Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 509.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Ψήφισα και εγώ ως alexandros .άντε να βγούμε πρώτοι ! Από ότι είδα είμαστε πολύ κοντά με την Ισπανία. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το έλεγξα δεν υπάρχει κάποιο θέμα κάπου γιατί και το υπόστρωμα είναι και σχετικά καινούριο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@ANDEREAS54 τι εννοείς να το ψαξω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα σε όλους . Τελικά βρέθηκε η αιτία στο πρόβλημα που είχα κατά την φορτηση του κινητού που είχα αναφέρει πριν 2 μέρες . Το κινητό δεν έχει κανένα προβλημα ,το πρόβλημα ήταν ένα ηλεκτρικό υπόστρωμα που χρησιμοποιούσα και ήταν στο ίδιο πολυμπριζο που έχω και τον φορτιστή του κινητού . Όταν δούλευε το υπόστρωμα και φορτηζε το κινητό εκείνη την στιγμή μου έκανε τα τρελλα του, όταν έκλεινα το υπόστρωμα το κινητό δούλευε ρολόι. Τώρα πως το κατάλαβα αυτό απλά μου ήρθε φλασια . Αυτό . Στάλθηκε απ…
-
@xnikos δοκίμασα με άλλο καλώδιο και βλέπω ότι δουλεύει καλά προς το παρών ,δεν κανει αυτά τα τρελλα που μου έκανε . Θα το παρατηρήσω και τις επόμενες μέρες και δω . Μακάρι να φτάιει απλά το καλώδιο . Να σάι καλά . Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@xnikos καλημέρα ναι δοκίμασα και άλλον φορτιστή αν και πάντα χρησιμοποιω τον original αλλά πάλι τα ίδια μου κάνει . Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εντάξει θα πάω σας ευχαριστώ και συγνωμη για το offtpic Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@Bodai 2 χρόνια δίνει η infoquest? δεν ξέρω αν ισχύει βεβαια η εγγύηση γιατί το έχω ξεκλειδώσει ,και αν μου πουν τίποτα ότι δεν ισχύει η εγγύηση? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@Bodai το τηλέφωνο το είχα πάρει από τον κότσο,εκεί να το πάω πάλι για να μου το ελέγξουν? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@miltoskartalas ότι έχει φάει μια δυο τούμπες τις έχει φάει τι να πω ψέματα? Αλλά από την τελευταία πτώση έχει περάσει μήνες, εμένα το πρόβλημα υπάρχει εδώ και 2 βδομάδες . Λέω μην έχει κανένα θέμα ο φορτιστής και έβαλα έναν άλλον να δω διαφορά τίποτα τα ίδια . Και το άλλο που μου κάνει εντύπωση είναι ότι όταν βγάζω τον φορτιστή είναι όλα τέλεια. το άλλο που σκέφτηκα είναι μήπως παίζουν κανένα ρόλο οι τελευταίες rom κανένα bug και τέτοια αλλά δεν νομίζω . Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμο…
-
Καλησπέρα πέρασα την rom στο kate όλα καλά αλλά έχω ένα πρόβλημα που μου το κάνει στις 3 τελευταίες rom . Πολλές φορές όταν πέφτει η μπαταρία και θέλω να το βάλω να φορτίσει , μόλις κουμπωσω το καλώδιο στο κινητό μου αρχίζει και κάνει διάφορα κουλά το σύστημα αφής πατιουνται πράγματα που δεν έχω πατήσει και γενικά δεν υπακούει σωστά στο άγγιγμα .μόλις το βγάλω από την φορτηση επανέρχεται στο φυσιολογικό . Ο φορτησης είναι ο original . Τι λέτε να φτάει? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποι…
-
@peter_pan σε ευχαριστώ θα το δοκιμάσω να δω πώς πάει! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ρε παίδες καλησπέρα να σας ρωτήσω έχετε δοκιμάσει καμία εφαρμογή όπου όταν κατεβάζω ένα τραγούδι από τον chrome να να με ρωτάει σε ποιον φάκελο ( που έχω δημιουργήσει εγώ ) να το αποθηκεύσει ? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εχθές πέρασα την rom στο kate μου . Μέχρι στιγμής καλή διαχείριση μπαταρίας στροφαρει πολύ γρήγορα γενικά και η google κάμερα δεν δουλεύει καθόλου . Ο σαρωτής δουλεύει. Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πέρασα και εγώ εχθές το πρωϊ την rom στο kate και όλα πάνε ρολόι . Γρήγορο με πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας όλα καλά . απλά έχει χαθεί ο διακόπτης screen cast στην μπάρα και με παιδεύει λίγο γιατί το χρησιμοποιω συχνά . Ευχαριστούμε τους δημιουργους για άλλη μια φορά!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περασα στο kate μου την rom όλα καλά . Μια χαρά η μπαταρία και συγρωνιζει το mi clound όλα τα πράγματα. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι χάθηκε ο διακόπτης "μετάδοση οθόνης" από την μπάρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί και σε άλλους αυτό. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μιας και την πέρασα και εγώ σήμερα το πρωί την rom στο ,kate μου μπορώ να πω πως σαν πρώτη άποψη ότι το κινητό έχει γίνει πολύ ελαφρύ στην χρήση ,μηδέν λαγκαρισμα ,μηδέν θέρμανση συσκευής και από μπαταρία σαν να την βλέπω λίγο δυνατότερη ,στην προπροηγουμενη rom μου την τελείωνε πιο πολύ σε σχέση με αυτήν . Μια χαρά μέχρι στιγμής . Έχουν Μπέι και κάτι καινούργια πραγματακια στις ρυθμίσεις ,π.χ έξυπνος βοηθός .δεν θυμάμαι να το είχα αυτό παλιά! Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά την ομάδα! Στάλθηκε α…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Παράθεση από Maniataros: “Βασικά βρήκα στον ali σκέτο σαν ανταλλακτικό με 3 ευρώ, θα κάνει? Δεν ξέρω αν είναι γνήσιο. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” πριν 2 μηνες ειχα παρει για το redmi3 απο dragontt και μεχρι τωρα κανενα προβλημα πηρα 1 και με δωσανε ακομα 1 δωρο. Το redmi 3 και το redmi note 3 φορανε το ιδιο ακουστικο” Θα το ψάξω .σε ευχαριστώ παντως Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βασικά βρήκα στον ali σκέτο σαν ανταλλακτικό με 3 ευρώ, θα κάνει? Δεν ξέρω αν είναι γνήσιο. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@makisfz λίγο πιο κάτω από αυτό που λες λέγεται call test ( μιλάς στο μικρόφωνο και ακούς την φωνή σου στο ακουστικό)και το έκανα και συνεχίζω να ακούω μεν την φωνή μου αλλά ταυτόχρονα ακούω αυτόν τον θόρυβο σαν να παραφωνίζει η μεμβράνη του ακουστικού. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk