Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 441-460 από 509.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΚάνω τν πρώτο βήμα αλλά δεν βλέπω αν έχει απενεργοποιήσει την ψηφιακή υπογραφή. Κανονικά δεν έπρεπε να βγάλει ένα μυνήματακι κάτω δεξιά της οθόνης? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΑ εντάξει οκ το άνοιξε Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΠάτησα και κόλλησε εδώ b5d2fc26668aa8470f69dc6e1f92f6d1.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΣιγά στο λάπτοπ να κατεβάσω αυτόν τον driver και μου έβγαλε αυτό 412b8923210e431420f088b5c8aa57f9.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΑν θέλω να βάλω την xtrv την ελληνική δεν χρειάζεται αυτός ο οδηγός? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΝαι official Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΑν κάνω αυτόν τον οδηγό πρέπει να κάνω και τον οδηγό unbrick/flash official rom? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΔεν τν βρίσκω.. Σε ποια σελίδα τν έχεις βάλει? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μήνυμαdb4bfa8acfc6273b522b81ec69e27569.jpg Αυτό? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μήνυμαστο τρίτο βήμα λέει ***ή λειτουργία αυτή απαιτεί την εγκατάσταση των ανάλογων drivers στον υπολογιστή σας ***. Τη εννοεί?
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΟκ ευχαριστώ παιδιά για τις βοήθειες Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΕντάξει τα έκανα όλα και μου γράφει submitted. Τώρα θα περιμένω κανένα δεκαήμερο για να μου στείλουν τν οκ? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΑν περάσω την δικιά μας όμως θα μείνει ξεκλείδωτος έτσι? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΑ οκ οπότε δεν χάνω και την εγγύηση του κινητού έτσι? Επειδή το είχα αγοράσει από τον κώτσο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΣτους όρους λέει ότι το κινητό μπορεί να είναι περισσότερο εκτεθειμένοι σε ιούς και τέτοια ! Ισχύει αυτό? Εχω συνδέσει στο κινητό τo ibank, υπάρχει περίπτωση να γίνει υποκλοπή διαφόρων στοιχείων? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μήνυμαμια ερωτηση στην αιτιολογία που θα τους στειλω για ξεκλειδωμα τι να γραψω?
-
Σε ευχαριστω θα τα μελετήσω και θα την κανω την προσπάθεια Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το εχω κουράσει το θέμα το ξερω αλλα καποια πραγματα δεν τα εχω ξανακανει γιαυτο ρωτάω συνεχεια για να μην κανω καμια στραβή. Εντάξει για ξεκλειδωμα τον εχω δει τον οδηγό, για τα 2 τελευταια που λες fastboot mode με mi flash πως γινεται ? Εχω πελαγωσει λιγο.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν το επιασα αυτο τωρα. Δηλαδη σε edl πρεπει να κατεβασω την stable και μετα πρεπει να κατεβασω την dev που θελω? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αρά εγώ που είμαι global dev αλλά θέλω να πάω λίγες rom πιο πίσω δεν πρέπει να κάνω αυτόν τον οδηγό έτσι? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk