Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 509.
-
Εν τν μεταξύ δεν έχει καν την μαύρη τρύπα που θα έπρεπε να βρίσκεται το led 926cb12999fe69194033e0d961b04ed4.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τότε μάλλον σε αυτό που πήρα για την γυναίκα που είναι τν χρυσό δεν έχει γιατί έκανα τν test led και δεν ανάβει κανένα χρώμα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά καλημέρα μια ερώτηση να κάνω το κινητό στην έκδοση με χρυσό χρώμα έχει led ειδοποίησης? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Battery bin από twrp θα εννοεί Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ευχαριστούμε για τον διαγωνισμό καλή επιτυχία σε όλους!
-
Τν πέρασα ευχαριστώ πολύ παιδιά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οχι δεν τν έχει αναβαθμίσει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν κάνει τίποτα! Πάτησα τν εντάξει και δεν κατεβάζει τίποτα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μου βγάζει αυτό πειράζει? 293e753c01e6a03d08c7496b94090ad9.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@zt654 μου τα λες λίγο πιο λεπτομερώς? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να ρωτήσω κάτι το play store πως το αναβαθμίζουμε χειρόκηνητα ? Γιατί μου έχει κολλήσει σε παλιά έκδοση και δεν κάνει μόνο του αναβάθμιση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και εμένα μου συγχρονίζει κανονικά εικόνες και όλα άσχετα με αυτό τν μύνημα που βγάζει. Ισως όντως είναι κάποιο bug της rom Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στον συγχρονισμό μου βγάζει αυτό το μύνημα όταν πατάω την δεύτερη επιλογή με το κόκκινο χ d9a2b4d4b3450e30143f6f4ae8a0c6cb.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μόλις περαστικε στο Kate όλα καλά μέχρι στιγμής! Μνήμη ram μου αφήνει μέχρι 1.8 ! Ενα άλλο παλικάρι που την πέρασε σε kenzo του άφησε Μνήμη 2.4 ! Πως το έκανε αυτό δεν ξέρω. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το καινούργιο twrp αν δεν το κατεβάσω από το laptop και το κατεβάσω κατευθείαν από το κινητό θα έχω θέμα? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παίδες μήπως υπάρχει κανένα μυστικό τρικακι ή κανένα μυστικό μενού να μπορούμε να ρυθμίσουμε κάτι στο κινητό ώστε να είναι ένα κλικ λίγο πιο γρήγορο στο browsing και γενικά στις εφαρμογές? Ασχετα με το ποσό γρήγορη είναι ή σύνδεση του ίντερνετ. Κάπου είχα ένα βίντεο στο you tube με έναν Ινδό να πατάει στο κινητό ένα κωδικό, εκεί που περνούμε τηλέφωνο αλλά πήγα να κάνω τν ίδιο και μου έβγαλε σφάλμα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και εμένα το mi pay ηταν κλειστό και το άφησα κλειστό Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@spideman3 επιβεβαιώνω σε Kate μόλις τα σύγχρονησε όλα επιτέλους! Είσαι άψογος! btw χρόνια πολλά σε όλους τους Γιώργηδες της κοινότητας! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk