Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 501-509 από 509.

• α κατάλαβα .Προς το παρόν δεν θέλω να το ξεκλειδώσω . Σαν εμπειρία για τις 2 αυτές official rom της xiaomi ποια είναι πιο καλύτερη σαν λειτουργικό και γενικά σαν rom ?

• παιδια εχο προβλιμα τα εκανα την ενημεροση ανοιγο το κινητο μου λεει γλωσες wifi και τα αλλα και με κολλησε στον λογαριασμο mi clound. δε μπορο να κανο τιποτα γιατι εχο ξεχασει το user .τι να κανω?? βοηθεια =============== Ιαν 6th 2017, 1:01am =============== Παράθεση από Maniataros: “παιδια εχο προβλιμα τα εκανα την ενημεροση ανοιγο το κινητο μου λεει γλωσες wifi και τα αλλα και με κολλησε στον λογαριασμο mi clound. δε μπορο να κανο τιποτα γιατι εχο ξεχασει το user .τι να κανω?? βοηθεια ” εντάξ…

• Παράθεση από Maniataros: “το laptop πρέπει να έχει windows 8 η κάτι που πρέπει να τσεκαρω ? =============== Ιαν 5th 2017, 9:17pm =============== Παράθεση από Maniataros: “το laptop πρέπει να έχει windows 8 η κάτι που πρέπει να τσεκαρω ? ” συνδεσα το καλώδιο στον υπολογιστή και μου βγάζει την επιλογή μεταφορά αρχειων και μετά μου δείχνει στον υπολογιστή ένα παράθυρο αυτο ”

• το laptop πρέπει να έχει windows 8 η κάτι που πρέπει να τσεκαρω ? =============== Ιαν 5th 2017, 9:17pm =============== Παράθεση από Maniataros: “το laptop πρέπει να έχει windows 8 η κάτι που πρέπει να τσεκαρω ? ” συνδεσα το καλώδιο στον υπολογιστή και μου βγάζει την επιλογή μεταφορά αρχειων και μετά μου δείχνει στον υπολογιστή ένα παράθυρο αυτο

• το αρχείο το κατεβάζω στο λάπτοπ και μετά το περνάω στο κινητό?

• σας ευχαριστώ πολύ παιδιά ,αν γίνει καμιά στραβή στα βήματα που θα κάνω για την ρομ υπάρχει επιστροφή ή την μαμησα?

• παιδες είστε φοβεροί βροχή βοηθειών χαχαχαα !! Πρέπει στο τέλος να κάνω οποσδηποτε factry reset? Έχω κάνει λογαριασμό στο mi λογαριασμό και τα έχω περάσει όλα στο clound .Μέρα όταν θα θελήσω να τα ανακτήσω όλα τι κάνω ? Δηλαδή για να είναι το τηλέφωνο όπως είναι αυτή την στιγμή με όλα εφαρμογές κωδικούς από διάφορους λογαριασμούς και τέτοια.

• καλησπερα σε όλους είμαι καινούργιος στο forum.εχω πάρει το κινητό αυτό (kate) από Κωτσόβολο έχει πάνω clobal σταθερή 8.1.1.0,είμαι κλειδωμενος ( δεν θέλω να το ξεκλειδώσω) και θέλω να την κάνω developer.ποιος είναι ένας σχετικά αναλυτικός οδηγός σε link ή ακόμα και βίντεο η φωτό που θα μπορούσαν να με κατατοπισει ακόμα καλύτερα.απλα θέλω να έχω ενημερώσεις κάθε Παρασκευή. Αυτό σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

• καλησπερα .Θέλω να ρωτήσω κάτι έχω πάρει το note3pro από Κωτσόβολο ,με την εγγύηση της info quest τι παίζει? Γιατί θέλω να ξεκλειδώσω τον bootloader θα την χάσω αν το κάνω? Η δεύτερη σκέψη μου είναι να στείλω στην xiaomi.inc μύνημα να πάρω το οκ για να το ξεκλειδώσω, αλλά σκέφτομαι μην μου αρχίσει εδώ μετά η info quest τα περίεργα ότι δεν έπρεπε να το κάνεις και χάνεις την εγγύηση και τέτοια. Τι λέτε και εσείς ;