ώρες που απαιτούνται από τη στιγμή που κάποιος λάβει το οκ από τη xiaomi για ξεκλείδωμα του bootloader δεν έχει να κάνει με κάποιο λάθος του χρήστη, αλλά είναι o νέος τρόπος που αυτό το διάστημα δουλεύει η εφαρμογή unlock. Οπότε από τη στιγμή που κάποιος παίρνει ένα κινητό στα χέρια του, για να μπορέσει να ξεκλειδώσει τον bootloader χρειάζεται να περιμένει τουλάχιστον τέσσερις μέρες το λιγότερο. Τρεις μέρες για να ξεπεραστεί αυτ…

• Xiaomi Mi6

teddukos94 - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

Παράθεση από ktsiaras: “Παράθεση από Mower: “Binding time is too short, less than 72 hours. Κανω κατι λαθος μηπως? ” πήγα να ξεκλειδώσω και πήρα την ίδια απάντηση και εγώ με την ίδια romφταίει κάτι η μου διαφεύγει κάτι? ” και εγώ το ίδιο θέμα είχα σήμερα.. δεν είναι κάτι, απλά πρέπει να περιμένουμε 72 ώρες δυστυχώς..

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Για έναν παράξενο λόγο το να χρησιμοποιήσει κανείς την παλιότερη έκδοση του Mi unlock tool για να παρακάμψει το χρονικό όριο που θέτει η νέα έκδοση του εργαλείου, απλά δεν λειτουργεί με το Mi 6. Οπότε μάλλον θα πρέπει να περιμένεις. ” δεν πειράζει.. Σάββατο απόγευμα ξανά..

• όλα καλά, απλά μου λέει ότι πρέπει να περιμένω 72 ώρες... δοκίμασα και παλαιότερη εκδοση αλλα δεν με αφήνει πάλι..

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Είδες αν στο αναγνωρίζει ως Kedacom τελικά; ” όχι, τα παράτησα και ξεκινάω από την αρχή σε άλλο λάπτοπ..

• Παράθεση από gkalen: “@teddukos94 Αν έχεις κάποιο άλλο laptop ή pc δοκίμασε κι αλλού , θα έπρεπε αυτομάτως να στο αναγνωρίζει.. ” ναι αυτο δοκιμάζω τώρα και θα σας πω σε λιγο...

• τΤο screenshot που ανέβασες μας δείχνει ότι η συσκευή δεν βρίσκεται σε fastboot mode. Παράθεση από George Kaggelaris: “ Άνοιξε ένα πάραθυρο εντολών ως διαχειριστής, και δώσε την εντολή adb devices. Αν σου βγάλει έναν κωδικό και δίπλα unauthorized κοίταξε το κινητό, σου έχει βγάλει μια προτροπή. Αποδεξου την και δώσε την εντολή μετά adb reboot bootloader. Λογικά θα μπήκε το κινητό σε fastboot mode και θα βλέπεις στην οθόνη του τον mitu να επισκευάζει το Android. ” τα έχω κάνει ήδη αυτά.. μπαίνω σ…

• Παράθεση από gkalen: “@teddukos94 Σβήσε το τηλ.. κράτα πατημένο το πλήκτρο vol- και το power , θα μπεις σε fastboot.. Μετά συνδέσε το τηλ.. για να σου δείξει στο miunlock ότι συνδέθηκε και προχωράς . ” αυτό κάνω..μπάινω σε fastboot, το συνδέω και δεν μου το αναγνωρίζει στο miunlock..

• να ξεκλειδώσω τον bootloader προσπαθώ.. =============== Μαι 31st 2017, 4:46pm =============== μου δείχνει την συσκευή όταν πατάω fastboot devices.. εδώ έχω το πρόβλημα..

• εκεί το ανοίγω.. με δεξί κλικ ..

• αυτο;

• ναι έτσι τους πέρασα..

• αυτό είναι το πρόβλημα μου. ότι δεν το αναγνωρίζει σε fastboot.

• η εντολή adb devices επιστρέφει αποτέλεσμα με τον κωδικό της συσκευής κανονικά. όταν το βάζω σε fastboot mode ο υπολογιστής δεν το βλέπει καν. επίσης η εντολή fastboot devices δεν βγάζει κάτι..

• έχω κάνει την αίτηση.. πήρα και το sms πριν καμία βδομάδα περίπου.. εγκατέστησα τους drivers κανονικά, μπαινω σε fastboot, ανοίγω το πρόγραμμα και εκεί που μου λεει να συνδέσω το κινητό, το συνδέω και καμία απόκριση..