Αυτό δουλεύει μόνο με cosmote? Με vodafone όχι? Και κάτι άλλο το μενού των ρυθμίσεων πως το έκανες μαύρο? Με ρύθμιση η με κάποιο θέμα? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι αλλά αν βάλω την 8.9.20 που λέει ο @spideman3 δεν θα έχω τις επόμενες εκδόσεις μέσω OTA (δηλαδή android 9 εκδόσεις), σωστά? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Α οκ , άρα για να έχω dev rom με android 9 περιμένω να ξεκλειδωσω και έπειτα την περνάω από τον updater? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν την περάσω με fastboot την τελευταία που είναι για android 9 μετά από εκεί και πέρα μπορώ να περνάω μέσω του updater τις επόμενες εκδόσεις? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η 8.9.20 δεν είναι η τελευταία dev γιατί προτείνεται την συγκεκριμένη? Έχει αποδειχτεί καλή ? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όχι εντάξει δεν ξαναγυρναω σε stable . Γιατί ακούω και αυτό το anti roll και με πιάνει μια αντριχιλα μπορώ να πω . Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Περιμένω να μου δώσει το ok η xiaomi να το ξεκλειδώσω, έχω ακόμα 220 ώρες. Δεν ξέρω ομως πια rom να βάλω όταν το ξεκλειδωσω έχω μπερδευτεί διαβάζοντας όλες τις σελίδες του νηματος. Για βοηθήστε ρε παιδιά . Βασικα εγώ θέλω να έχει καλή αυτονομία η μπαταρία της συσκευής ,θέλω την βελτίωση της φωτογραφικής όπως το mi mix 3 στην νυχτερινή λήψη + να δουλεύει στην μπροστινή κάμερα το φλας της οθόνης σε βραδυνές λήψεις, και αν γίνεται να κάνω τις αναβαθμίσεις από τον updater την εφαρμογή του κινητού. Π…
Παιδιά την έκανα την διαδικασία αίτησης ξεκλειδωματος και μου έγραψε το mi unlock tool ότι πρέπει να περιμένω 360 ώρες. Αυτό που δεν έκανα είναι, την διαδικασία την έκανα αλλά το κινητό δεν είχε official dev , είχε την official clobal stable. Πειράζει? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
32878449252.html?pid=808_0004_0101&spm=a2g0n.search-amp.list.32878449252&aff_trace_key=114387bb58324958b449d0ec1fa418fa-1542475940593-02238-cD4TW1tW&aff_platform=msite&m_page_id=2681amp-2p-bXiKu-m-iU6jcy7jq3w1542830828369 Αυτόν τελικά αγοράσαμε ελπίζω να βγει καλος Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βασικά πήρα τηλ για τον φορτιστή στο golden hall mistore και μου είπαν ότι επίσημα δεν τον φέρνουν αυτόν τον φορτιστή στην Ελλάδα οπότε δεν έχουν.οποτε κοιτάω για εξωτερικό απλά στο εξωτερικό δεν ξέρω και κατά πόσο είναι γνήσιος ο φορτιστής αν τον παραγγείλω από κανένα gear η ali. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά κάτι άσχετο ο φορτιστής του mi 8 μπορώ να το βρω κάπου γνήσιο για αγορά? Αλλά γνήσιος όμως γιατί μάλλον έχει γίνει λαλακια με αυτόν που είχε μέσα το κουτί. Δικιά μου η λαλακια βέβαια. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραία ξεκινάω από αύριο την διαδικασία γιατί τώρα έχω 24 ωρη και δεν έχω το λάπτοπ μαζί μου. Για ξεκλείδωμα πρέπει να του έχω στο κινητό την dev η και με την stable προχωράω ? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
@makisfz βλέπω μια ρύθμιση στις επιλογές για προγραμματιστές που λέει ότι ο bootloader είναι κλειδωμένος. Ισχύει αυτό? Λογικά είναι κλειδωμένος γιατί έχω πάρει την clobal version με το κόκκινο αυτοκόλλητο. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα εχθές μόλις μου ήρθε το κινητό .20 μέρες από gear. Με dhl από Κίνα Γερμανία και από Γερμανία Ελλάδα. Από κατασκευή πολύ ποιοτική . Μου ήρθε με global 9.6 σταθερή 9.6.7.0. Εντάξει από ταχύτητα πάει σφαιρα ,από κάμερα δεν το συζητώ σε σχέση με το kate η μέρα με την νύχτα . Τώρα για μπαταρία δεν το πολυτσεκαρα . Τώρα για αλαγη rom για ξεκλείδωμα και τέτοια περιμένω να μου πειτε εσείς ,πάντως ακούω πολύ καλά λόγια για κινεζική rom αλλά θέλω να μου πείτε εσείς . Εγώ απλά θέλω να έχει καλύτερ…