Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 509.
-
Παίδες όσοι έχετε περάσει την άρωμα στο κινητό σας συγχρονίζει κανονικά το mi clound? Γιατί εμένα δεν.... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μόλις πέρασα την rom στο Kate μου όλα καλά, γρήγορη με καλή διαχείριση μπαταρίας, αλλά οι διαχειριστές είχα αφήσει πίσω το play store και τον πλοηγό του κινητού σε αναβαθμίσεις, βέβαια τα αναβάθμισα χειροκίνητα από το appmirror εκτός του πλοηγου που πήγα να βάλω την 8.8.5 και μετά δεν δούλευε ή εφαρμογή οπότε πήγα πάλι πίσω στην 8.7.8. Το mi clound δεν συγχρωνιζει τίποτα πλέον δεν ξέρω γιατί! Αυτά κατα τα άλλα όλα μια χαρά μέχρι στιγμής! Ευχαριστούμε πολύ για όλα είστε οι καλύτεροι! Στάλθηκε από…
-
Παιδιά πέρασα την rom είναι απίστευτη γρήγορη όσο ποτέ, ίχνος lag. Και όλα τέλεια. Ενα παράπονο έχω όμως στην εφαρμογή πλοηγός έχω πάλι παλιά έκδοση ενώ με την προηγούμενη rom είχα την τελευταία έκδοση 8.8.3! Γιατί γίνεται αυτό? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο Kate μου θα μπει το βραδάκι ή νέα rom γιατί βλέπω ότι έχει θετικά σχόλια. Μόλις την βάλω λέω και εντυπώσεις! Ευχαριστουμε Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ερώτηση .αν πάρω αντίγραφο ασφαλείας από τις ρυθμίσεις ,θα πρέπει μετά να το παραδώσει σε κάρτα sd ή απλά το αφήνω έτσι στην μνήμη του τηλεφώνου? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με το fix του Kate κάνει εντυπωσιακό γρήγορο reboot και από μπαταρία ατελείωτη! Λείπει το mail της xiaomi (δεν το βρίσκω πουθενά αν και δεν το χρησιμοποιώ ) και ακόμα δεν έχω καταλάβει πως δουλεύει το ημερολόγιο με τις γιορτές και τα γενέθλια. Αυτά. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά την επιλογή αυτή δεν την βρίσκω! Που βρίσκεται? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μόλις την πέρασα στο Kate όλα μια χαρά μου φαίνεται ότι στροφαρει ακόμα καλύτερα από την προηγούμενη! Από μπαταρία βλέπουμε, και τελικά ο πλοηγός ήρθε με την έκδοση 8.8.3 και πηγαίνει σφαίρα! Μπράβο και ευχαριστούμε για άλλη μια φορά στους admin! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οκ. Θα περάσω την τελευταία το βράδυ και ενημερώνω. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εκανα απεγκατασταση ενημερώσεων και μένει στη 8.5.8.οπότε αν περάσω την 7.5.11 θα αναβαθμιστεί και ο πλοηγός έτσι? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ακόμα την προτελευταία xtrv dev . Δεν έχω περάσει την τελευταία ακόμα γιατί λείπω. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εμένα όμως έχει μείνει στάσιμο στην 8.5.8!ενώ έχει βγει ή 8.8.3 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εν τω μεταξύ ο πλοηγός του κινητού δεν αναβαθμίζεται! Δεν θα πρεπε σε κάθε rom που βγαίνει να αναβαθμίζεται και ή εφαρμογή του πλοηγόυ ? Κανείς? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για το kate? Από εχθές ψήνεται ή rom πρέπει να βγει από τον φούρνο.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αναμένουμε για το Kate ! Εν τω μεταξύ ο πλοηγός του κινητού δεν αναβαθμίζεται! Δεν θα πρεπε σε κάθε rom που βγαίνει να αναβαθμίζεται και ή εφαρμογή του πλοηγόυ ? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο πλοηγός του κινητού πατάω να κάνω αναβάθμιση εκεί στις ρυθμίσεις και δεν κάνει τίποτα. Και μου έχει παλιά έκδοση. Πως γίνεται να το αναβάθμισω ? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk