Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 312.
-
Μπράβο ωραίος οδηγός, το backup πρέπει να είναι πλήρες και από ότι έχω διαβάσει, για αυτό προτιμούν την Alka TWRP. Ο βασικός λόγος είναι τυχών επιστροφή σε miui κάποια στιγμή. ΟΙ εικόνες που βάζω δείχνουν τι πρέπει να έχει ενα πλήρες backup με Αλκα, το aboot και aboot.bak backup είναι σε άλλες twrp το emmc 01.png02.png03.png04.png Και η zcx twrp έχει backup αλλά με λιγότερες επιλογές, τωρα αν καλύπτει έτσι και αλλιώς δεν το ξέρω. Εγώ πάντως συνήθισα την miui
-
Δοκίμασες με την V8.1.1.0.MHRMIDI_20161202.0000.00_6.0_global και δεν σου ξεκλέιδωσε; Περίεργο, εμένα στον ενα λογαριασμο που έχω μου εβγαλε ότι θέλει πάλι αίτηση και στον άλλο ξεκλέιδωσε αμέσως, αλλά δεν έχει περάσει μήνας οπότε νομίζω δεν μπορει να ξεκλειδώσει και άλλο τηλέφωνο (αν κάνω λάθος να κοιτάξω τι στοιχέια έχω μέσα)
-
Πάω πάσο, αλλά αν ο λόγος είναι το ξεκλείδωμα γίνεται και μετα root xposed ότι θες Εγώ το ξεκλέιδωσα και unofficial και μετά official δεν είναι τοσο δύσκολο (όταν έγινε και με official τρόπο μετά από απειρες προσπάθειες έπαιξα και τζόκερ αλλά δεν....)
-
Δώστου μια ακόμα ευκαιρία με την τελευταία stable ξεκλειδώνει official way
-
Λογικά εδώ θα βρεις την λύση XTRV 6.12.22 δεν δουλεύει το mobile internet - απώλεια APN ! [SOLVED]
-
Σίγουρα δεν κατάλαβα, 40€ θήκες δεν έχω δει ποτέ για Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE. Αμα καταλάβει κανείς άλλος ας σου απαντήσει
-
Ναι, απο οτι ξέρω είναι αξιόπιστο. Οχι από ότι είδα από τα επόμενα μνμ δεν είναι αξιόπιστο Κοίτα το αυτοκόλλητο πισω απο το κινητο. Το Κατε γράφει 2015161
-
Ο θήκες δεν είναι μια είναι πολλά είδη και πολλά σχέδια, αν οι τιμές σε όλες ανεβοκατεβαίνουν μαζί δεν το ήξερα. Τέλος πάντων όπως νομίζεις
-
Νεος στο redmi note 3
ΜήνυμαΑν υποστηρίζει το τηλέφωνο σου( το win), που λογικά θα το υποστηρίζει, την δουλειά την κανει το MobilEdit. Κάνει αντιγραφή απο τηλέφωνο σε τηλέφωνο
-
Δηλαδή είναι πιο εύκολο να ρωτάς εδω να το ψάξει κάποιος για να σου πει, από να το ψάξεις μόνος σου
-
Παράθεση από jefm: “Δοκίμασα να βάλω xposed στην Stable V8.1.1.0.MHOMIDI αλλά ενώ ολοκληρώνεται η εγκατάσταση δεν ενεργοποιείται ” Και απαντάω στον εαυτό μου Τελικά μπαίνει xposed στην Stable V8.1.1.0.MHOMIDI αλλά πρέπει να χρησιμοποιηθεί η framework xposed-v87-sdk23-arm64-MIUI-edition-by-SolarWarez-20161126 που είναι ειδική για miui, σε προηγούμενη εγκατάσταση είχα βάλει το νορμαλ framework αλλά τωρα δεν... Αυτη την φορά χρησιμοποίησα την τελευταία xposed XposedInstaller_3.1.1
-
mab 1.1.1 com.xiaomi.ab
jefm - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΤην έχουν μέσα οι rom, αφου έχεις πρόβλημα 2 μέρες δεν είναι απο αυτή
-
Δοκίμασα να βάλω xposed στην Stable V8.1.1.0.MHOMIDI αλλά ενώ ολοκληρώνεται η εγκατάσταση δεν ενεργοποιείται Στην XTRV-6.12.8 ROM έχει βάλει κανείς; Βασικά στην miui o πιο σημαντικός λόγος που θέλω xposed και xMIUI είναι για να αλλάξω τα touch button, πχ διπλό κλικ στο home και κλειδώνει η οθόνη κλπ, μήπως υπάρχει και άλλος τρόπος και δεν τον ξέρω
-
Είναι 5V/2A
-
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ μετά από πάρα πολλές προσπάθειες ξεκλειδώματος σήμερα που πέρασα την Stable V8.1.1.0.MHOMIDI με την 1η προσπάθεια ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕ (στον 2ο λογαριασμο βέβαια που είχα γιατί στον πρώτο ήθελε παλι αίτηση για ξεκλείδωμα)
-
Παράθεση από nflo: “Για το kate για το οποίο γίνεται η συζήτηση εδώ η 8.1.1.0 έχει βγει κανονικά και επίσημα στο site της xiaomi en.miui.com/download-301.html#449 εδώ και κάποιες μέρες. Για το kenzo ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα η πλήρης rom 8.1.1.0 αλλά μόνο σε ota. ” Δεν το είχα δει, νομίζω τελευταία φορά το τσέκαρα την Κυριακή και είχε την 8.0.5 Επίσης διάβασα ότι με την 8.1.1.0 ξεκλειδώνει με τον official τρόπο κάτι που θα δοκιμάσω μόλις βρω χρόνο να την εγκαταστήσω Διαθέσιμη και εδώ π…