Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 509.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαιδιά σας καταλαβαίνω απόλυτα σήμερα έχω δώσει ρεσιτάλ ερωτήσεων και καταλαβαίνω ότι όλοι σας έχετε και της προσωπικές σας δουλειές! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΠρος θεού παιδιά δεν προσβάλω σε καμία περίπτωση τα παιδιά εδώ μέσα ίσα ίσα που έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά και ένα μεγάλο μπράβο σε όλους! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΕχετε δίκιο ρε παιδιά απλά κολλάω σε κάποια πράγματα που δεν διευκρινίζει ο οδηγός Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΑ δεν την τρέχω? Απλά την αφήνω στους φακέλους? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΠάω να κατεβάσω τν twrp και δεν με αφήνει να τν τρέξω ea1379f5dd481148c8bab1dec8c88934.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΑν θέλω να κατεβάσω μια λίγο πιο παλιά έκδοση πειράζει? Επίσης από εδώ τη πατάω? 556f9806831e2b4c89d515a710a63144.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΣτο οδηγό λέει να κατεβάσω την τελευταία ελληνική rom αλλά γράφει για kenzo εγώ έχω τν kate Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΧα χα χα εντάξει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΤον οδηγό 'αυτοματοποίημενη εγκατάσταση drivers για κινητά' τον έχω σταματήσει εκεί που λέει ότι συνδέουμε τώρα τν κινητό μας με τον υπολογιστή, πειράζει? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΣας ευχαριστώ πολύ πάντως για τις πολύτιμες βοήθειες σας !! Τώρα τη κάνω? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΩραία τν είδα και εκεί. Αν θέλετε οι διαχειριστές προσθέστε σαν βήμα και αυτήν την επιλογή που έψαχνα ένα ολόκληρο πρωινό! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΤώρα πως τσεκάρω ότι ξεκλείδωθηκε? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μήνυμαενταξει αυτό ήταν το θέμα πήγε 100 χεχε
-
ΜήνυμαΠάτησα προσθήκη και μου είπε ότι συνδέθηκε Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΟκ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΕκεί που λέει #κατάσταση mi ξεκλείδωματος# δεν έχω βάλει τον λογαριασμό μου Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΤν έχω ενεργοποιήσει τν OEM unlock Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΕννοείς factory reset μέσα από τις ρυθμίσεις? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΝαι θα βάλω την ελληνική μετά! Τη εννοείς να το έχω στημένο? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk