Πάτησα και στο cmd adb reboot bootloader και έβαλε το κινητό σε fast boot. Μετά λέει ο οδηγός να πληκτρολογησω αυτό 1b3f4db4ff845dec0cfc98b503b59622.jpg Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A8-50LC μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στο βήμα που πρέπει να δώσω εντολές στο cmd για να μου αναγνωρίσει την συσκευή που έχω συνδέσει με καλώδιο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά συγνώμη αλλά έπρεπε να φύγω από τν σπίτι και γιαυτό δεν άπανταγα τώρα θα μπω και θα τα φτιάξω όλα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είμαι στην φάση να δώσω εντολές στο cmd. Να ρωτήσω οταν πέρασα την rom στο κινητό, το κινητό ηταν ανοιχτό όχι σε fastboot πειράζει? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχω κάνει όλο τον οδηγό του Γιώργου και έφτασα ως εδώ αλλά εδώ λέει για κλειδωμένο boot loader εγώ είμαι ξεκλείδωτος οπότε δεν συνεχίζω παρακάτω έτσι? b078d7b627c1e87c21b07215fcb7640a.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν έχω μπει ακόμα. Μπήκα στο cmd πάτησα την εντολή που λέει ο οδηγός και δεν κάνει κάτι211e56b96f9aefa61e54953a32f24c47.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk