Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 509.
-
Αν επιχειρήσει να βγάλει την μπαταρία και την ξαναβάλει θα γίνει τίποτα η θα τα κάνουμε χειρότερα? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το κάναμε αυτό έσβησε στιγμιαία η οθόνη και μετά ξανά βγήκε στο logo της miui και ξανά κόλλησε πάλι. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πώς θα μπούμε twrp αφού δεν κάνει τίποτα ούτε το κουμπί του power δεν κάνει κάτι . Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά κάναμε με τον φίλο μου την αναβάθμιση μαζί . Ο φίλος μου το hermes και κάναμε ακριβώς τα ίδια και του φίλου μου κόλλησε στην εγκατάσταση που μετά κάνει επανεκκίνηση στο σημείο που δείχνει το logo της miui και το κινητό δεν κλείνει και δεν κάνει τίποτα .τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οκ θα το κοιτάξω .ευχαριστω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα παιδιά μετά από πολύ καιρό επιτέλους ήρθε η αναβάθμιση για το kate μου. Τώρα ακόμα έχω την 7.6.8 αν περάσω αυτήν την φρέσκια πρέπει να κάνω fr η όχι? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση ,όταν με παίρνει ένα νούμερο άγνωστο στην ετικέτα για να το κάνω spam μου το έχει απενεργοποιημενο ,μήπως ξέρετε γιατί? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά έχω το εξής πρόβλημα και δεν μπορώ να βρω λύση έχω την xtrv 7.6.8 και έχω ένα θέμα στο browsing ,όταν πάω να δω μια ταινία online μου πετάει συνήθως κάποιες διαφημίσεις και συγκεκριμένα το adf.ly αλλά τώρα τελευταία μου πετάει ένα μύνημα ότι ο κεντρικός υπολογιστής adf.ly απέρριψε την σύνδεση. Και δεν ξέρω τι να φταίει. Έχω απενεργοποιησει και το adaway αλλά και πάλι τίποτα . Τι λέτε να φταίει ? Στης γυναίκας που έχει το ίδιο κινητό της το φορτώνει κανονικά . Στάλθηκε από το Red…
-
Μόλις περαστικε στο Kate μου έτσι απλά και ανώδυνα!! Ολα καλά γρήγορη όπως παντα χωρίς θεματάκια και χωρίς drain μπαταρίας! Μου αρέσει που προσθέσατε περισσότερους διακόπτες στην γραμμή κατάστασης! Σας ευχαριστούμε πολύ! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ευχαριστούμε! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λοιπόν ξαναπεράσα την rom με την τετάρτη επιλογή δηλαδή προσαρμοσμένη γιατί με χαλούσε πολύ ο pixel launcher και ήθελα πολύ της miui που τον έχω πλέον συνηθίσει και δεν τον αλλάζω με τίποτα απλά λίγο πριν κάνω flash την rom έκανα sign out από το mi clound .και πλέον δουλεύει και εμένα σωστά ο συγχρονισμός και με την προσαρμοσμένη λειτουργεία. Μάλλον αυτό ήθελε να κάνω sign out πριν κάνω flash την rom αυτά. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προς ενημέρωση. Ξαναπεράσα την from αλλά έβαλα την τρίτη επιλογή που γράφει ελάχιστη και πλέον το mi clound τα συγχρονίζει όλα σφαίρατα !! Η λαλακια είναι ότι σαν deufelt launcher έχει τον pixel. Αυτά. Αβυσσος ή ψυχή της miui ! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η απλά έχει κανένα bug ή rom σε αυτό τν θέμα. Γιαυτό ρωτάω όλα τα παιδιά που έχουν το Kate να πουν αν έχουν θέμα στο συγχρονισμό Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τά έχω τσεκάρει αυτά πάλι τίποτα δεν γίνεται... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ισως κάτι φταίει στην rom του Kate γιατί και κάτι αλλά παιδιά εδώ μέσα είχαν κάνει κάτι παράπονα γιαυτό τν θέμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εχω δώσει σε αυτές τις εφαρμογές όλα τα δικαιώματα αλλά και πάλι τίποτα... Κάτι άλλο φταίει.. Αλλά τι.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χα χα χα χα από ότι βλέπω πάλι ο @spideman θα μας φτιάξει! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εννοείται πως έχω δώσει όλα τα δικαιώματα. Παλιά δεν είχα θέμα ηταν κομπλέ. Τώρα που σήμερα έβαλα την άρωμα (dolce cabana) άρχισε να μου κάνει κόλπα, γιαυτό σας Ρώτησα .. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Dolce cabana Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk