Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 312.
-
Χρέωση από Data
jefm - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΔυστυχώς στο Android υπαρχει περίπτωση καποιες εφαρμογές να τραβήξουν δεδομένα ακόμα και όταν τα έχεις κλειστά. Για να μη συμβεί αυτό πρέπει να ενεργοποιήσεις μια επιλογή που λέει περιορισμός δεδομένων παρασκηνίου. Στη miui αυτό γίνεται απο το κέντρο ασφαλείας σε καθε εφαρμογή ξεχωριστά κάτι που δεν είναι και πολύ εύκολο ειδικά αν τα ανοιγοκλέινεις ανάλογα με τα πακέτα που έχεις. Από την άλλη τις περισσότερες φορές αν δεν έχεις κάποια περίεργη εφαρμογή τα δεδομένα αυτά είναι της τάξης των 20-30k…
-
Ναι δίκιο έχεις, το xMIUI έχω και κάνει δουλειά, αλλά χρόνια με gravity παρασύρθηκα γιατί αν εξαιρέσεις την miui xposed και gravity ειναι πακέτο.
-
xposed και gravitybox μπαινει και στην miui 8 αν εισαι root
-
Εδώ έχει τις πληροφορίες που θες Entering EDL mode from fastboot mode - Redmi Note 3 - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Πέρασε την ρομ σε edl mode, οι σωστές είναι εδω. Με προσοχή πάντα γιατί τα λάθη σε edl mode πληρώνονται
-
Για Κενζο αυτή Version: 6.12.1 (MIUI8)
-
Έχει Ελλάδα σαν χώρα αλλά οχι Ελληνικά σαν γλώσσα απο ότι έχω καταλάβει, δεν την εχω περάσει, όπως και η stable v8.0.4
-
Οι developer τωρα πια έχουν Ελληνικά
-
Εγώ δεν ειχα θέμα με τον proximity sensor μεχρι που έπαιξα με τις ρυθμίσεις που λες. Έκανα απο twrp wipe dalvic cache και έστρωσε, σε άλλη ρομ βέβαια αλλά δεν χάνεις κατι
-
Βγήκε νεα Beta Stable V8.0.5.0.MHRMIDG for Redmi Note 3 Special Edition Release! με ΟΤΑ σε τυχαίους χρήστες για δοκιμή, την έβαλε κανένας και αν ναι εντυπώσεις;
-
Παράθεση από Panos980: “Παράθεση από Thracia: “@Panos980 Θα πρέπει να μας δώσει ο φίλος @jefm Λινκ για το recovery που αναφέρει Απο εκεί και.έπειτα θα ακολουθήσεις τον οδηγό για πέρασμα Ελληνικής ΡΟΜ στο kenzo. Δεν θυμάμαι αν υπάρχει οδηγός για kate. Απλά εσύ θα αντικαταστησεις τα αρχεία του οδηγού με αυτά που έχεις. Το twrp και το rom.zip ” OK. Τώρα μάλιστα. Αντελήφθην! Μόνο γράψε μου ή περέπεμψέ με σε κάποιο "μπούσουλα" ποιό/ποιά είναι cmd command που χρειάζονται. @jefm Που μπορώ να κατεβάσω τ…
-
Το Kate έχω, με την Official V8.0.4.0.MHRMIDG (MIUI8) στην οποία πέρασα Alka twrp και supersu με κλειδωμένο boot loader. Για να περάσεις την twrp αντικαθιστάς την recovery.img σε ρομ που κατεβάζεις από εδώ Xiaomi MIUI Official Forum και την περνάς σε edl mode με το MiFlash. =============== Νοε 24th 2016, 10:35am =============== Ξέχασα να σου πώ ότι η διαδικασία είναι σχετικά εύκολη αλλά ενέχει κινδύνους αν πάει κατι λάθος. Γενικά το edl mode και σώζει και μπρικάρει. Επίσης κάτι πολύ βασικό είναι…
-
Τα μόνα χρώματα που έχω δε σε kate είναι Gray και Gold. To siver μονο σε kenzo, μέχρι τώρα τουλάχιστον. Αυτό είναι λευκό μπροστά Τελείως λευκο δεν βγαίνει κανένα
-
99% εμένα είχε έρθει με την τελευτάια official stable version που ειναι MIUI 8. Η 8 είναι android 6