Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από teddukos94: “το βρηκα!! ειχα θεμα με την θυρα στον υπολογιστη. να συνεχισω τη διαδικασία ή πρέπει να έχω developer chinese? ” Ποια ROM έχεις τώρα μέσα ? ” ειχα China Stable και τώρα περασα Dev Greek
παιδιά, προσπαθώ να δω τη συσκευή μου με adb devices αλλά δεν μου την δείχνει στο cmd. τι μπορεί να κάνω λάθος; επίσης να σημειώσω ότι έχω την china stable. Θέλει να περάσω πρώτα china developer ; Και αν ναι, πως το κανω; ευχαριστω!!
Παράθεση από geoanto555: “Βρε που ψαχνεις? Στην υπογραφή μου ειναι Twrp_nikel_3.1.0-1_miui-hellas_.img ” δεν κατάλαβα ακριβώς ποια είναι η υπογραφή και έψαχνα ότι να ναι μάλλον χαχα! ευχαριστώ πολύ
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από teddukos94: “Στο twrp λειτουργεί κανονικά το touch πλέον; ” Μπες στην υπογραφη μου και θα το βρεις. ” Μου γράφει ότι δεν δουλεύει με την τελευταία οθόνη... δηλαδή;
Παράθεση από geozn8: “Ωραια φιλε μπραβο να το χαρεις..!! Με την πρωτη ευκαιρια βαλε και μερικες φωτο απο το κινητο εξωτερικα να το δουμε ...!!! ” θα ανεβάσω κ άλλες εννοείται, απλά δεν έχω προλάβει ακόμα με τη Rom δεν εχω ιδέα τι θα κάνω ακόμα βέβαια
Παράθεση από lafazanidis: “@teddukos94 υπομονή....ακόμα δεν έχει βγει TWRP recovery...προς το παρόν παίξε να το χαρείς... ερώτηση : είχε GAPPS; ήταν unlocked; =============== Μαι 19th 2017, 3:31pm =============== επίσης @teddukos94 δες Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή εδώ αλλά δεν θα βρεις τίποτα για την ΚΙΝΗΤΑΡΑ μας ” αρα μεχρι στιγμης το κρατάω όπως είναι; όχι δεν είχε τίποτα .. έχω έρθει Κίνα και το πήρα από ένα μαγαζί εδώ.