Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 312.
-
Με ΟΤΑ έχει αρχίσει να στέλνεται σε πολλούς χρήστες η Stable V8.1.1.0 η οποία έχει Ελληνικά, η πλήρης ονομασία είναι Beta Stable V8.1.1.0.MHOMIDI και από ότι διαβάζω μόλις ολοκληρωθούν οι δοκιμές θα γίνει κανονικά διαθέσιμη για όλους.
-
Έχει Ελλάδα, και Play Store, Ελληνικά θα έχει η 8.1.1 stable, αλλά λογικά δεν θα την έχει μέσα θα σου έρθει σαν ΟΤΑ αναβάθμιση
-
Αναμονη κινητου
jefm - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΜπορεί να είναι και απλά καθυστέρηση, 1η φορά μου έτυχε και μένα τωρα, είχα παραγγείλει κάτι καλώδια απο το GeekBuying που τα είχανε στείλει 10/11 (τυχαίο;;) και παρέλαβα την Παρασκευή, πάνω που ήμουν σίγουρος ότι δεν τα έστειλαν ή κάποιος τα έκλεψε. Την Πέμπτη το βράδυ τους είχα στείλει email και ρώταγα τι θα γίνει και την Παρασκευή έστειλα άλλο και τους είπα ότι ήρθαν
-
Μα σου έγραψα, ΣΕ MIUI 8 η κανονική και την έχω βάλει, τι άλλο να σου πω
-
Σε miui 8 την κανονική, δεν χρειάζεται ειδική έκδοση, εγώ έχω αυτή "XposedInstaller_3.0_alpha4_3" αλλά τώρα έχει βγει και η 3.1
-
Τσέκαρα πριν από λίγο για OTA update από περιέργεια και μου έβγαλε forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/25171/ Εγώ δεν μπορώ να το βάλω έτσι και αλλιώς γιατί έχω twrp - root αλλά μου έκανε εντύπωση γιατι έχω την 8.0.4 stable και νόμιζα ότι θα βγάζει updates μόνο σε stable
-
Εμφανίστηκε η V8.0.5.0.MHRMIDG (MIUI8) stable για κατέβασμα και κανονικά - recovery και σεfastbot Οι αλλαγές που λένε ειναι Optimization- Improved system security Εγω δεν την βάζω ακόμα γιατί ειμαι root και βαριέμαι το στήσιμο από την αρχή εκτός αν με πείσουν κάποιοι που την έχουν
-
Χρέωση από Data
jefm - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕνδιαφέρομαι, υπάρχει και ανάλογο θέμα στο myphone.gr, λογικά και από εκεί θα υπαρχει ενδιαφέρον
-
Σωστά αλλα αυτό ειχε γίνει σε μια παρτίδα που εκανε βλακεία το banggood (από όσο ξέρω). Δεν είναι κάτι γενικό όπως το κένζο που το έστελναν με μαγειρεμένες ρομ. Πάντως με την λογική που το γράφεις έχεις δίκιο καλό είναι που αναφέρθηκε. Όσοι αγοράζεται το SE να λέτε να σας έρθει σφραγισμένο και με την μαμά ρομ και θα είστε οκ
-
Το Special Edition το στέλνουν σφραγισμένο με official Global stable μονο, οπότε είναι όπως είπα Ο φίλος είπε ότι είναι οκ με Ελληνικό πληκτρολόγιο όχι μενού
-
Χρέωση από Data
jefm - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΗ wind καποιες ώρες τις ημέρας έχει chat για παράπονα, ντου εκεί όλοι, όχι παράπονα στο τηλέφωνο που ειναι με χρέωση
-
Χρέωση από Data
jefm - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΌτι παράπονα έχω διαβάσει είναι για Wind (που έχω και ιδία γνώμη) δεν ξέρω 100% για άλλους, σε άλλο φόρουμ κάποιος έγραψε ότι σε Cosmote δεν έχει πρόβλημα
-
Αν σε καλύπτει η ρομ με την οποία θα παραλάβεις η οποία έχει Ελλάδα σαν χώρα, Αγγλικά μενού και Ελληνικό πληκτρολόγιο δεν χρειάζεται να κάνεις τιποτα. Updates κανονικά όποτε βγαίνουν ΟΤΑ
-
Χρέωση από Data
jefm - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΓια αυτό κάθε φορά που συμβαίνει αυτό πρέπει να απαιτούμε την επιστροφή του ποσού, γιατί το ξέρουν και τους βολεύει.
-
Χρέωση από Data
jefm - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΤα δεδομένα παρασκηνίου κάνουν την ζημιά τα οποία λειτουργούν και με τα data κλειστά
-
Χρέωση από Data
jefm - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Ασφάλεια > Χρήση δεδομένων > Περιορισμός χρήσης δεδομένων > πάνω - πάνω έχω το "κινητή" και είναι πράσινο...ταπ εκεί και θα γίνουν όλες οι εφαρμογές κόκκινες, χωρίς πρόσβαση σε data ” Σωστά το κάνεις και για όλες μαζί, κόλλησα . Το θέμα έιναι ότι αυτό ισχύει για τις εγκατεστημένες για τις system δεν έχει επιλογή για όλες μαζί. Ελπίζω να δουλέψει το όριο των 0mb, αν όχι θα δοκιμάσω την λύση του φίλου απο πάνω. Παντως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η wind, τους είχα πει οτι σε τελική ας χρεών…