Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 421-440 από 509.
-
Α οκ απλά περιμένω από μέρα σε μέρα να μου μου στείλε το OK ή xiaomi για ξεκλείδωμα για να περάσω μετά twrp Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ερώτηση. Για να κάνω όλα τα βήματα του οδηγού πρέπει το τηλέφωνο να έχει ξεκλειδώθει?
-
A ok Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και εγώ ποιον οδηγό πρέπει να κάνω αυτόν στα windows 7 ή τα windows 8.1 ? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μια ερώτηση αν έχω windows 8 χρειάζεται να κάνω απενεργοποίηση ψηφιακής υπογραφής?
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΩραία! Δηλαδή αφού το αίτημα τν έκανα εχθές τν μεσημέρι λογικά αύριο ή μεθαύριο θα έρθει ή απάντηση έτσι?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΗ ειδοποίηση που θα στείλει ή xiaomi ότι μπορώ να ξεκλείδωσε τν κινητό ,θα έρθει σε email ή σε απλό μύνημα? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΤο fn είναι σε μπλε χρώμα ενώ όλα τα άλλα μαύρα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΘα τν ψάξω και ενημερώνω! Ευχαριστώ πολύ πάντως Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΔεν ξέρω θα τν ψάξω. Μήπως έχει διαφορά αν την ώρα που ανοίγει το λάπτοπ να έχω πατημένο το κουμπί αντί να το πατάω στιγμιαία? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΔεν μπορώ με τίποτα ρε γαμοτο .. Πατάω είτε τν f2 είτε το del αλλά τίποτα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μήνυμαdd3fa9205b3eda6445a85ba6ad3ae2b5.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΩχ δεν θυμάμαι .να το ξανακάνω να δω τη λέει? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΕκανα αυτόν τν οδηγό για την διαδικασία με την μόνιμη μέθοδο το β μου έβγαλε error. Μετά έκανα την προσωρινή μέθοδο που είναι πατώντας shift και επανεκκίνηση έκανα τα βήματα του οδηγού τελείωσα αλλά τώρα δεν ξέρω αν έχει απενεργοποιηθεί ή ψηφιακή υπογραφή. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΑ δεν μπορώ να μπω με καμία δύναμη στο BIOS δεν ξέρω γιατί. Εχθές τν προσπαθούσα τν βράδυ και τίποτα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΑπλά έκανε την επανεκκίνηση του υπολογιστή και μετά δεν έβλεπα πουθενά το test mode Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΟχι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΕχω τα 10 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk