Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 481-500 από 509.
-
- Γεια χαρα παιδια! Εχω μια ερωτηση να κάνω το φιλαρακι μου εχει το redmi note 2 prime και ψάχνει για μπαταρία να αγοράσει αλλα δεν βρίσκει πουθενα την original. Ξέρετε εσεις κανενα μαγαζι που να πουλάει την original η καμια αλλη πρόταση καλοδεχούμενη ! Διαβαδα επίσεις για μια μπαταρία nohon στα προηγούμενα post τι παιζει με αυτη την μπαταρία?
-
καλή τύχη σε όλους!
-
Παράθεση από makisfz: “Παράθεση από Maniataros: “μόλις τν έκανα αυτό που είπες για τν viber .τίποτα και πάλι δεν μου έρχετε τίποτα. Μόλις μπω στην εφαρμογή τότε βλέπω ότι μου έχουν έρθει τα μυνήματα. ” για κοιταξε για δικαιωματα Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8 ” Φτιάχτηκε κομπλέ! Εκανα αυτά τα βήματα που λέει στον οδηγό καθέτως είναι κομπλέ μου έρχονται κανονικά! Σε ευχαριστώ πολύ! =============== Φεβ 24th 2017, 2:43pm =============== Παράθεση από makisfz: “…
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από Maniataros: “Πρώτη δεν είμαι root έχω κατεβάσει από τον browser το sixasis enabler κάνω τα βήματα που λέει για να συνδέσω τν χειριστήριο του ps3 με το καλώδιο αλλά και πάλι δεν δουλεύει μήπως πρέπει να ρυθμίσω κάτι στο κινητό? ” Στο OTG αυτό, στικάκια δουλεύουν? ” Ναι δουλεύει κανονικά το otg =============== Φεβ 24th 2017, 12:59pm =============== Παράθεση από aeriko7475: “Παράθεση από Maniataros: “καλημέρα 2 ερωτήσεις να κάνω αν μπορείτε να μου λύσετε . Πρώτη δε…
-
καλημέρα 2 ερωτήσεις να κάνω αν μπορείτε να μου λύσετε . Πρώτη δεν είμαι root έχω κατεβάσει από τον browser το sixasis enabler κάνω τα βήματα που λέει για να συνδέσω τν χειριστήριο του ps3 με το καλώδιο αλλά και πάλι δεν δουλεύει μήπως πρέπει να ρυθμίσω κάτι στο κινητό? Και δεύτερον τα μυνήματα του viber δεν μου έρχονται σαν ειδοποίηση στην γραμμή και αν μπω μέσα στο viber τότε βλέπω ότι μου έχουν έρθει τα μυνήματα. Τη φταίει? Ευχαριστώ.
-
Παράθεση από padimitris: “Resize ψάξε στο μαγαζί. Με το Tapatalk τις ανεβάζω και το ρυθμίζει αυτό . ” σε ευχαριστώ Δημήτρη να σαι καλά!
-
καλή τσικνοπέμπτη παιδιά! Μια ερώτηση να κάνω. θέλω μια εφαρμογή που να αλλάζει το μέγεθος ή και τον τύπο μιας φωτογραφίας μου γιατί αν θέλω να ανεβάσω μια screenshot εδώ στο forum δεν μου την ανεβάζει! Ευχαριστώ.
-
Παράθεση από NasDriver: “Μπορείς και τηλεφωνικά στην Εξυπηρέτηση πελατών να σου δώσουν τις ρυθμίσεις που πρέπει να περάσεις ” όλα οκ!! Σε ευχαριστώ να σαι καλά καλή τσικνοπέμπτη!
-
γεια σας έχω ένα θέμα με την wind δεν έχω καθόλου ίντερνετ στο apn που πήγα είδα ότι δεν υπάρχει καθόλου apn δηλαδή δεν μου δείχνει ούτε wind internet ούτε wind mms τη γίνεται τώρα πρέπει να πάω στην wind σε κατάστημα να μου περάσουν τις ρυθμίσεις?
-
Παράθεση από Panos Makos: “αν πας εδω τα εχει ολα link ξεκινα παντως κοιτας αν εχεις ξεκλειδωμενο που μαλλον δεν θα εχεις...ζητας απο χιαομι να σε αφησουν να το ξεκλειδωσεις, βαζεις το προγραμμα και το ξεκλειδωνεις ή αν δεν ξεκλειδωνει βαζεις μια developer rom και το ξεκλειδωνεις και μετα συνεχιζεις αναλογα τι θες ” ωραία σε ευχαριστώ! Εχω ηδη την official dev οπότε θα κάνω την προσπάθεια μου και βλέπουμε
-
Παράθεση από Panos Makos: “ειμαι αρκετα σιγουρος πως δεν χανεις μια εγγυηση αν ξεκλειδωσεις bootloader...ειδικα αφου για να κανεις κατι τετοιο ζητας πρωτα αδεια απο την ιδια την εταιρεια που εφτιαξε το κινητο!! επισης γενικα οτι βλακεια μικρο-μεγαλη και αν κανεις στο software του κινητου σου διορθωνεται με τον εναν ή τον αλλο τροπο...αν δεις μερικες σελιδες πισω προσοωπικα του εσβησα τα παντα ακομα και το λειτουργικο του και ολα και απλα το μπρικαρα και παλι διορθωθηκε αμεσα με την βοηθεια των π…
-
χα χα χα ! Απλά τν έχω πάρει από Ελλάδα και έχω εγγύηση από info quest 2χρόνια και γιαυτό δεν θέλω να ξεκλείδωσω γιατί θα την χάσω!
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Κατεβάζεις από την ιστοσελίδα της xiaomi την πιο πρόσφατη recovery ρομ, ρίχνεις το zip μέσα στη συσκευή και από τον ενσωματωμένο Updater του κινητού επιλέγεις τη ρομ που πέρασες μέσα και κάνεις αναβάθμιση. Όσον αφορά το root θα πρέπει να έχεις ξεκλειδώσει επίσημα τον bootloader και να φλασαρεις twrp recovery. Έπειτα μέσα από το twrp φλασαρεις το supersu.zip Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” καλημέρα εγώ που έχω την official clobal dev 7.…
-
Μου ήρθε σήμερα μια ενημέρωση να κάνω της official 7.2.9. Καμία γνώμη? Να την κάνω? Clobal dev έχω.
-
Παράθεση από c.zormpas: “Πολύ τραγικοί σήμερα η αναβάθμιση στη dev έκδοση #bugs fixed κατά τα άλλα Σταμάτησε να διαβάζει την SIM Ξανά χάνει τις ρυθμίσεις APN για τα δεδομένα που να μην ήταν bugs fixed!!! Redmi Note 3 pro SE ” πω πω καλα που το είπες γιατί ήμουν έτοιμος με το δάχτυλό στην σκανδάλη! Χα χα
-
Παράθεση από Maniataros: “Παράθεση από Maniataros: “έχω την official clobal dev της xiaomi για το note 3pro και μου ήρθε το εβδομαδιαίο update το κάνω κανονικά από εδώ πατώντας κάτω το βελάκι ε? Η πρέπει να κάνω και κάτι άλλο ” εννοώ το κουμπί ενημέρωση κάτω κάτω ” τν λέω γιατί άλλοι κατεβάζουν την ενημέρωση στον υπολογιστή και μετά την περνάνε στο κινητό. Υπάρχει διαφορά?