Κατεβάζω σε 10λεπτά έχει κατέβει. Κάτι άλλο που παρατήρησα στον οδηγό, εκεί που λέει να κατεβάσω το twrp λέει δίπλα μέσα σε παρένθεση ότι δεν χρειάζεται format data, τη εννοεί? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν έχω περάσει ακόμα twrp στις εντολές cmd. Εκεί είμαι. Απλά είδα ότι εχθές βγήκε ή καινούργια 7.4.6 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παίδες καλημέρα! Είδα ότι βγήκε ή καινούργια dev from. Οπότε σβήνω την προηγούμενη από την μνήμη και περνάω την καινούργια πλέον Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αύριο τν πρωί παιδιά να είσαστε έτοιμοι για τις ερωτήσεις μου χα χα χα χα σήμερα δεν γίνεται γιατί δουλεύω 24ωρο . Ευχαριστώ και πάλι! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά στην φάση που είμαι να βγάλω το καλώδιο από το κινητό γιατί έχει πάει πολύ αργά και να συνεχίσω πάλι μεθαύριο η θα κολλήσει τίποτα? Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A8-50LC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στην συνέχεια θα κάνουμε εγκατάσταση του TWRP Recovery, μόνο και μόνο για να τρέξουμε το TWRP ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε Flash την Ελληνική ROM.τι εννοεί με αυτό? Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A8-50LC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk