Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 509.
-
αγορα note 4x
ΜήνυμαΣκέφτομαι να πάρω το global version από Ali .πρέπει να προσέξω κάτι στο shipping μπας και γλυτώσω το τελωνείο? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γεια σας ομάδα σήμερα τελικά πέρασα την rom όλα καλά δεν κλείδωσε ο boot loader και όλα μια χαρά .για αρχή παρατήρησα κάτι ,τν play store ή εφαρμογή νταν μπαίνω μέσα να δω καμιά εφαρμογή καταλαβαίνω σαν να βαριέται να υπακούσει στις εντολές δηλαδή σε κάθε μία εφαρμογή που πάω να την κοιτάξω δεν την πετάει μπροστά μου στο μπαμ. Δεν ξέρω τν έχει παρατηρήσει κανείς άλλος αυτό? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παίδες υπάρχει πρόβλημα αν σβήσω το zip της rom από τα αρχεία? Είναι 1gb! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Maniataros: “Παίδες πειράζει να κατεβάσω την rom κατευθείαν από τον browser του κινητού , και μετά στο instal του twrp να μην κάνω wipe data? Θα έχω θέμα στο Kate? Τώρα έχω την 7.4.6. ” Μπορείς να κατεβάσεις την ROM από τον Browser του κινητού και θα την βρεις μετά στο φάκελο Download. Δεν είναι απαραίτητο από την αρχή να κάνεις Wipe Data, παρά μόνο αν έχεις προβλήματα στο Reboot. Πρέπει μήπως να αλλάξω όνομα στο zip που θα κατεβάσω? Στάλθηκε από το Redmi Not…
-
Παίδες πειράζει να κατεβάσω την rom κατευθείαν από τον browser του κινητού , και μετά στο instal του twrp να μην κάνω wipe data? Θα έχω θέμα στο Kate? Τώρα έχω την 7.4.6. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
χρόνια πολλά Χρήστος ανέστη σε όλους! Ευχαριστούμε για τις υπέροχες αναβαθμίσεις την dev xtrv ομάδα! Αύριο θα την περάσω και στο Kate μου!
-
Δες τo μύνημα 353 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θέλει ο κολλητός μου να περάσει αυτή την ρομ στο Hermes, να την περάσει ? Τώρα έχει μια παλιά 6-12-8 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
αγορα note 4x
ΜήνυμαΑ οκ δεν το ήξερα ! Σε χρυσό δεν της αρέσει, εκτός και αν ηταν roz gold χα χα χα χα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
αγορα note 4x
ΜήνυμαΡέ παιδιά μήπως έχει πάρει τν μάτι σας για το 4x global να έχει δηλαδή την B20 αλλά να είναι σε ροζ χρώμα? Τν θέλω για δώρο για την γυναίκα! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ούτε στο Kate μου κλείδωσε που πέρασα το fix Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk