Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 312.
-
Παράθεση από RockHead: “Μηπως ξέρει κάποιος ..Έχω πάνω την official stable με root, zcx ,Xposed πως κάνω καθαρό περασμα τώρα την Ελληνική δική μας? ” Factory Reset, Wipe Cache, Dalvik Cache και την φλασάρεις απο TWRP
-
Εδω το λινκ έτοιμο για να μην κάνεις λάθος Version: V8.1.1.0.MHRMIDI (MIUI8)
-
Στο xmiui έχει double tap στο home για απενεργοποίηση που σε συνδυασμό με το δαχτυλικό για ενεργοποίηση με βόλεψε Επίσης προγραμμάτισα και τα άλλα touch buttons όπως με βόλευε Στο gravity box δεν δουλευαν αυτά που ήθελα, ξεχασα να δοκιμάσω τους 160 sms χαρακτήρες, αν το έχεις ακόμα κάνε ένα τεστ
-
To xMIUI είναι πολύ καλό αλλά δεν είναι δωρεάν, αυτό έχω και το remove restricted notification, εχω δοκιμάσει και καποια άλλα χωρις πρόβληματα
-
Το XposedInstaller_3.1.1
-
Βάλε αυτη που έχει ο σύνδεσμος από πάνω
-
Το σωστό xposed για την 8.1.1.0 αλλά και για όλες τις miui βασισμένες σε android 6.01 είναι xposed-v87-sdk23-arm64-MIUI-edition-by-SolarWarez
-
H ZCX από όσο ξέρω είναι μια για kenzo αλλά κάνει μια χαρα και για Kate, αυτή έχω Στο xposed γιατι δεν μπορείς να κατεβάσεις modules, μια χαρά κατεβαίνουν αλλά για miui δεν κάνουν όλα
-
Για να την αναγνωρίσει πάλι τι κάνεις; Μήπως είναι θέμα καλής επαφής - τοποθέτησης;
-
Δεν το κάνει αυτόματα αν θυμάμαι καλά μέσα στο zip (που κατέβασες) έχει και ενα pdf με εικόνες που εξηγεί ακριβώς την διαδικασία την οποία και εγώ δεν έχω κάνει ακόμα
-
Παράθεση από emmstra: “καλησπέρα ξεκλειδωσα τον bootloader και εβαλα αυτό εδώ ..https://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/how-to/zcx-twrp-install-twrp-flash-supersu-t3462448 αν καταλαβα καλα... μπορω να εχω root το τηλεφωνο , με custom recovery και να κατεβαζει κανονικα τα updates της official rom από xiaomi??? ” Και εγω αυτήν έχω και περιμένω να βγει ενημέρωση για να την δοκιμάσω αν και το φοβάμαι λίγο
-
Όχι δεν έχει να κάνει με αυτό, θα έπρεπε να μπορείς να επιλέγεις γράμματα, έχω και επαφές στα Αγγλικά Διόρθωση... Εβαλα την γλώσσα στα Αγγλικά και επιλέγεις γράμματα
-
Σε μένα, τωρα που ασχολήθηκα γιατι δεν την χρησιμοποιώ, δεν δουλεύει ουτε με τους Αγγλικούς χαρακτήρες, το μονο γράμμα που επιλέγεις είναι το P
-
Δοκίμασα διάφορα θέματα και Ελληνικά δεν είδα στην αναζήτηση επαφών
-
Αυτό που σκέφτηκα τώρα μήπως παίζει ρόλο είναι ότι όταν μετέφερα τις επαφές είχα την γλώσσα Αγγλικά στο τηλέφωνο (με Ελλάδα σαν χώρα βεβαία). Η αλλαγή εκ των υστέρων σε Ελληνικά δεν άλλαξε τα γράμματα στις επαφές δεξιά αλλά αν είχα βάλει πρωτα τα Ελληνικά
-
Προς το παρόν Ελληνικό ευρετήριο στις επαφές δεξιά, μόνο με άλλη εφαρμογή οπως DW Contacts & Phone
-
Νομίζω ότι η καλύτερη αιτιολογία είναι I am an active member of xiaomi-miui.gr community and I want to use the its custom Greek roms
-
Προτίμησε να την βάλεις χύμα στην εσωτερική μνήμη, όχι ότι δεν γίνεται και αλλού απλά ελαχιστοποιείς την πιθανότητα ατυχήματος
-
Πρόβλημα με IMEI
ΜήνυμαΠαράθεση από siler330: “ΕΧΩ ΤΑ ΙΜΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΑΚΙ το θεμα ειναι οτι δεν περνιουνται... ” Δες και εδω νομίζω θα σε βοηθήσει How to Repair IMEI of Redmi note 3 [Snapdragon] και εδώ Restoring IMEI on your Redmi Note 3 Snapdragon