Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-312 από 312.

• Παράθεση από iakoboss7: “Παράθεση από jefm: “Τι να σου πω, είναι ξεκάθαρο αλλάζεις όνομα και αντικαθιστάς στην ρομ και πέρασμα σε EDL mode, αυτες τις 2 twrp δοκίμασα, τι να πω και γω λέω κάτι θα έκανα λάθος αλλά τι; Δοκίμασα και σε stable fastboot και σε dev. Στην επανεκκίνηση πουθενά twrp ” το ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΟ (μολις βγαλεις το καλωδιο μετα το flash0 boot πρεπει να ειναι σε twrp, το κανεις αυτο? ” Μολις τελειωνει το φλασαρισμα στην επανεκκίνηση με έβγαζε στο fastboot(με πατημενα τα κουμπια)

• Παράθεση από iakoboss7: “σιγουρα τα εκανες ολα σωστα? μονο 2 twrp "δουλευουν" η ZCX και η ALKA. απο τις 2 εγω πρωτιμω την δευτερη γιατι αμεσως μετα μπορεις να παρει FULL BACK UP τα παντα ΟΛΑ. ” Τι να σου πω, είναι ξεκάθαρο αλλάζεις όνομα και αντικαθιστάς στην ρομ και πέρασμα σε EDL mode, αυτες τις 2 twrp δοκίμασα, τι να πω και γω λέω κάτι θα έκανα λάθος αλλά τι; Δοκίμασα και σε stable fastboot και σε dev. Στην επανεκκίνηση πουθενά twrp

• Παράθεση από iakoboss7: “Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από iakoboss7: “μια χαρα unofficial τροπο εχουμε ” καταλαβαίνεις φυσικά ότι με αυτούς τους unofficial - unofficial τρόπους κινδυνεύεις να βρεθείς με hardbrick στην συσκευή σου με την πειραγμένη fastboot rom και το unlock που έκανες ? ” προσωπικα δεν εχω κανει τιποτα, αυτο που θα κανω ειναι τον δευτερο τροπο που ο bootloader θα παραμεινει κλειδωμένος.παρολα αυτα ο καθενας γνωριζοντας τα ρισκα (διοτι τα αναφερουν) μπορει να κανει με οποιον…

• Νομίζω ότι αν είχαν βγάλει θα το ήξεραν τα κινζομάγαζα, το Geek ας πούμε που έφερε τόσα kate δεν θα είχε ενημερωθεί για να μην κάνει πατάτα και στέλνει πακέτο από το kenzo με αποτέλεσμα να κάνει refund.

• Δεν διαφωνώ, αναφέρομαι στο θέμα του bootloader, στις θήκες και στις προστασίες οθόνης

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από jefm: “Συμφωνώ απόλυτα, σκέτη απογοήτευση η Xiaomi ” Υπάρχουν και τα Samsung τότε με ΄"πλήρη υποστήριξη" στην Ελλάδα... ” Δηλαδή το ότι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν το υποστηρίζει σωστά δεν είναι γεγονός; Δεν μιλάω για την γλώσσα αλλά για τα υπόλοιπα. Οι συγκρίσεις με άλλες μάρκες έχουν πλάκα αλλά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο μοντέλο δεν το υποστήριξε σωστά δεν αλλάζει. Μην γίνεστε οπαδοί να είστε φίλαθλοι

• Παράθεση από Stelios85: “Παράθεση από nflo: “Παράθεση από Stelios85: “Έχει δοκιμάσει κανείς το Mi PC Suite? Δεν μπορώ να συνδεθώ. ” προς το παρόν το MiPcSuite δεν παίζει σε android 6 (MM) ” Έλεος πια. Προς το παρόν δεν παίζει σε ΜΜ, προς το παρόν δεν υπάρχουν ROMs, προς το παρον δεν ξεκλειδώνει ο bootloader, προς το παρόν δεν γίνεται root, προς το παρόν δεν υπάρχουν θήκες... Αρχίζω να αναθεωρώ για την XIAOMI. Γιατί την πουλάει την συσκευή πριν τα φτιάξει όλα αυτά αν όντως θα γίνουν γρήγορα. Έχω …

• Κατεβάζεις απο εδω MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum την βάζεις στο κινητό χύμα όχι σε φάκελο και κάνεις manual update απο τον updater

• Παράθεση από iakoboss7: “ εχει καταφερει να ξεκλειδωσει κανενας τον bootloader με τον επισημο τροπο? αν ναι πως? μου κολλαει στο 50%... ” Αυτό θέλω να μάθω και εγώ, έχω κάνει όλα τα κόλπα που γράφουν στο internet μέχρι και proxy με ip άλλης χώρας αλλά χωρίς αποτέλεσμα, έχω αγανακτήσει. Επίσης δοκίμασα να περσάω twrp με flashing από edl (με κλειδωμένο boot loader) και αντικατάσταση της recovery.img με twrp στην οποία είχε γίνει μετονομασία σε recovery.img όπως λένε, αλλά στην επανεκκίνηση όλα πήγ…

• Mi Cloud

jefm - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Εγω τις έβλεπα και νόμιζα οτι τις βλέπουν όλοι, καλά που μου το ειπες

• Mi Cloud

jefm - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Είμαι νέος στην Xiaomi και είπα να το γράψω γιατί στα γρήγορα δεν βρήκα να υπάρχει απάντηση πουθενά

• Mi Cloud

jefm - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Ένα σφάλμα στο mi cloud. Βρήκα κάτι πολύ παράξενο, όταν έχω επιλέξει Aγγλική γλώσσα στο λογαριασμό mi cloud δεν εμφανίζεται η συσκευή μου στο διαδίκτυο και λέει just a sec ...., αν επιλέξω οποιαδήποτε άλλη γλώσσα, το τηλεφώνου μου είναι online. Σας έστειλα τα screenshots για να δείτε