Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 509.
-
Τι φυσικά , μόνο με τον δεύτερο τρόπο δηλαδή? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@fog πειράζει να το κατεβάσω το καινούργιο twrp κατευθείαν από το κινητό μου και μετά να το κάνω εγκατάσταση? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εντάξει μπήκε και twrp με τον τρόπο σου απλά πάτησα volume+ . Αλλά μου έχει το twrp 3.1.0.0 γιατί? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@demakhs το έκανα αυτό που είπες και μπήκε σε fast boot .αλλά πως θα μπει και twrp? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το θέμα είναι όμως γιατί χάθηκαν. Σε fast boot πως θα μπω ομως , να του δώσω εντολή από το λάπτοπ? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τίποτα τα έχω δοκιμάσει. Αυτό που με παραξενευει είναι ότι είτε fast boot είτε recovery να πατήσω το μόνο που θα κάνει είναι μια απλή επανεκκίνηση.μεχρι και από την εφαρμογή updater μπήκα να πω από εκεί στο recovery αλλά τα ιδια. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πριν να γίνουν όλα αυτά είχα εγκαταστήσει στην εικόνα το δεύτερο zip2d4a92396f97ee4efed9b051f794b107.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν μπαίνει ούτε recovery πατάω και απλά μου κάνει επανεκκίνηση του κινητού . Τι έχει γίνει ρε παιδιά ? Καμία βοήθεια?? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα παιδιά μάλλον έχω κάνει λαλακια και δεν μπορω να καταλάβω γιατί . Πέρασα εχθές την stable 8.2.4 και το κινητό έκανε διάφορα , το wifi αποσυνδέοταν συνεχώς , στην εφαρμογή πλοηγος δεν εμπενε καν μου έβγαζε μύνημα δυστυχώς η εφαρμογή σταμάτησε και κάτι αλλά. Τελικά κατέβασα την v8.1.1.0 και πριν την κάνω εγκατάσταση παω να τσεκαρω τον bootloader με fast boot και δεν εμπενε σε fast boot το κινητό, δεν ξέρω γιατι .τι έχει γίνει? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδια για το kate δεν υπάρχει? Ήθελα να βάλω την προηγούμενη v8.2.4 αλλά δεν μου βγάζει mirrors δεν ξέρω γιατι
-
Ναι κατάλαβα πρέπει να γίνει restore το back up και όχι απλά μεταφορά του back up Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
A οκ τελικά πήρα αντίγραφο back up από twrp και το πέρασα σε ένα stickaki. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να ρωτήσω το back up που πήρα μέσα από το mi clound μου αποθήκευει mp3 και pdf που έχω στην συσκευή? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εντάξει παιδιά σας ευχαριστώ πολυ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάτι τελευταίο υπάρχει περίπτωση να κλειδώσει ο bootloader με την διαδικασία? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ok Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@Thracia όχι δεν υπάρχει sd στην συσκευή γιατί χρησιμοποιω 2 sim.ενταξει θα περάσω σε ένα stickaki να μαι σίγουρος . Το factory reset θα το κάνω από μέσα από το κινητό ή από το twrp? Το λέω γιατι λέω να πάω σε stable και για την ακρίβεια στην 8.5. τώρα είμαι dev. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@Thracia έχω κάτι φακέλους στα download του mi file manager με διάφορα pdf και άλλα τέτοια που δεν θέλω να τα χάσω ,το miclound τα αποθηκεύει και αυτά? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα παίδες . Σκέφτομαι να κάνω κανένα factory recet στο κινητό να συνέλθει γιατί τώρα τελευταία μου κάνει διάφορα και σκέφτομαι μην έχει και κανέναν ιό . Λοιπόν πως θα πάρω back up τα αρχεία και άλλα διάφορα ? Το mi clound είναι ενημερωμένο κομπλέ . Δεν έχω το titanium back up . Έχω πάρει ένα back up μέσα από την εφαρμογή mi clound . Τι άλλο πρέπει να κάνω ? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε kate κάνεις την έχει περάσει να μας πει εντυπώσεις? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk