Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 509.
-
Ok ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν περάσω δηλαδή αυτήν την official clobal beta και το δώσω μετά στο παλικάρι αν θέλει να κάνει απλά μια αναβάθμιση θα μπορεί απλά να την περάσει από την εφαρμογή αναβάθμιση χωρίς να τσεκαρει bootloader και τέτοια ? Γιατί το παιδί δεν σκαμπαζει από τέτοια πράγματα και πρώτη φορά θα έχει κινητό xiaomi. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα και καλό μήνα ! Περιμένω το mi 8 για αντικατάσταση του kate. Το θέλει ένας συνάδελφος μου το kate όμως θα του το δώσω αφού πρώτα το κλειδώσω το κινητό και του περάσω την official stable δηλαδή θέλω να το επαναφέρω στην αρχικη του μορφή όπως το πήρα από τον κοτσο. Ποιος οδηγούς πρέπει να κάνω για να τα φτιάξω όλα αυτά? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οπότε περιμένω σε κανένα 10 ήμερο θα το έχω. Πήρα και μια flip cover της nillikin για να το προστατέψω . Τώρα όσο αφορά για κάτι bags της κάμερας είχα διαβάσει ότι η κινεζική rom και άλλη μία νομίζω developer που είχαν περάσει κάποιοι είχαν εκτοξεύσει τις επιδόσεις της κάμερας πολύ! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@geozn8 έχω τύχει να βάλω κουπόνι στο banggood για το mi8 απλά για να δω πόσο βγαίνει η τιμή ,δεν προχωράω την παραγγελία απλά μένει στο καλάθι ,και ξαναμπαινω μετα από 6 μέρες και το κουπόνι ισχύε ακόμα. Μην αγχώνεσαι λογικά η προσφορά θα υπάρχει και την Δευτέρα απλά να θυμάσαι τον κωδικό του κουπονιού. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για το mi mix 2s που το είδα live στο plasio ωραίο κινητό αλλά αλλά το mi 8 έχει απίστευτη οθόνη. + το ότι το συγκρινα με το δικό μου το kate και είναι πιο φωτεινη η οθόνη στο δικό μου παρά το mi mix 2s. Αλλά αυτό ίσως παίζει ρόλο η ελληνική xtrv που εδώ κάνουν τα παιδιά φανταστική δουλειά. Τι να πω δεν ξέρω.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν το πάρω κλειδωμένο μπορώ να το ξεκλειδώσω με το account μου κατευθείαν? Η θα ξαναστειλω αίτημα στην xiaomi και θα περιμένω 2 μήνες? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι από ότι είδα σε φωτό από σχόλια πιο κάτω δεν βλέπω πάνω στο κουτί το πορτοκαλί σηματακι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το κουπόνι LITBM8128C Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Mi8 6.21 inch " 4G Smartphone (6GB + 128GB 12+12 mp Snapdragon 845 3400 mAh mAh) 2018 - € 385.49 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά έχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του mi8. Υπάρχει προσφορά στο lightinthebox το 128 gb 335euro με κουπόνι . Το έχουν όμως ξεκλειδώσει αυτοί την συσκευή . Πειράζει? Αν το πάρω από ένα σκρουτζομαγαζο με τιμολόγιο θα μου πάει στα 350,αλλά τουλάχιστον είναι κλειδωμένη η συσκευή και θα την ξεκλειδώσω με το δικό μου account.επεισης κάτι άλλο .τώρα έχω το kate που το έχω ξεκλειδώσει ,όταν πάρω το mi8 πρέπει να κάνω πάλι αίτημα στην xiaomi να μου ξεκλειδώσει την συσκευή και να…
-
Να ρωτήσω κάτι, σαν επιλογή νομίσματος στο banggood έχω βάλει να μου δείχνει το ευρώ γιατί σε κάποιες αγορές που πρωχωραω την παραγγελία μέχρι το pay pal σαν τελικο πόσο μου βγαίνει πιο φτηνά από ότι αν είχε δολάριο και να μου κάνει την ισοτημια το paypal στο τέλος. Γιατί γίνεται αυτό ? Παίρνει κάποια μήπως προμηθεια το pay pal ? Να σημειώσω ότι στο pay pal έχω σαν βασικό νόμισμα το ευρώ στις ρυθμίσεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk