Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 312.
-
Παράθεση από NasDriver: “ΟΚ παιδιά, το κινητό είναι εντάξει, άνοιξε σε official rom, έχει γίνει και official unlock bootloader και μένει να μπει η ελληνική αλλά δεν βρήκαμε TWRP για Kate ” Χρησιμοποίησε του Kenzo, ολοι αυτό κάνουν, εγώ έχω την Alka
-
Εχω official global stable rom V8.0.4.0.MHRMIDG στην οποία έχω περάσει alka twrp και supersu με κλειδωμένο bootloader. Επίσης έχει μπει xpsoded, ViPER4Android_FX καί άλλα. Υπάρχει τρόπος να περνάω τα επίσημα updates χωρίς να τα κάνω όλα από την αρχή; Σκεφτόμουνα ότι αν το update ήταν σε μία μορφή που να το βάζω στο τηλέφωνο και να το περνάω με την twrp θα ήταν τέλειο. Αν αυτό γίνεται με κάποιο τρόπο ίσως να το έστηνα πάλι με developer rom για να έχω τα πιο συχνά updates.
-
Τι να σου πω, δες πόσο έχει καινούργιο και βάλε μια τιμή αρκετά χαμηλότερη
-
Αν ειχε κολλήσει και τελικά έβγαλες το tray μάλλον καποιες επαφές στράβωσαν, θέλει επισκευή ή άλλαγμα το reader
-
Ετσι οπως το λες είναι hardware προβλημα, εισαι σιγουρος δοκίμασες άλλες sim Το λινκ που εβαλες ειναι vip
-
Παράθεση από georgius: “Παράθεση από Nikos5150: “Παράθεση από georgius: “υπάρχει τρόπος να μου εμφανίζει στις ρυθμίσεις του wifi τα όλα τα δίκτυα στα οποία έχω βάλει κωδικό και όχι μόνο τα κοντινά ” Ρυθμίσεις--->Wifi---->Αποθηκευμένα δίκτυαΜπορείς να απενεργοποιήσεις ορισμένες εφαρμογές google,αυτές που σου επιτρέπει να πατήσεις ''Τέλος'' ” Αν απλά πατήσω στοπ δεν πιάνουν ram οι εφαρμογές; σε παλιότερες συσκευές, και χωρίς Root αν δεν ήθελα μια εφαρμογή πατούσα απενεργοποίηση. Στο wifi δε μου εμ…
-
Για να απενεργοποιήσεις εφαρμογές στην miui 8 θες root και κάποια εφαρμογή πχ titanium, για το άλλο που ρωτας Settings - About phone -μερικά κλικ στο Internal memory - WLAN information - WLAN config
-
Εγώ έχω την stable ρομ και σε κάτι περίεργα που μου έκανε μετά από αρκετό πέιραγμα με xpsosed κλπ έκανα ενα wipe dalvik cache απο την twrp και έστρωσαν όλα, απλά επέλεξε μονο dalvik cache, δεν σβήνει τίποτα από τα δεδομένα σου
-
Θέμα εφαρμογής είναι και σε ενα Cubot το 'ίδιο κανει
-
Μια χαρά δουλεύει, δοκιμάστε και το AnyMote Universal Remote +WiFi έχει πολλά έτοιμα προφίλ
-
Παράθεση από andreasp: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από andreasp: “μου βγάζει την ψυχή για να ανάψει. ” Το kate ή το ido?Κανονικά θέλει από 2-6 δεύτερα.. Τα 10 είναι πολλά/ ” Για το Kate μιλάω. ” Εμένα ανάβει αμέσως, μήπως έχεις ενεργοποιήσει το battery saver;
-
Παράθεση από c3250nik: “Ρε παιδια πως θα κανουμε Μεταφορα τα προγραμματα απο Redmi Note σε Redmi Note 3 Se για να εχουμε τα ιδια προγραμματα στο νεο μας τηλεφωνο, Απο τις Προσθετες ρυθμισεις που εχει μεσα την Μεταφορα??? ” δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά αυτο υποτίθεται ότι κάνει Settings-additional settings-mi mover
-
mab 1.1.1 com.xiaomi.ab
jefm - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΔεν είναι bug ακριβώς αλλά παρείσακτη εφαρμογή θα έλεγα Ανακάλυψα την εφαρμογή mab 1.1.1 στην miui 8 η οποία έχει ότι permission μπορείτε να φανταστείτε. Μετά απο λίγο ψάξιμο είδα ότι μάλλον είναι κινέζικο store και υπάρχει και στην miui 7 Την αδρανοποίησα - freeze και δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα
-
xiaomi redmi 3 pro δεν με αφηνει να κανω save το game λεγοντας οτι δεν εχω αλλο χωρο ενω εχω! ???
jefm - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΠαράθεση από Deacon: “demakis εχω την εντυπωση πως ουτε εσυ μου απαντησεσ στην δευτερη ερωτηση μου......εγω εννοω αν βαλω καρτουλα sd θα μου ξαναβγαλει το ιδιο μηνυμα για την χωρητικοτητα η θα στρωσει?!?!? ” Σε αυτό την πιο σίγουρη και γρηγορη απάντηση θα πάρεις αν βάλεις μια και δοκιμάσεις, αν δεν έχεις ο ίδιος δεν μπορεί κάποιος γνωστός σου θα βοηθήσει
-
Mi Cloud
jefm - - MIUI ROM BUGs
ΜήνυμαΠαράθεση από jefm: “Ένα σφάλμα στο mi cloud. Βρήκα κάτι πολύ παράξενο, όταν έχω επιλέξει Aγγλική γλώσσα στο λογαριασμό mi cloud δεν εμφανίζεται η συσκευή μου στο διαδίκτυο και λέει just a sec ...., αν επιλέξω οποιαδήποτε άλλη γλώσσα, το τηλεφώνου μου είναι online. ” Το συγκεκριμένο πρόβλημα έχει πια λυθεί και τα Αγγλικά δουλεύουν κανονικά
-
Για αυτο παίρνει μονο 6 γράμματα, διάλεξε κάτι από τα άλλα 2