Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 312.
-
Άλλη ρομ μονο την developer (έχω δοκιμάσει) αλλα αφου χανεις τα updates (επαναφέρουν την μαμά recovery) δεν ειχε νόημα για μένα. Τα updates, υπάρχει twrp που τα επιτρέπει, αλλα δεν έχω δοκιμάσει. Τελείως άλλη ρομ δεν ξέρω αν γίνεται να βάλεις, νομίζω πως όχι, brick danger Μετά ναι φλάσαρα απο twrp supersu
-
Στην στοκ ρομ απο εδώ Xiaomi MIUI Official Forum, εγώ προτίμησα την stable μια και δεν με πείραζε να είναι αγγλικά η γλωσσα (χώρα έχει Ελλαδα), άλλαξα το recovery.img με της Alka TWRP (αφου την μετονόμασα σε recovery.img) και φλάσαρα σε edl mode. Μόλις τελειώσει στο πρώτο reboot, μπαίνετε σε recovey κατευθείαν και η twrp ειναι εκει!!
-
Δεν χρειάστηκε άλλαξα recovery και φλάσαρα μέσω EDL οπως έχει γραφτεί και εδώ. Ακόμα κλειδωμένος είναι
-
Λοιπόν μετα το TWRP έγινε root, μπήκε xposed, MIUI tweaking Xposed και η V8.0.4.0.MHRMIDG απέκτησε μεγάλες πιθανότητες να παραμείνει μόνιμα
-
Όποιος θέλει να παίξει με το τηλεκοντρόλ το Smart IR Remote - AnyMote φαίνεται άψογο, έχω βρει τηλεοράσεις, νοβα, ενισχυτή
-
Παράθεση από iakoboss7: “η επιστροφη ειναι εφικτη, γιαυτο παιρνεις full backup με alka... dual space δεν εχει ολα δουλευουν (σε kate) δεν ξερω για τις σιμ αλλα μαλλον οχι. ” Ευχαριστώ, διάβασα σε ενα μήνυμα ότι είχε η cm 12.1 dual space και για αυτό ρώτησα, να πω την αλήθεια πριν το δω σε miui δεν ήξερα ότι υπήρχε κάτι τέτοιο παρόλο που γενικά ασχολούμαι. Τωρα μένει το θεματάκι με τις sim , ελπίζω να κάνεις λάθος και να υπάρχει, για μένα είναι κατι δεδομένο στα δίκαρτα, δεν έχω δεί ούτε ένα να μ…
-
Παρέλαβα ένα Kate, πέρασα Alka Twrp, (ολα καλά τωρα, το λάθος που έκανα πριν ήταν ότι δεν έμπαινα σε recovery αμεσως μετά το φλασάρισμα) το ρουταρα που ήταν βασικό για μένα, έκανα όλα τα Backup και τώρα παίζω με την Miui μπας και την κρατήσω.Η αλήθεια είναι ότι όλα τα κάνεις διαφορετικά και θέλει να την μάθεις, έχει και τα καλά της βέβαια, πχ το Second Space. Κάτι αντίστοιχο με το Second Space έχει η CM 13? Επίσης επειδή και στην CM 13 διάβασα διάφορα θεματάκια στο xda, οι κάμερες, το αποτύπωμα …
-
Τα Kate προς το παρόν δε ξεκλειδώνουν, η Xiaomi δεν εχει κάνει κάτι για αυτό παρόλο που το έχουν ζητήσει πάρα πολλοί χρήστες.
-
Οι διαστάσεις που γράφει πάντως δεν είναι για International 15.50 x 7.90 x 0.90 cm
-
Παράθεση από iakoboss7: “ασχετο αλλα εγω πηγα σε cm13 με κλειδωμενο bootloader... (περασα twrp μεσω edl) και ειπα να τσεκαρω μια μεσω fastboot και βλεπω οτι ειναι ξεκλειδωτος... θεωρειται unofficial unlock? θα εχω καποιο προβλημα στο μελλον? ” Δοκίμασα και εγω πριν μερικές μέρες, αλλά twrp δεν μπήκε, δοκίμασα 2 twrp και σε dev και stable, όλα πήγαν καλά αλλά χωρίς twrp. Μήπως ήταν ξεκλείδωτος ο bootloader σου και για αυτό πήρε και την twrp γιατί όπως έχω ξαναγράψει δεν έχω καταλάβει τι λάθος έκα…
-
Περίμενε την αναβάθμιση της Παρασκευής ή δοκίμασε την stable
-
@efkolo Εγώ λοιπόν τα έκανα αυτά πριν μερικές μέρες, αλλά twrp δεν μπήκε, δοκίμασα 2 twrp και σε dev και stable, όλα πήγαν καλά αλλά χωρίς twrp. Αν το κάνει κανείς με επιτυχία, ας το πεί γιατί δεν έχω καταλάβει τι λάθος έκανα
-
Η stable δεν έχει εκτος αν πας και κάνεις manual update όποτε έχει Ελλάδα όχι Ελληνικα. Η dev έχει και τα 2 Ελλάδα και Ελληνικά Άρα ειναι οκ το τηλέφωνο σου, κανε manual update και θα έχεις Ελλάδα
-
H dev που είχε εδω για το kate MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum είχε Ελληνικά και Ελλάδα, τώρα για καποιο λόγο δεν φορτώνει η σελίδα
-
Το δοκίμασα και αυτο και βγήκα στην οθόνη με το άσπρο περίγραμμα και το usb