Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 509.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
@makisfz το έκανα ,δεν ακούω κάτι περίεργο η φωνή που μου μίλαγε όμως ακουγοταν από το ηχείο που είναι πίσω από το τηλέφωνο, εκεί δεν υπάρχει θέμα, το πρόβλημα το έχω στο ακουστικό του τηλεφώνου. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το έκανα και μπήκα και μου δείχνει μια λίστα με διάφορα . Εκεί τι κανω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το cit που είναι δεν το βρισκω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά καλησπέρα έχω ένα θέμα με το ακουστικό του τηλεφώνου ,εχθές μου το έριξε κάτω η γυναίκα και από τότε κάνει κάτι περίεργα Τσικ Τσικ όταν μου μιλάνε στο τηλέφωνο. Λέτε να θέλω αλλαγή ακουστικού?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@amavroudis σε ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια άσχετη ερώτηση ρε παιδιά να μου πείτε, πως γίνετε να μην μου ερχετε μύνημα σε μορφή ενημέρωσης ότι με κάλεσε ο τάδε αριθμός από την λίστα φραγων ? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά το zip mi flash tool 2016. 08. 30 .0 στον οδηγό δεν δουλεύει με βγάζει σε μια άγνωστη σελίδα . Να συνεχίσω με την έκδοση v20151028? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαA ok Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΕννοείς την official stable? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΠαιδιά καλημέρα θέλω να ξεκλειδώσω ένα δεύτερο kate ( το δικό μου το έχω ξεκλειδώσει) ,μπαίνω στο mi unlocktool με το δικό μου λογαριασμό κάνω σύνδεση και με βγάζει στην εικόνα του σεναρίου 1 του οδηγού εδώ ,μετά παίρνω την δεύτερη συσκευή κατεβάζω μια developer rom γιατί τώρα έχει την official stable και μπαίνω στο mi acount με τά δικά μου στοιχεία .στην συνέχεια συνδέω την δεύτερη συσκευή με το laptop και προχωράω τα βήματα του οδηγού σωστά? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tap…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΧαχαχαχα έτσι!! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΌχι χαζομάρες λέω . Εντάξει παιδιά ευχαριστώ! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΝαι αλλά θα έχω πρόβλημα μετά όμως με της ενημερώσεις μήπως κλειδώνεται συνέχεια ο bootloader επειδή θα βλέπει τον λογαριασμό της γυναίκας? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΓίνεται αυτό ? Και μετά θα έχει πάντα το δικό μου λογαριασμό? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΠαιδιά θέλει η γυναίκα να της περάσω την ελληνική xtrv στο kate γιατί τώρα έχει την official και δεν στροφαρει σαν το δικό μου που έχω την ελληνική rom.στο official forum λέει πως έχει 32 μονάδες εμπειρία , μπορω να της το ξεκειδωσω η θα φάω άκυρο από την xiaomi? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μόλις πέρασα την 7.10.12 στο kate μου και όλα πάνε ρολόι. μπήκαν και κάτι καινούργια πράγματα και στο κινητό μου όπως π.χ τα βελάκια ακριβώς δίπλα στο σήμα του wifi και κάτι άλλα! Ενα μεγάλο μπράβο και πάλι στην ομάδα ! Κάτι θέλω να ρωτήσω όσοι ξέρουν στις ρυθμισεις δίκτυο και μετά περισσότερα έχει την ρύθμιση VPN , τι κάνει αυτό ακριβώς?μήπως έχει καμία σχέση με συνδέσεις dlna? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μόλις πέρασα την 7.9.22 . Όλα καλά ,το κινητό απλά άπιαστο ! Από μπαταρία να δούμε τι λέει τις επόμενες μέρες . Έχω ένα θέμα και δεν ξέρω αν λύνεται ,στον mi browser τα βιντεο δεν μου τα κάνει stream στην τηλεόραση ενώ υπάρχει η ειδική επιλογή όταν κάνω foul screen το βίντεο . Τι πρόβλημα να υπάρχει άραγε? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να σου στείλω π.μ να σε ρωτήσω κάτι για να μην κουράζω το νήμα? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ποια τελευταία αρχεία το adb η μόνο την τελευταία rom Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
επιχείρησε να Μπέι σε fastboot ,μπήκε και κόλλησε στο λαγουδάκι που λέει fastboot. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk