Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 509.

• Πέρασα την global την τελευταία προχτές και έχω παρατηρήσει ένα lag ,την ώρα που είμαι στον chrome και είμαι κάμποση ώρα μέσα με το που θα βγω για να με βγάλει στην αρχική οθόνη του κινητού καταλαβαίνω ενα lag γύρω στο ένα δευτερόλεπτο μέχρι να δω τις εφαρμογές του κινητού, μου δείχνει βέβαια το φόντο αλλά οι εφαρμογές δεν μου εμφανίζονται κατευθείαν. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλον αυτό η είναι κανένα bag της εφαρμογής chrome? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα σε όλους. Αν ξέρει κάποιος να πει υπάρχει περίπτωση να δουλέψει αυτός ο ανταπτορας στην συσκευή μας ? BASEUS C-Video Pro Screen Mirroring Adapter Type-C to 4K/HD + PD High Definition Conversion Cable 1.8m-TVC-Mall.com Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το παρατηρώ εδώ και μέρες από τότε που πέρασα 10.3.2 , το πρόβλημα που είχα αναφέρει πριν λίγο καιρό που το κινητό ξυπνάει η οθόνη κάθε τρεις και λίγο χωρίς κάποιο λόγο ( ειδοποίηση, μύνημα,κλήση), συνεχίζει να υπάρχει. Δεν ξέρω αν έχει κάποιος παρόμοιο θέμα με μένα η όντως είναι κάποιο bag που συνεχίζει να υπάρχει και με την νέα stable. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @ w1r3d δεν έχει σχέση αυτό. Και παλιά να είχες πάλι θα σου έβγαζε την 10.3.2 Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μόλις μου ήρθε και εμένα η OTA 10.3.2 που την πέρασα στα καπάκια,και γουστάρω πολύ το dark mode. Για τα υπόλοιπα η τυχών bag θα ενημερώσω. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πάντως δεν είναι ούτε στο Paypal αλλά ούτε και στην κάρτα μου.τωρα αν χάθηκαν μάλλον δεν είναι δικό μου θέμα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το paypal δεν θέλει κάτι από μένα .ο πωλητής μου τα έχει κάνει πεπόνια. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μου έστειλε η paypal σήμερα μύνημα και μου λένε αυτό: Alexandros I have reviewed your account and I can see that order for the amount of 179.70 EUR, placed by you on the 10/03/2019, transaction ID: 19616218L33337629 expired, which means that the order was never processed by the seller and no fund were processed. Άρα φτάσει ο πωλητής. Που δεν πήρε ποτέ τα χρήματα. Εν το μεταξύ. Ο πωλητής συνεχίζει να μου στέλνει e mail να καταθέσω τα χρήματα σε κάποιο λογαριασμό που μου λέει . Το χαβα του δηλαδή.…

• Εννοείται ότι αν δεν πλήρωνα θα ήμουν φάουλ και έπρεπε να τους στείλω τα χρήματα ,όχι ότι θα μου κάναν τίποτα, απλά να έχεις κάθετο το κούτελο σου αλλά όχι όμως να έχεις πληρώσει κανονικά και να σε πριζουν και από πάνω ! Και να σκεφτείς ότι αυτή η εταιρία φένεται πολύ σοβαρή canyonbike κάπως έτσι λέγεται. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ε μα και εγώ βαρέθηκα να τους εξηγώ τι παίζει ,μια στο paypal και μια στο μαγαζί. Σπασμένο τηλέφωνο δηλαδή! Ας τα βρούνε μόνοι τους. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Λέει κανονικά την συναλλαγή ως paypal και δίπλα την επωνυμία του αμερικανικού site Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτό είναι το θέμα στο activity δεν υπάρχει αυτή η συναλλαγή αλλά από την prepaid έχουν τραβηχτεί τα χρήματα γιατί το βλέπω από το i Bank. Σήμερα μου έστειλε το site αυτό που αγόρασα τα πράγματα και μου ζήτησε το αποδεικτικό απόδειξης του paypal και τους έστειλα το αποδεικτικό που μου είχε στείλει το paypal στο mail μου. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Οκ θα στείλω να δω μήπως έχει γίνει κανένα μπέρδεμα με το paypal. Σας ευχαριστω παίδες , ότι μάθω θα σας ενημερώσω . Καλό βράδυ. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μα εμένα με παραξενευει πώς γίνεται να μην έχουν πάρει χρήματα από μένα και στο καπάκι να μου στέλνουν τα προϊόντα που ήθελα να αγοράσω. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Να πω κάτι , όταν μπαίνω στο paypal η δραστηριότητα ότι και καλά έγινε αυτή η αγορά δεν φαίνεται εκεί αλλά υπάρχει η απόδειξη ότι πλήρωσα αυτό το ποσό εκεί στο mail μου που μου είχε στείλει η Paypal ενημέρωτικο. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μα εννοείται ότι αν δεν πληρώσεις δεν σου στέλνουν τίποτα. Εγώ κανονικά πλήρωσα με το paypal και μου έστειλαν τα πράγματα. Τώρα γιατί ζητάνε τα λεφτά τους δεν ξέρω . Περίεργο μου φαίνεται. Το θέμα μην μου κάνουν καμία πουστια με την κάρτα που έχω συνδέσει στο paypal και τραβήξουν τίποτα χρήματα , αν και δεν έχω ποτέ χρήματα σε αυτή την κάρτα εκτός και αν θέλω να αγοράσω κάτι.. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω κάτι που έχει σχέση με μια αγορά που έκανα από αμερικανικό site. Αγόρασα κάτι πράγματα που έχουν σχέση με το ποδήλατο. Πλήρωσα κανονικά με το paypal μου ήρθαν κανονικά ,και τώρα η εταιρία με έχει πριξει στα email ότι και καλά δεν έχω πληρώσει για τα προϊόντα που μου έστειλαν και ότι θέλουν τα λεφτά τους όσο το δυνατόν συντομότερα. Τους έχω στείλει τις αποδείξεις του Paypal αλλά αυτοί εκεί τον χαβα τους. Μέχρι που έστειλε και μια εισπρακτική και καλά εκ μέρους αυτής της ε…

• Παίδες πότε βγαίνει η OTA global stable γιατί αυτό το bug που ξυπνάει συνεχώς η οθόνη με έχει τρελάνει!ελπίζω να το έχουν διορθωθεί στην νέα. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα σε όλους. Να ρωτήσω κάτι , αν έχει πατήρησει κανείς άλλος κάτι τέτοιο, μερικές φορές ξυπνάει η οθόνη του κινητού χωρίς λόγο η αιτία και χωρίς να έχει έρθει κάποια ειδοποιήση . Γιατί γίνεται αυτό? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά το έχετε παρατηρήσει ,όταν έχω ενεργοποιήσει την οθόνη περιβάλλοντος και πάω να ξεκλειδώσω με τα δαχτυλικο υπάρχει μια σχετική καθυστέρηση να ανοίξει το κινητό. Το έχετε παρατηρήσει και εσείς? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk