Δεν ξέρω @linuxilakis εμένα τώρα δεν μου βγάζει διαφημίσεις που μπαίνω από εδώ και από εκεί βλέπω βλέπω ότι κόβει. Αλλες φορές βλέπω φουλ διαφημίσεις παντού. Περίεργα πράγματα.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βλέπω στο tapatalk στον chrome στον browser του κινητού, στο you tube παραδόξως δεν βλέπω μέχρι στιγμής, και επίσεις δεν έχω ενεργοποίησει το data saver. Εχω την τελευταία xtrv που βγήκε εχθές. Και συν ότι την εφαρμογή την έχω βάλει στο auto start. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Την διάβασα πάλι και έκανα ακριβώς ότι λέει και στο τέλος έδωσα δικαίωμα της εφαρμογής στο super su και έγινε το σήμα #πράσινο. Το θέμα είναι ότι κατέβασα την εφαρμογή από τον chrome του κινητού και όχι από τον εργοστασιακό της συσκευής. Μήπως αυτό παίζει ρόλο? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι μάλλον φτιάχτηκε την έβαλα στο auto start και βλέπω μέχρι στιγμής ότι δουλεύει. Δεν βλέπω διαφημίσεις! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μήπως στις ρυθμίσεις της εφαρμογής πρέπει να ενεργοποησω κάτι? Δεν μου κόβει της διαφημίσεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γιώργο μπήκα στην εφαρμογή έκανα την ενημέρωση και στο τέλος μου ζήτηση να κάνω επανεκκίνηση, και έκανα. Τη άλλο έπρεπε να κάνω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχω βάλει το adaway αλλά οι διαφημίσεις συνεχίζουν να εμφανίζονται παντού και στο chrome και στο tapatalk και γενικά .για ποιο λόγο? Μήπως πρέπει να ρυθμίσω κάτι στην εφαρμογή adaway? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βασικά το θέλω για να βάλω adaway γιατί καταλαβαίνω ότι στο σερφάρισμα νιώθω ένα ελάχιστο lag και μάλλον είναι από διάφορες διαφημίσεις που πετάγονται από εδώ και από εκεί Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια ερώτηση για να δώσω δικαιώματα root στην συσκευή πρέπει να flashαρω το super su από το tarp? Η πρέπει να κάνω και κάτι άλλο? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε Kate την πέρασα με τν καινούργιο twrp μια χαρά το flash έγινε σφαίρα και όλα καλά φαίνονται μέχρι στιγμής μένει να δω μπαταρία τη λέει! Αλλη μια φορά ένα μεγάλο μπράβο στους δημιουργούς! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk